icon

Je očkovanie proti tuberkolóze zrušené?

adriana15
31. jan 2012

Ahojte, vcera som pytala jednej detskej lekarky na ockovanie novorodencov a ona mi na moj uzas oznamila ze sa od Januara 2012 neockuju na TBC lebo vakcina nieje.... Viete o tom nieco viac? Ja nie som za ockovanie v 5tom dni zivota ale ze sa na TBC nebudu ockovat vobec? Neviem ci je to pozitivne alebo negativne..

Strana
z6
malinkaaninka
7. mar 2013

táto tema by bola tak užitočná keby sa tu navzájom na seba neútočilo.len tak si čítať skúsenosti,poznatky a fakty bez emocií..

danim
7. mar 2013

pred asi mesiacom v telerane na markize hovorili, ze ak rodicia deti, ktore uz ockovane na TBC neboli a chcu deti zaockovat, tak sa to da, zaplatia si to sami, ockuje sa len v BA, BB a KE. Odporuca sa tusim do 15 m veku dietata- pisem to pre info, pre tych ktori nezachytili a maju zaujem- kedze je to presne k tejto teme.

kvieta
7. mar 2013

@zasln Počkaj, tu píšeš, že ty si si dal doniesť z Rakúska nejakú očkovaciu látku, v inej diskusii, že kamoška zo Žiliny. Mne nevadí, keď to bola kamoška, len sa jej prosím opýtaj, ako postupovala, je to asi nie veľmi ľahké. Mala to cez nejakých známych, alebo oficiálnou cestou? A lekárka nemala nič proti tomu? Ja som počula, že nie sú veľmi za nedodržiavanie očkovacieho kalendára. A hradí to poisťovňa?

danim
7. mar 2013

@ajana pisala som prispevok pred chvilou- a ty sa na to vlastne pytas.. precitaj

renab
7. mar 2013

@kvieta ja nechápem, v jednej téme píše, že týždeň po očkovaní reve, v druhej, že je hrdá na to, že si môže dovoliť aj iné očkovacie látky. tak teda nechápem.
v podstate je mi to jedno, ale vie vôbec čo chce?

renab
7. mar 2013

@kvieta tak už chápem 😒

kvieta
7. mar 2013

@renab Prečítaj si jeho príspevky vo všetkých témach o očkovaní a moje reakcie a určite pochopíš. Musíš si ale urobiť vlastný názor 🙂

kvieta
7. mar 2013

@renab Vieš, nemusíme mať na veci rovnaký názor, ale ide o spôsob, akým svoje názory predkladáme. Toto má k slušnosti véééľmi ďaleko.

Strana
z6