Máte viditeľné následky po očkovaní?
Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem
4-mesačný Honzík z južnej Moravy ochrnul po druhej dávke hexavakcíny na pol tváre. Hoci lekári prípad uznali ako následok očkovania, žiadneho odškodnenia sa nedočká, pretože tak ako na Slovensku, za následky očkovania nikto nie je zodpovedný. Liga Lidských Práv usporiadala zbierku na právne zastupovanie, chce totiž podať žalobu na štát.
Trojročná Erika Malátová utrpela po očkovaní encefalopatiu (poškodenie mozgu) s trvalými následkami - ochrnutím ("syndróm handrovej bábiky") a zastavila sa vo vývoji, dodnes si nedokáže ani sadnúť. Ťažkosti sa začali prejavovať po dávke vakcíny v 2 mesiacoch, matka upozornila lekára po druhej dávke v 6 mesiacoch, ale on jej stav údajne zľahčoval.
Matka ľutuje, že sa neinformovala o rizikách očkovania a druhú dcérku už očkovať nenechala, pretože sa obáva, že by aj ona mohla utrpieť následky.
Dve nové štúdie potvrdzujú súvislosť ortuti s autizmom.
Dne 1. listopadu 2016 zemřela ve Vacenovicích na Hodonínsku šestnáctiměsíční Eliška. Holčička zemřela v den očkování vakcínou Priorix. Policie ČR za pouhé dva dny (!) vyloučila zavinění očkováním. Informace, které se o tomto případu začaly šířit na sociálních sítích a následně v mnoha médiích, vyvolávají mnoho otázek.
https://www.vitalia.cz/clanky/mohla-elisku-zabi...
http://tn.nova.cz/clanek/holcicka-1-zemrela-v-p...
MUDr. Vavrečka sa venoval podozrivému úmrtiu Elišky. Zhrnul, aké sú možnosti pitvy preukázať súvis úmrtia s očkovaním. Záver je jednoznačný - pitva môže potvrdiť súvis len pri takých mechanizmoch úmrtia, ktoré sú známe a uznávané odbornou verejnosťou a pre ktoré existujú zjavné príznaky rozpoznateľné pri pitve, alebo na základe špecifického podozrenia rozpoznateľné špecifickými testami (tu je však opäť podmienkou známy a uznávaný mechanizmus). Vo všetkých ostatných prípadoch pitva končí výrokom "NEPOTVRDILA súvislosť" čo znamená, že sa ju nepodarilo jednoznačne preukázať, ale ani vyvrátiť. Všimnite si, ako to potom zvyknú prekrútiť médiá, ktoré to predkladajú za dôkaz o NESÚVISE! Článok poukazuje na falošnú mediálnu hru, ktorá po úmrtí Elišky smerovala pozornosť verejnosti k pitve, akoby pitva mohla potvrdiť alebo vyvrátiť očkovaciu príčinu úmrtia. MUDr. Vavrečka upozorňuje na ďalšiu prehliadanú skutočnosť - podľa príbalových letákov vakcín, zvracanie patrí medzi pomerne časté nežiaduce účinky očkovania. Rodičia by mali venovať dieťaťu zvýšenú pozornosť, najmä ak javí známky nevoľnosti, aby nedošlo k jeho uduseniu zvratkami (napr. v spánku). A samozrejme (?), lekári by mali plne informovať rodičov pred očkovaním.
@didi35 nie je to tak. ale ked to vidim a pocuvam tie dnesne maminy tak sa nestacim divit. kamoskyna dcera po ockovani bola dva dni unavena a taky cirkus urobila u pediatra ze dovi no hysterka hysterka. nie je to len o ockovani ale o vsetkom.zdrava strava vsetko bio. a vychova. som sice mlada ale viac sa mi pacila vychova nasich rodicov a starych rodicov. 👍👍👍👍👍
Mnohým veterinárom je známe, že očkovanie môže spôsobiť autoimunitné a onkologické ochorenia u zvierat. Ale ináč je všetko v najlepšom poriadku. Karcinogenita vakcín určených pre deti sa neskúma.
@aristka Škoda, že s Tebou žiadna diskusia nie je možná. Fakt nechápem Tvoju motiváciu len vyrývať!!
Keď dostaneš amyotrofickú laterálnu sklerózu, tak Ti postupne odumrú nervové bunky ovládajúce svaly a budeš ležať ako pocikaná handrová bábika.
Stačí si rozbaliť príbalový leták a zistiť nežiadúce účinky. Určite si to pred očkovaním urobila, že?
Pandemická chrípková vakcína Pandemrix doviedla 23-ročnú Katie až k samovražde. Katie, podobne ako stovky ďalších ľudí, utrpela po zaočkovaní počas mediálnej pandémie v roku 2009 narkolepsiu, nežiaduci účinok ktorý sa prejavuje nečakaným a náhlym odpadávaním do spánku niekoľkokrát počas dňa, čo im celkom zničilo životy.
@didi35
Aristka je ťažky pripad😂majsterka sveta v pľuvaní🤣👏🤘
Deti poškodené očkovaním - príbehy, fotky a videá. Veľmi smutné vidieť takto deti trpieť.
