icon

Koľko malo vaše dieťa, keď ste očkovali na MMR?

veve14
25. jan 2018

Prosím Vás mamičky nehádajte sa tu.Viem je tu veľa tém o očkovaní no všade sa to zvrhlo na hádku.Takze hľadať v tych hádkach odpovede je ťažké

Strana
z2
melania1
26. jan 2018

@petulda333 my tak isto, stale chorlavy, odkladam, odkladam, bojim, bojim..🙂

veve14
autor
Autor odpoveď zmazal
tova
26. jan 2018

@luliu citam ze uz ich prestali nedavno vyrabat. Bolo to mmr ockovanie ale kazda choroba zvlast v jednej injekcii.

domin85
27. jan 2018

maly bol ockovany v 15mesiaci podla kalendara, po tyzdny sa mu dvihla teplota cez 38 to trvalo asi tri dni a potom vysyp, ktory mal dost silny ale on je ekzematik silny, takze vraj rpeto aj ta koza viac reagovala. Za styri dni vysyp zmizol a nic ine sa neudialo.

lenqua_12325
12. feb 2018

"nežiaduci účinok" sa môže prejaviť aj po dlhšej dobe

lenqua_12325
12. feb 2018

Žiadny lekár vám oficiálne nepovie ani nenapíšem že je nejaký nežiaduci účinok z očkovania, mohli by totiž prísť diplom. Vlastná skúsenosť, žiaľ...

nika_17
13. feb 2018

Moja mala v 15-tom mesiaci.Strasne som sa bala neziaducich ucinkov,ale zvladla to super.Ziadna teplota,vyrazky ani nic podobne..

anicka766
16. feb 2018

@jana_eyre 🙂 ... Ak si si nevsimla nekonkretizovala som. Snad so nazor mozem vyjadrit tak ako aj ty a ostatne uzivatelky fora. To ze sa ti moj nazor nepaci je uz len tvoj problem 🙂 pekny den zelam

jana_eyre
16. feb 2018

@anicka766 co si nekonkretizovala? oznacila si dve zeny, to je dost konkretne a aj nazor sa da povedat bez pouzitia osobnych invektiv o tom ako ludia do svojich deti pichaju s*acky..

anicka766
18. feb 2018

@jana_eyre Co sa urazas... Co pravda.. To nie hriech. 🙂 upokoj sa hlavne :D

Strana
z2