Máte viditeľné následky po očkovaní?
Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem
A to isté platí aj o ortuti. Je rozdiel prijať ho v potrave a iné vpichnúť si ho do tela.
Thimerosal je prudký jed. Je obludné, keď niekto presviedča, že to tak nie je, a že si ho máme bez obáv vpraviť do krvného obehu.
Povolená denná dávka podľa EPA je 0,1ug ortute na kg váhy na deň. Napríklad jediná dávka vakcíny proti chrípke obsahuje 22,5ug, čiže bezpečnostný limit by nebol prekročený, keby sa podala 226-kilovému človeku. EPA však hovorila o ortuti v potravinách, z ktorej 97% sa vôbec nedostane do krvného obehu, kým vakcína tam ide celá. Takže keby sme mali byť dôslední, mal by ten človek mať 7275kg. EPA hovorila o metylortuti, thimerosal je etylortuť, do mozgu sa dostáva v 4-násobne vyššej miere, takže náš človek by mal mať 29100kg.
@didi35 ja mam informacii dost, bolo to aj prepocitane, su odborne clanky, kde to prepocitali na mnozstva a do pol roka dieta dostalo viac ako vo vsetkych vakcinach do roka. A rozdiel v podavani nevidim, kedze to ide do tela v oboch pripadoch... a keby si si pozrela este na studie, ktore naznacuju, ze napr. aj autizmus, ktory bol povodne povazovany za neurologicku poruchu, bude skor metabolicka porucha a problem bude pramenit niekde v traviacom trakte, mozno by si sa zamyslela aj ty, ze preco je tolko deti s problemami. Vies, mne to pride smiesne, ze niekto tak zaryto bojuje proti vakcinam a nabada studovat pribalove letaky a zlozenie vajcin, ale flasu s mliekom, kde je rovno na krabici uvedeny hlinik v pohode dietatu da aj 7x denne.
@aristka
@senta_sofia
Takže tu prosím nestrašte horkou čokoládou, kypriacim práškom a umelým mliekom. Načo je komu dobrá panika? Najskôr si naštudujte, aký je rozdiel medzi Al a Hg prijatým stravou a vo vakcíne.
@didi35 ty si prosim nastuduj nieco o traveni a vstrebavani zivin a porozmyslaj nad tym, ze ci ten hlinik z umeleho dieta babatko vykaka... kedze ten z vakcin sa ma niekde ukladat😂
@aristka A to si náhodou nebola Ty, čo sa ma osočovala, že neviem základy chémie? Že aký ťažký kov obsahujú vakcíny? No tak minimálne do roku 2008 ortuť!
Ťažké kovy sú pri určitých koncentráciách v organizme toxické až smrteľné. Pre človeka sú najškodlivejšie ortuť, kadmium, chróm a olovo.
Ortuť je jediný kov v kvapalnom stave.
@senta_sofia Super, tak sa podeľ s článkami!
Ja som umelé mlieko našťastie riešiť nemusela. Samozrejme nikoho nenabádam na kontaminované jedlo. Ale nemusím hliník deťom ešte aj pichať, hlavne keď vedci (nie ja!) zistili, že mechanizmus trávenia je iný a ten hliník z vakcín vo forme nanočastíc končí v mozgu.
@didi35 je vtipné, keď sa práve ty pýtaš, že načo j edobrá panika
@senta_sofia Keď mi niekto napíše, koľko hliníka obsahuje jedna dávka umelého mlieka, koľko ho dieťa do jedného roka vypije a zistím na internete (ten link aj mám), koľko hliníka obsahuje jedna vakcína a koľko vakcín dostane dieťa do roka, tak elementárnu matematiku zvládnem aj ja.
ALE! To nie je také jednoduché! Forma hliníka je iná a po druhé, vedci zistili, že je rozdiel vo vstrebávaní. Takže ja sa radšej spolieham na odborníkov, ktorí o tom čosi aj napísali a nie na anonyma, ktorý sa ma snaží presvedčiť, že je to isté.
Verím tomu, že hliník z vakcín je oveľa horší!!!
@didi35 ked si myslis, ze mechanizmus je iny, tak v pohode nechaj hrat sa dieta s rozbitym ortutovym teplomerom a nepanikar, ked si poolizuje potom ruky alebo spapa ortutove gulicky
@alfonzia10 Žiadnu paniku tu nerobím. Len ponúkam info na zamyslenie.
