icon

Je očkovanie naozaj také nebezpečné?

24. nov 2025

Vsade vidim anti diskusie proti ockovaniu ake je to zle , teraz moje dieta caka 3davka hexa a mam neskutocny strach po citani tych diskusii.. na prve dve reagovalo okej je tretia najhorsia ? .. ved je minimalna sanca aby moje dieta chytilo nejaku z tych chorob tak preco musime ockovat ? 😭

Strana
z4
viestta
28. nov 2025

@cekovska218 pisem len o Tuharskom, ze nie je ani doktor (akykolvek) a ani lekar. Staci?

laurikagab
Autor odpoveď zmazal
anonym_46d77d
Autor odpoveď zmazal
kiki68
28. nov 2025
@anonym_76b849

@matus229 a možno by pomohlo si viac naštudovať o týchto chorobách a možnostiach liečby v súčasnosti....

@anonym_76b849 Len sa musis dostat k spravnej liecbe vcas, co nie je jednoduche. Kopec ludi podle to dieta domov s tym, de to je chripka. Kamosky sa doslova natahovali polhodinu tu v AT s lekarmi, nakolko nechcelo dat ATB a tvrdili, de maju dalej davat nureflex. Cize mame moznosti, ale musis sa k nim dostat a ked to niekto zle vyhodnoti uz hras inu partiu. Pamatam sa, ako nasmu ani krv nechceli brat, az dalsi lekar vzal z prsta na CRP. Preto to neriskujem a radsej ockujem.

kiki68
28. nov 2025
@anonym_83015a

@anonym_autor miliardový biznis. nejde o zdravie a dať do dieťatka toľko chemikálií od narodenia, vrátane cudzej DNA ako HEK 263 (human embryonic kidney + číslo umelo potratených detí ) . kolektívna imunita je mýtus každý má vlastnú imunitu. niekto lepšiu niekto horšiu záleží od prostredia, výživy. Pfizer má na krku miliardové žaloby ktoré prehrávajú.
Vaccines for varicella (chickenpox), rubella (the “R” in the MMR vaccine), hepatitis A, rabies (one version, called Imovax) and COVID-19 (Johnson & Johnson (J&J)/Janssen, which is no longer used in the U.S.) are all made by growing the viruses in fetal cells. Choroby proti ktorým sa očkuje sú liečiteľné. no nežiadúce účinky ktoré môžeš dostať z vakcín a za ktoré nikto nenesie zodpovednosť sa vyliečiť nedajú. Deti dnes sú choré viac ako v r. 1980 - nepoznali sme nikoho s adhd autizmom, cukrovku leukémiou, alergiami autoimunitnými chorobami.. očividná korelácia v usa majú špeci úrad na odškodňovanie po nežiadúcich účinkoch po vakcínach. ale vakcinacisti budú stále omieľať že sú bezpečné. treba hľadať hlbšie lebo gogel skrýva pravdu alebo anglické stránky

@anonym_83015a ja poznam viac deti, co umrelo na leukemiu okolo roku 1980. Dokonca z nasej ulice, bolo aj ADHD a pamatam si ako sa to viac menej neriesilo. Kamosky maju takych starsich surodencov, co us maju cez 45 a pamatam si ako sa ucili a chovali, ukazkove ADHD. Ledva dokoncili ucovky. Cize existovali tie diagnozy, len v mensej miere.

kiki68
28. nov 2025
@mimka1402

Ja milujem ako každý vytiahne temu Autizmu. Moji zlatí a čítali ste knihy aj staršie? Vždy tam boli nejakí slabomyselni ľudia. Ja keď rozmýšľam tak aj niekoľko generácií dozadu aj v okolí moja starká 83r, mi povedala, že boli takíto ľudia, ale buď boli doma iba lebo sa za nich hanbili, alebo boli v nemocniciach- asi nejakých tzv. liecebniach.
Autizmus a iné choroby dnes sú len skôr podchytene, v minulosti to boli takí čudáci z konca dediny, dnes vieme s nimi pracovať a môžu žiť často normálny život.
To len dnešná doba využíva takéto veci proti sebe, pritom by sme mali byť vďační, že dnes to vieme odhaliť a diagnostikovať. Nie nadarmo sa aj vo vyššom veku stretávame s tým, že ľudia v dospelosti niekedy až keď majú vnúčatá, zistia, že majú formu Autizmu, ale v minulosti to bolo "zlé, hlúpe deti".

@mimka1402 vtedy boli ludia aj s epilepsiou v ustavoch, nikto sa s tym neparal.

viestta
28. nov 2025

Ludia aj s ADHD aj s autimom boli, len sa nediagnostikovali. Boli povazovani za cudakov a blaznov, tazke pripady koncili v ustavoch. Na leukemiu zomrela moja rovesnicka.

anonym_83015a
1. dec 2025
@viestta

@cekovska218 pisem len o Tuharskom, ze nie je ani doktor (akykolvek) a ani lekar. Staci?

@viestta nie nestačí lebo poznáš iba jednu stranu a o druhú stranu nemáš záujem len melieš čo ti nahovorili bez skúmania či majú pravdu. to je smutné. v dnešnej dobe sa nechať klamať že je iba jedna pravda...

viestta
1. dec 2025
@anonym_83015a

@viestta nie nestačí lebo poznáš iba jednu stranu a o druhú stranu nemáš záujem len melieš čo ti nahovorili bez skúmania či majú pravdu. to je smutné. v dnešnej dobe sa nechať klamať že je iba jedna pravda...

@anonym_83015a znova a este raz: Opravila som tvoju milnu informaciu o tom, ze Tuharsky je doktor. Nic viac a nic menej to nebolo

anonym_83015a
1. dec 2025
@viestta

@anonym_83015a znova a este raz: Opravila som tvoju milnu informaciu o tom, ze Tuharsky je doktor. Nic viac a nic menej to nebolo

@viestta neuveriteľné ako sa vieš chytiť jednej mÝlky a druhé mená slepo ignoruješ. ked si prečítaš všetko od tých dvoch môžme sa baviť. ináč s vakcinacistami nemá význam, aj veda sa môže mýliť

cekovska218
1. dec 2025
@viestta

@anonym_83015a ináč aj Mengele bol doktor aj potratári sú doktori, mnohí klobásoví doktori...

viestta
1. dec 2025
@cekovska218

@anonym_83015a ináč aj Mengele bol doktor aj potratári sú doktori, mnohí klobásoví doktori...

@anonym_83015a ja sa niecoho chytam? To ty mas potrebu furt do toho rypat.

viestta
1. dec 2025
@cekovska218

🙄

Strana
z4