Filmový festival Tribec zaradil na 24.4.2016 dokument Vaxxed: From Cover-Up To Catastrophe s Dr. Wakefieldom. To, čo nasledovalo po oznámení, sa dalo očakávať - strhol sa mediálny hon na čarodejnice zo strany štandardnej pseudo-skeptickej úderky a za použitia notorických neprávd o "podvodníkovi Wakefieldovi" a o "vyvrátenej súvislosti očkovania a autizmu".
Robert DeNiro, herec a spoluzakladateľ festivalu ktorý má tiež autistické dieťa, vysvetlil, že chceli otvoriť priestor pre diskusiu k tejto ťažkej téme, no za súčasnej klímy diskusia asi nie je možná, preto film nakoniec nebude premietnutý.
@didi35 boze... ty pises o motivacii - zena, napis realne co je tvoja motivacia - dnes si tu cely den a hadzes tu jednu antivax za druhou plus svoje vseliake pripady ktore sa nedaju absolutne overit... ved napis kto ta za toto plati? lebo normalna matka, ci zamestnana zena na toto nema sancu mat popri normalnom zivote cas co tu ty stvaras posledne dni☹
V roku 2010 prebehla najväčšia epidémia za posledných 50 rokov a postihla prevažne plne očkované deti vo veku 10-11 rokov. Úrady začali preto vyžadovať ďalšiu, už 6. dávku vakcíny pre deti v tomto veku. V roku 2014 však prišla ďalšia epidémia a zasiahla prevažne 14-ročné plne očkované deti. Úrady priznávajú, že preočkovanie fungovalo asi rok a potom jeho účinnosť klesala tempom asi 42% ročne.
@didi35
Podla sveta znalej Aristky obsahuju isto vakciny : vitamin C,D,E a vsetky prospešne prvky pre život😂😅🤗
V Northamptone po očkovaní náhle skolabovalo 15 žiakov.
@victoria210 Veru, fakt nechápem jej príspevky. 🙂
@didi35 🙂 dnes moj prvy prispevok, ty si ich sem hodila asi 30 a to som presla len posledne strany - vsetko akoze tvoje linky, cize by si ich aj musela citat - kazdy nech citas 15 minut...
nic z toho co tu davas sa neda overit zena!
a s tou osvetou si mozes akurattak svoje ovecky krmit konspiracne😉
Dievcata,neviem ci ste vasimi vykonmi nerozhodnej mamine pomohli 🙂 v kazdom pripade angie,ja mam 2 deti (7r a 1r) a dala som ockovat obe.Vsetko prebehlo ok.Ziadne vedlajsie ucinky ci reakcie.Takisto v mojom blizkom aj sirokom okoli nema nikto skusenost negativnu.Pribehy lekarov a deti na internete nie su objektivne...castokrat Xkrat spostredkovane do takej podoby,ze clovek aby sa bal aj zubnou pastou zuby umyt,lebo moze mat vedlajsie ucinky...ja osobne davam prednost skusenostiam osobnym,kt.si zaziju moji znami ci blizki a ich znami a blizki...ludia,s kt.sa mozem napr.stretnut a o veci (napr.o negat.skusenosti s ockovanim) porozpravat.Info z netu velmi velmi filtrujem 🙂 drzim palce az sa dobre rozhodnes 🙂
@dai
S tou osvetou otvara mnohym oči neboj😘podla teba si vsetci poškodeny vakcinami vymyšlaju nie?
@dai Mám niekoľko strán linkov na články, ktoré som si kedysi čítala a ukladala. Niektoré už nefungujú, tak len selektujem, kopírujem, oprašujem. Jasné, žeby som to nestíhala vyhľadávať, prečítať 🙂 Vieš, koľko mi to reálne dalo námahy? Či ma fakt považujem za superwoman? Woow, dík za kompliment.
Ale ja nie som egoista, rada sa s informáciami podelím 🙂 Nech druhé nemusia googliť.
Ak máš záujem, napíš IP, pošlem Ti emailom zoznam www linkov, ktoré som si pozerala. Môžeš tiež študovať.
Len do kelu nemôžem nájsť tú jedinú štúdiu o ne/účinnosti očkovania... o žiadnym iných neviem, hoci tu vyzývam, nech mi niekto posunie info, ktoré mi zrejme chýba.
Týkalo sa to očkovania proti tuberkulóze z roku 1973 v Indii, provincia Madras. Organizovala to WHO. Bol to taký debakel, že to predčasne museli ukončiť, lebo očkovaní dostali tuberu častejšie, než neočkovaní.
@victoria210 otvara len lahkomanipulovatelnym ludom - zial, to je ukaz dnesnej doby - niekto, kto sam o sebe prehlasi ze sa nemieni trapit citanim dlhsim ako par minut a chce len extrakty, ma zoznam antivax linkov a nie je schopny najst ani jeden provax link - tak to je fakt clovek pre osvetu - zakladne pojmy unikaju, zakladne analyzy nema, necita casopisy kde studia musi byt aj overena, len linky, linky linky bez overenia zdrojov... hej, to je ukaz dnesnej doby - nestudovani, nevzdelani ludia ktori su ale dostatocne velkohubi sa idu pasovat za mesiasov tejto doby - pritom si hajja svoje vlastne zaujmy... pripadne ani len to nie - len sa nechali zmanipulovat a myslia si ze su najmudrejsi na svete...
@dai
Pre ktoru farma firmu pracuješ? 🤔😆

@victoria210 tazko komunikovat s niekym ,kto nevie co vlastne ocko obsahuje ,co dycha a urcite nema nabytok z drevotriesky.