Je očkovanie proti tuberkolóze zrušené?
Ahojte, vcera som pytala jednej detskej lekarky na ockovanie novorodencov a ona mi na moj uzas oznamila ze sa od Januara 2012 neockuju na TBC lebo vakcina nieje.... Viete o tom nieco viac? Ja nie som za ockovanie v 5tom dni zivota ale ze sa na TBC nebudu ockovat vobec? Neviem ci je to pozitivne alebo negativne..
pred asi mesiacom v telerane na markize hovorili, ze ak rodicia deti, ktore uz ockovane na TBC neboli a chcu deti zaockovat, tak sa to da, zaplatia si to sami, ockuje sa len v BA, BB a KE. Odporuca sa tusim do 15 m veku dietata- pisem to pre info, pre tych ktori nezachytili a maju zaujem- kedze je to presne k tejto teme.
@zasln Počkaj, tu píšeš, že ty si si dal doniesť z Rakúska nejakú očkovaciu látku, v inej diskusii, že kamoška zo Žiliny. Mne nevadí, keď to bola kamoška, len sa jej prosím opýtaj, ako postupovala, je to asi nie veľmi ľahké. Mala to cez nejakých známych, alebo oficiálnou cestou? A lekárka nemala nič proti tomu? Ja som počula, že nie sú veľmi za nedodržiavanie očkovacieho kalendára. A hradí to poisťovňa?

táto tema by bola tak užitočná keby sa tu navzájom na seba neútočilo.len tak si čítať skúsenosti,poznatky a fakty bez emocií..