@senta_sofia Nemôžem uveriť, čo píšeš. To sú teda fakt argumenty! A kde píšem, že by toto nebolo nebezpečné? Sa radšej pozri, akú hmotnosť obsahuje tá gulička! Čo tu teda porovnávaš? Rovnaké množstvá? Bavíme sa mikrogramoch z potravy a vakcín, a nie jedením čistej ortute z teplomeru!
@didi35 ty tvrdis, ze nejaka latka vo vakcine je horsia, ako ked sa pozije, som rada, ze si prisla na to, ze dolezite je aj mnozstvo a ze by v urcitom mnozstve bolo nebezpecne bez ohladu na formu podania. A samozrejme ze je rozdiel, lebo ani ty ked mas teplotu, si nerozdrvis paralen a nezriedis si ho s fyziologickym roztokom a das si ho pichnut,pretoze zlozenie lieku na injekcne podanie je ine. Preto mne pridu tieto antivaxerske chemicke rozbory tak strasne smiesne, ze som sa znizila na ich uroven a uviedla taky extremny priklad. Daj si do googlu baby formula aluminium a vyhodi ti x clankov, mozes zacat prepocitavat mnozstva v tom umelom mlieku, mnozstva vo vakcinach mas. A na zaver, hlinik je pouzity ako konzervant, preco vo vakcine ako konzervant je zly a uz v umelom mlieku je ok?
@senta_sofia To nie sú antivaxerske chemické rozbory. Ja sem dávam názory odborníkov, neorologov. Ale zrejme nič z toho nečítaš, nemáš záujem.
Sme zajedno v tom, že treba premýšľať, čo dieťaťu podať a čo nie. Stravu tu nechcem riešiť, je to nad rámec témy.
UM som nikdy neštudovala, nepotrebovala som. Ak chceš medzi inými ženami šíriť osvetu o rizikách UM, založ si tému alebo sa zapoj inde. Alebo rob tlak na výrobcov, nech ho odstránia. Alebo nech googlia tie, ktoré to zaujíma. Vďaka za tip. Ja som tiež za dojčenie.
Hliník vo vakcinach nie je konzervat, je to adjuvans, ktorého úlohou je vyburcovať imunitný systém k tvorbe protilátok. Bez nebo by žiadna vakcína nefungovala.
Konzervantom bol thimerosal, ktorý by bol vo vakcinach ešte aj dnes, keby sa neozývali kritické hlasy, aj antivaxerov. Vedci to vedeli už dávno, že etylortuť tam škodí.
A znova opakujem, nie JA, ale VEDCI tvrdia, že sa hliník inak správa v strave a inak vo vakcíne.
Tým samozrejme nenavádzam na konzumaciu stravy plnej hliníka. My doma tiež nepoužívame prášok do pečiva, ani šumienky, ani palacinky v prášku a pod. Čo viem ovplyvniť, to ovplyvňujem.
A žiaľ musím konštatovať, že Tvoje argumenty v tejto diskusii nesiahajú argumentom antivaxerov (ktorí si to nevycucali z prsta, ale robili si rešerš dostupných vedeckých prác) ani po päty.
@senta_sofia Ak chceš vedieť, načo je vo vakcinach hliník a koľko ho tam je:
@senta_sofia Nuž áno, v UM ho je tiež hodne... Žeby teda z neho mali deti nežiadúce účinky??😊
@senta_sofia A čítaj aj odborný článok o hliníku z vakcin... ze končí v mozgu.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/1608913/
Ak je predmetom Tvojho záujmu UM, tak možno si čítala aj odborne články, kde konci ten hliník. Možno tiež v mozgu. Podel sa s info.
@didi35 je to uplne jedno, ci je ako adjuvans alebo konzervat, skor narazam na to, ze v ramci nejakej zluceniny nemozes izolovat jednotlivo jeden prvok, ked on v kombinacii s dalsim moze vytvarat urcitu reakciu a vytrhat z kontextu len ucinky toho jedneho prvku. Z UM ide priamo do krvi, viaze sa na transferin v plazme a ide vsade, aj do mozgu cez vasu oblubenu hematoencefalyticku barieru a rovnako sa uklada a nielen v mozgu,ale aj v kostiach, semennikoch, peceni... a keby si patrala dalej, tak zistis, ze doteraz sa presne nevie, ci poskodenie tychto organov sposobuje priamo ten hlinik alebo sa uklada uz v poskodenom tkanive. Uz plod v matkinom tele je vdaka prepojenym obehom vystaveny kadecomu, hlinik nevynimajuc.
