icon

Mamičky, ktoré nedali očkovať

nika898
11. okt 2018

Ahojte mamicky idem si k vam po vase skusenosti. Mam 9.5 mesacneho synceka ktory este nebol ockovany kvoli castym chorobam. Uz sme boli 3x v nemocnici dokonca prekonal aj RSV virus. Nie som zaasadne proti ockovaniu, prveho synceka mam zaockovaneho podla planu, ale teraz mam zly vnutorny pocit ze sa bude mladsi ockovat. Normalne sa toho bojim 😕. Chcem sa spytat mamiciek co neockovali ci ich deti mali nejake vaznejsie zdravotne problemy. Za kazdu vasu skusenost velmi pekne dakujem.

nika898
autor
11. okt 2018

@lubik87 ako kedy. Niekedy sa otoci hnet inokedy aj ked hucim po nom. A ked ho zavola jeho bratranec tak sa otoci vzdy a hnet.

nika898
autor
11. okt 2018

@jersey87 no maly vtedy 7 tyzdnov. Bol chory kaslal mi tak mi obvodna dala lieky a stav sa zhorsil zo dna na den. V piatok som letela na pohotovost lebo mi ledva dychal. Tam mi povedala ze pravdepodobne zapal pluc ze ideme do nemocnice a tam mu uz robili stery a vystrenia.

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
domak2
11. okt 2018

No tu sa miesaju hrusky, jablka, bravcove kolena a zuvacky 😅
Ak by niekto panikaril, ze vymierame, tak ludi je momentalne 7.4 miliardy

nana8989
11. okt 2018

nad týmto som sa dosť zamýšlala... niektoré matky sa podľa mňa asi na materskej veľmi nudia a čítajú hlúpe štatistiky od "amerických" a neviem akých vedcov, ktoré nájdu na nete.... článkov o všetkom ako to komu vyhovuje môže každá z nás napísať aj 100 a nebude v ňom ani kúsok pravdy... ale teraz iná vec... na jednej strane kupujete deťom BIO plienky na BIO hovienka, kŕmite ich BIO jablkami a inými BIO vecami a bojkotujete očkovanie a pritom vôbec nemyslíte na to, že Európa je plná migrantov s chorobami 3. sveta ktoré si ani neviete predstaviť... som zvedavá ako na to budete pozerať keď vám to dieťa schytá takúto chorobu, či si potom nebudete niekde búchať hlavu o stenu aké ste boli blbé a riskujete zdravie svojich detí kvôli blbým štatistikám... samozrejme, že očkovanie prináša isté riziká, ale podľa môjho skromného názoru určite menšie ako keď vám dieťa schytá nejaký hnus o ktorom ste v živote nepočuli... myslím, že každá jedna z vás bola ako dieťa očkovaná a teda si nemyslím, že by ste boli nejako nezvratne retardované (tým nechcem nikoho uraziť), len konštatujem... teraz poniektoré z vás robia z komára somára a zbytočne riešia kraviny na internete... radšej naložte deti do kočíka a chodte s nimi na prechádzku, to bude pre ne určite viac prospešné...ja viem, že ma tu teraz niektoré ukrižujú, ale z podaktorých inteligentných tu na MK mi je zle... mne je prd do toho ako vychovávate a čo robíte so svojimi deťmi... každého osobný názor...ja píšem ten svoj... keby ste tu chceli dávať kázania, koľko chémie je v očkovacích látkach...keby ste nemali internet, viete tak hovno a dáte si dieťa zaočkovať aj očkovacou látkou pre čivavy. Keď ho zaočkovať nedáte a drapne ho rubeola alebo iná hnusoba, potom som zvedavá na vaše presvedčenie... (tie posledné dve vety som raz niekde čítala, ale plne sa s tým stotožňujem) :D dotknuté BIO matky ani nereagujte, nie som na to zvedavá 🙂 MIER 😀

zuzka2288
11. okt 2018

Este raz pripajam fakty o tom, ze ockovanie je zbytocne (bohuzial je aj skodlive). Argumenty typu Dr. Hause povedal v serialy su fakt smiesne, lebo cely ten serial je 100% reklamy na farma priemysel. http://www.rizikaockovania.sk/dok/Statistiky_in...

