Kto z okolia Trebišova dostal pokutu za neočkovanie?
Kto ma skusenosti s tohoto okolia?
@jarhal aha tu si kráti čas a rozširuje fámy.
@jarhal u nás je krásne mm pili drevo na zimu do krbu a ja idem varit.
@bralilienka ospravedlnujem sa @jarhal ma uviedla na pravu mieru vraj je to tvoja neter.
@zigzag Toto si naozaj prehnala:
tak teraz uz chapem tvoje obavy z romskych osad,ked zijes v trebisove a uistujem ta, ze romovia s tymi smiesnymi karockami co sa vam premavaju po dedine,nie su urcite preockovani na cierny kasel, takze ani nevychadzaj na ulicu,
Toto uz prekrocilo hranicu!!!
@prevenar prosím ťa to čo je za blbosť si myslieť super prekysličienie u dieťata a tým pádom nemôže dostať tetanus ,,,to je aká kravina ....ako potom vysvetlíš zomierajúcich novorodencov po pôrode ...si absolútne mimo aj čo sa týka okysličenia organizmu ....jednoducho nevieš o čom hovoríš ...
@bralilienka ja ze sa zacinam niecoho bat? ...... 😀 😀 😀 😀 😀 ...mna nikto neplati, pisem tu cisto len svoje nazory...ale asi ty sa niecoho obavas, ked sa vydavas za chlapa z Mikronezie 😉
@sasa227 napriklad ja: nedavam ockovat ani dieta, ani seba.
@prevenar ohľadom tvojho príspevku k tetanu- nechápem prečo by mala byť chorobnosť na tetanus vysoká, očkovanie nezabráni možno infekcii, ale tým,že obsahuje anatoxín, zabráni prejavom tetanu za ktorý je zodpovedný jeho neurotoxín, keď nie sú prejavy ako sa môže potvrdiť choroba? píšeš, že chorobnosť je nízka, no asi áno, keďže ešte zatiaĺ je zaočkovanosť dosť vysoká, a myslím, že ani počet poranení a úrazov nie je taký vysoký. Ale verím tomu že sa to za niekoľko rokov zmení.
Ohľadom prekysličenia u detí a vzniku tetanu- vstupnou bránou infekcie je kontaminovaná hlboká rana, v mieste krvácajúceho poranenia je asi logicky, odumreté, zdevastované tkanivo bez kyslíka, klostrídie, ktoré odolávajú aj dezinfekčným prípravkom tam prežijú a produkujú toxín, ktorý je za všetky príznaky zodpovedný a svojou cestičkou sa šíri a napáda nervový systém, spôsobuje kŕče na celom tele, paralýzu a smrť udusením. Pôsobenie toxínu nemá nič spoločné s okysličením organizmu.
@prevenar riešenie je očkovanie ,nemysli si ,že celkovo anaerobné infekcie nie sú vzácna záležitosť ....a očko nás chráni pred.tou, ktorá má veľké percento smrteľné následky a prečo sa neumiera je to veľmi dobrou zaočkovanosťou aj u starých ľudí ,čo kedysi nebolo ...bolo to dosť zanedbávané z ich strany...fakt to prekysličenie org .si povedal úplnú kravinu ,
@stefi76 ti to zhruba vysvetlila ako to funguje
@stefi76 @prevenar ovi absolutne chybaju akekolvek informacie o mechanizme prenosu, pricinach, klinickych prejavoch a terapii infekcnych chorob. Tymtp traktatom o tetane to jasne deklaroval.
Myslim si, ze svoj potencial zbytocne plytva na tomto fore. So svojimi oxidacnymi terapiami tetanu by mal poziadat o miesto v Pasteurovom ustave v Parizi. Konecne by priviedol ich bludne skumanie na pravu mieru.
@stefi76 vadi mi na nej
1) jej zlozenie http://www.slobodavockovani.sk/news/prehlad-ock...
a) ak sa bavime o monovakcine - ktoru na slovensku nezozenies (popripade hyper tazko)
Tetavax-
hydroxid hlinitý (z toho hliník 600 µg),
chlorid sodný,
dihydrát hydrogenfosforečnanu sodného,
dihydrogenfosforečnan draselný
-nieco o tych latkach - http://www.slobodavockovani.sk/clanky/zlozky-va...
b) ak sa bavime o multi vakcine - najrealnejsi scenar na slovensku - tetanus + min. dalsie 2 nezmyselne choroby. - tak to je uz bez komentara ^^
2) jej nepredvidatelne nasledky po podani (co vyplyva zo zlozenia) . system ruska ruleta.
3) jej totalna zbytocnost.
@stefi76
zial na slovensku nejake statistiky neziaducich ucinkov realne neexistuju , kedze lekari tieto ucinky odmietaju nahlasovat . neviem ci su za to plateny - maju bodiky k dovolenkam od farmafiriem , alebo sa boja koli postojom RUVZ - ved nikto nechce "problemy" ,ze ^^ .. proste neviem co je zatym , ale na slovensku sa proste taketo veci nehlasia (ak tak je to mozno tak 5% ..alebo este menej pripadov)
preto , ked sa chces nieco o tomto dozvediet , mrkni sa na americky VAERS - tiez velmi podhodnotene oproti realnemu vyskytu , ale je to stale 1000x lepsie ak u nas ^^
samostatne na tetanus nenajdes nic , kedze dnesny standard celosvetovo je multivakcina. - toto som nasiel tak z fleku, nechce sa mi v tom nejak prehrabat, kedze ma to vlastne nezaujima, nie som uzivatelom vakcin. nech si studuju zakaznicu farmakorporacii.
http://www.whale.to/vaccines/vaers.html
Diphtheria-tetanus-pertussis vaccine (DTP) was cited in 1939 reports, diphtheria-tetanus-whole-cell pertussis-Haemophilus influenzae type b vaccine (DTPH) in 2918 reports, and diphtheria-tetanus-acellular pertussis vaccine (DTaP) in 913 reports. The annual number of deaths during the study was 85 in 1995, 82 in 1996, 77 in 1997, and 41 in the first half of 1998.
nieco z roku 2012
http://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?EVEN...
vedlajsie efekty http://www.rxlist.com/tetanus-side-effects-drug...

@stanislava2 nemám brata nemám motorku 😀 ukaž mi, kde som písala, že mám brata. ale nikdy neviem...hlavne že ty vieš.. 😀 dnes je tu veselo. admiko, zastav ma, prosím na kolenách ako adsumus, zastav máááá. 😀 😀