Môžem ísť po očkovaní s dieťaťom von?
ako na prechazdku? ci odporuca sa byt doma?
aj my ideme dnes ☹ .myslim ze pokial nema horucku a nie je vonku zima nejaka extra,tak na prechadzku na chvilku urcite...aj si lepsie pospinka na vzduchu.
ahoj po prvom ockovani sme neboli bolo horuce leto a lekarka neodporucila, druhy raz sme tiez radsej nesli, kedze som ho nechcela trapit kedze bolo chladejsie a bol obleceny a nozicky ho boleli aj bez toho aby bol stlaceny.......jeden den to vydrzal...pre istotu....
ja som maleho dala po ockovani buvat a ked sa vyspal a nic ho nebolelo alebo nemal horucku tak ak by bolo pekne pocasie isla by som von ale myslim ze povacsine som s nim ten den bola doma...ak bol nervoznejsie z vnutra tak chvilka vonku by nemala ublizit
jasne, ze mozes ist von 🙂 niekedy teplot avobec nie je a niekedy je az o par dni 😉
ahoj my sme po ockovani ostali von kedze mala hned zaspinkala v kociku ako som ju polozila,no ked sa zobudila za hodinku tak sme isli domov,a v ten den sme uz nesli nikde.
neviem,preco neposuniete ockovanie na leto, pocas zimy by sa ockovat nemalo,lebo vsade je kopec virusov, a ockovanie oslabi TH1 , teda bunkovu imunitu, lebo neprirodzene,koli vakcine vyraba protilatky,,, takze telo nestihne "najst" bacily v cas, preto je nachylnejsie na infekcie, zapaly ucha, atd,,,,, po ockovani by ste sa mali vyhabat obchodnym centram, a miestam kde je vela ludi,bazenom,.... vakcina stimuluje TH2 imunitu aj na 2 mesice,,, v tomto case je vypnuta TH1 imunita.... dufam,ze zrozumitelne napisala
normalne mozete ist von. preco by ste nemohli.
v zime by som asi radsej ostala den doma...my sme boli v lete a kym sme prisli z vychadzky domov, tak mal teplotu. Ale pri druhej uz nie.
ahoj ja vzdy, ked malu ockuju tak som s nou hned vtedy taku pol hodinku vonku a potom az na druhy den pre istotu
nevidim dovod kvasit doma, ked sa dieta citi dobre ... doma by som zostala, keby som mala pocit, ze po ockovani sa neciti dobre
My sme mali teplotu až na druhý deň. Hneď po očkovaní v kočíku zaspala tak sme boli vonku asi hodinu. Záleží aj od toho, či v kočíku spávate napr. 3 hodiny - to by som nešla, lebo tá teplota môže kedykoľvek začať stúpať. Ale ak nespí a na chvíľu - tak môžte. Neodporúča sa 3 dni chodiť napr. plávať, do nákupných centier, medzi veľa ľudí.

ahoj my sme včera boli tiež,ale nešla som von pre istotu.......nič sa nestane ak jeden deň nepojde...hovoria však,že keď nema horučku,tak môže sa isť...