@senta_sofia Určite, nerobím si žiadne nádeje, aj neockovane deti majú v tele všeličo, hliník nevynímajúc, ostatne ťažké kovy tiež... kadmium z výfukov, proste je toho veľa všade.
Aj napriek tomu si myslím, že eliminovať ďalšiu záťaž, aj v podobe vakcín, je dobrá vec.
Zo vzniku autizmu obviňovali antivakcinátori v USA konzervačnú látku thiomersal. Je to organická ortuť obsiahnutá v detských vakcínach. Keď chcel Arnold Schwarzenegger v roku 2003 vyhrať voľby, vyhlasoval, že v Kalifornii sa nebude používať vakcína s obsahom organickej ortuti. Skutočne sa od r. 2003 v Kalifornii thiomersal vo vakcínach nepoužíva. Výsledok však prekvapil nielen guvernéra:
„Výskyt autizmu v Kalifornii (v. r. 2010) je stále rovnaký ako v čase, keď vakcíny obsahovali thiomersal. Lekári v tomto americkom štáte vôbec nezaznamenali, že by sa rodilo menej detí postihnutých autizmom,“
Schwarzenegger vlastne nechtiac dokázal, že neexistuje súvislosť medzi thiomersalom a autizmom, a teda ani medzi očkovaním a vznikom autizmu. „Popredný medicínsky americký časopis dokonca publikoval vedeckú prácu o tomto Schwarzeneggerovom prípade. Kalifornia sa stala pre vedcov pokusnou oblasťou,“
A antivakcinátorom sklapla huba (nachvíľu, potom začali s hliníkom).
https://domacaliecba.sk/povinna-hpv-vakcina-umr...
.....nie ani prvý a ani posledný podvod....
@evittam tu je zase článok o tom, že je to výmysel antivakcinátorov.
Napísal ho David H. Gorski, PhD, FACS, ktorý je chirurgický onkológ v Barbara Ann Karmanos Cancer Institute, špecializujúcom sa na chirurgiu rakoviny prsníka.
https://sciencebasedmedicine.org/death-gardasil...
Aj ten web na ktorom je ten tvoj článok je plný "múdrosti":
https://dennikn.sk/992483/anonymny-web-domaca-l...
@senta_sofia aj v materskom mliecku su zluc.hlinika a dieta dycha formaldehyd z postielky.
@kubko111 Tak som si to prečítala. Ten chirurgický onkológ vyvracia kauzálnu súvislosť LEN medzi dvoma úmrtiami po vakcíne HPV.. A vieš, koľko je takých prípadov??
@didi35 tak to si dala stranku ,ktora vybavila cestu do nebicka mamicke tu na mk ,petoze si vdaka receptom na vyliecenie z rakoviny vybavila zo stupna 1 tj.dobre vyliecitelneho na stupen 4 tj .hold smola ,,umres,,co sa bozial aj stalo,stranka kde sa ma liecit rakovina krcka maternice vyplachom sody bicarbony ....a pozor vraj to posobi aj preventivne ,takze ak si zena a fanda tychto paksametlov ,ktore propaguje ,dufam ,ze šušu vyplachuje a pouc aj svoje deti ,chlapec moze pipika ,urcite vies preco a dievca šušu a HPV virus sa Vam urcite vyhne .

@senta_sofia Prepáč, ale mám subjektívny dojem, že máš príliš málo informácií o hliníku, aby bol Tvoj komentár dôveryhodný.
Kým z potravy sa vstrebe len zlomok, možno desaťtisícina prijatého množstva hliníka,
vakcínou sa značná dávka dostáva priamo do prekrveného svalu.
Pozri si tie linky, čo som sem dala, ak teda chceš o tom diskutovať.
V novej štúdii vedci na citlivých myšiach skúmali hydroxid hlinitý, tentoraz však nie
ako jednoduchú chemikáliu, ale v podobe nanočastíc, aké sa používajú vo vakcínach,
a to v zodpovedajúcej dávke, čím svoj výskum značne priblížili očkovacej realite.