beky1813
11. okt 2018

@zuzka2288 uz len ta stranka je "strasne" vierohodna

nana8989
11. okt 2018

@zuzka2288 tak to už je len argument, ktorý je skopírovaný zo stránky,ktorá sa volá: RIZIKA OČKOVANIA :D :D :D

zuzka2288
11. okt 2018

@beky1813 Su tam odkazy na verejne dostupne statistiky chorobnosti SR, CR, USA, VB, Australie, vsetko oficialne udaje, len analyticky a graficky spracovane. Z toho jasne vyplyva, ze ockovanie nastupilo, ked umrtnost na tie choroby bola na vyraznom ustupe, niekde uz na 0.

siska53
11. okt 2018

@zuzka2288 ale zas nekecaj, ze nemaju alergie! Moja mama ma cez 60 a veru alergiu ma,aj intoleranciu. A aj s tou chorobnostou,mame znamu,uz staru detsku lekarku na dochodku,pracovala aj pre Unicef,a ked sme.sa jek pytali,tak nam.povedala,ze kto neockuje,nezazil epidemiu osypok. Stretla sa samozrejme i s inymi chorobami.
@nika898 ak nie je zdrave dieta alebo okolie dietata, ockovat nedaj. Ja som nikdy nedala.ockovat,kym sme.neboli vsetci zdravi. A pred ockovanim a po nom som.davala.probiotola a nieco na sposob imunoglukanu - vyrobkov je viac. A dali sme zaklad,plus i nepovinne.. mala dve nepovinne,co ma maly,nema,ale zvazujem.ich.. hlavne,ked je tu opat hepatitída a vieme,ake su deti..aj ked uz ma 6r,vysvetlujem,aj tak si strci ruky do ust. A chori nebyvali,sem-tam 3dnovy soplik, az po nastupe do skolky,ale aj tam.v pohode,nic hrozne. Maly len prechodne po vybere nosnych mandli mal zhorsenu imunitu a maval aj teploty,ake predtym,ani potom nemal..

siska53
11. okt 2018

@zuzka2288 klesa,lebo ludia nechcu alebo nemozu mat deti,poznam aj takych,aj takych..a nemozu mat ti,co maju kopec stresu,ani si ho nemusia uvedomovat, sama elektornika,ziarenie...bol.tu cernobyl ( moj muz ma od neho spalenu stitnu zlazu - zaver lekara ) materstvo sa odklada.. ini zas nechcu priviest deti do tohto sveta.. aso tak ..plus znecistene prostredie,same ecka v strave a modifikacie .

zuzka1117
11. okt 2018

@zuzka2288 nesir tu bludy a konšpiračné teórie prosím ťa.to čo píšeš nemá ani hlavu ani pätu.zbytocne strašis mamičky.

zuzka2288
11. okt 2018

@siska53 Vies niekto veri, ze ked raz dostane anginu uz ju potom nikdy nedostane (logika ockovania). My so stipkou zdraveho rozumu vieme, ze to tak nefunguje. Epidemia osypok by vypukla aj u nas ak by tu bola podvyziva, nebola cista voda, sanita ci nevhodne byvanie (zvecsa treba vsetko dokopy). Ockovanie by nam nepomohlo. A teraz ta asi vylakam, v SR sa proti pravym kiahnam neockuje, takze podla tvojej logiky nie si proti nim chranena a mozes ich kazdu chvilu dostat. Tak nevahaj sup, sup bez sa zaockovat. ;) A nezabudni na mor, choleru, brusny a skvrnity tyfus, tuberkulozu a vsetko ostatne proti comu nie si ockovana a akoby zazrakom si to zatial nedostala.

lubik87
11. okt 2018

@nika898 takto ja mám doma malého autistu a on sa začal A menom otáčať keď mal dobre dva roky dovtedy sme na ho hučali a nič zato dcérka na tú poviem raz a už sa otočí od 7-8 mesiacov ..čiže zamna ..aj keby som neockovala tak by bol rovnaký

lubik87
11. okt 2018

@zuzka2288 štipka zdravého rozumu..a čo hovoríš na kiahne raz ich máš a potom už nikdy HM ?

lubik87
11. okt 2018

@lanvinka teším sa že som ťa pobavila :*

zuzka2288
11. okt 2018

@lubik87 Co sa tyka ovcich kiahni, herpesu ci inych herpenoidnych virusov tak az ich raz dostanes prezivaju v tebe v latentnom stadiu do konca zivota a preto telo proti nim tvori neustale protilatky. Ale sklamem ta, ked sa ti z nejakeho dovodu oslabi imunita tak sa zvyknu vratit - znamy herpes ci OV ako pasovy opar. Da sa detaily dostudovat na nete.

siska53
11. okt 2018

@zuzka2288 mna nevylakas. Mame.viac znamych lekarov (aj mladsich),tazke sme sa.radili s nimi. Ja sa o takych veciach nebudem.radit s mamickami tu. Niektore choroby vymizli zvysenou hygienou,su vsak take,ktore sa prenasaju vzduchom a tam tam ti pomoze tak možno trochu zvysenq hygiena nosnej sliznice ci ustnej dutiny.

zuzka2288
11. okt 2018

@siska53 Isto ta nechcem vylakat. 😃 Vzduchom su prenosne aj angina, chripaka ci zaskrt. A proti nim sa neockuje (proti chripke neucinne a pri zaskrte len proti toxinu, nie proti bakterii samotnej). A aj tak zaskrt vymizol (su verejne clanky ktore sa snazia najst dovod preco) angina a chripka nie su smrtelne. Ja len hovorim, ze princip zaockuje a uz tu chorobu nedostanem nefunguje. Moze fungovat pri herpenoidnych virusoch v pripade ockovania zivou vakcinou, ale aj tam by som dala prednost chorobe samotnej.

asia83
11. okt 2018

@renatka100 Atopický ekzém je DEDIČNÉ ochorenie. Ja vás len žiadam, keď váš syn ochorie na ochorenie, proti ktorému mohol byť očkovaný (môže mu ho preniesť vaša očkovaná dcéra, ktorej nič nebude), láskavo nehádžte vinu na každého, pozrite sa potom do zrkadla, tam uvidíte vinníka.

lubik87
11. okt 2018

@zuzka2288 to bolo na margo toho čo si písala. Že sú aj také choroby..

matabb73
11. okt 2018

@zuzka2288 zaujímalo by ma, čo tým sledujú, že chcú akože vyhladiť európsku populáciu. Mňa vždy fascinujú tieto konšpiračné teórie. Kto to vymýšľa? Čo tym chce dosiahnut? Čo ho k tomu vedie? Má nudný život alebo nenaplnený? Viete mi na to odpovedať, keď to tu šírite?

matabb73
11. okt 2018

@domak2 presne tak. Treba si pozrieť graf ako rastie počet obyvateľov zemegule. Od šesťdesiatych rokov skoro dvojnásobok. Riadna genocída.

zuzka2288
11. okt 2018

@matabb73 Medzi európanmi sa vyskytujú vždy ľudia s vlastným rozumom resp. vôľou, majú takisto najvyššiu priemernú inteligenciu. Preto sa nehodia za otrokov. Preto Európanov kynozia vo velkom, za 30 rokov v zrejme už žiadni nebudú.

renatka100
Autor odpoveď zmazal
renatka100
11. okt 2018

@asia83 je to dedicne ale aj autoimunitne ochorenie, ktore mozu vyvolat aj prave neziaduce latky vo vakcine. A veru kazdy je zodpovedny za svoje rozhodnutia.

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
matabb73
11. okt 2018

@zuzka2288 to naozaj tomuto veríte? Európania sa kynožia sami. Svojim pohodlným životom. Ženy majú deti stále neskôr a stále menej. Muži sedia na zadkoch pri počítačoch a ničia si spermie. K tomu nevhodná strava plná chémie, len aby nemuseli variť a máme jadro problému. Keby nebolo očkovanie, tak by ste tu možno ani nebola. Nebolo nič výnimočné, že v rodine v minulosti zomreli aj dve tri deti na záškrt alebo čierny kašeľ. Čím je ľuďom lepšie, tým väčšie blbosti vymýšľajú.

slimstar
11. okt 2018

@nana8989 to ma zaujalo a ktoré sú to choroby z tretieho sveta a proti ktorým sú tvoje deti očkované. Napíš na papier, pokombinuj a porozmýšľaj či tam nájdeš zhodné dvojice okrem osýpok.....
Tak ktoré to choroby máš podchytené, keď v tvojom očko, sú len choroby v eu merítku ? Na žiadne choroby z tretieho sveta, tvoje deti nemajú očkovanie.