Na koľko percent je vytvorená imunita po očkovaniach hexavakcínou?

nanku
12. okt 2011

Mam malého chlapčeka, ktorý ma zatial za sebou dve hexy. Zvazujem, ze mu tretiu hexu nedam zaockovat. Niekedy dávnejšie som na nete čítala článok o očkovaní hexou, v ktorom bolo uvedené na koľko percent je "vytvorená imunita" po prvom očkovaní, na koľko percent po druhom a treťom. Zdá sa mi, že tam bol medzi druhým a posledným očkovaním uvedený nepatrný rozdiel (cca 4-5 %), ale už ten článok neviem nájsť. Nevie mi niekto poskytnúť túto informáciu, resp. potvrdiť, že je to tak?

prevenar
18. nov 2012

ahoj , na tu otazku sa neda odpovedat ..lebo nejde o vakcinu, ale o cloveka do kt. sa aplikuje. no a priroda to zariadila tak, ze kazdy clovek je iny a tym padom vysledok vakcinacie moze byt presne 0 . co casto aj je 0 . dokonca pise o tom samotny vyrobca v kazdom letaku , ze ziadnym sposobom negarantuju akykolvek ucinok vakciny .

co garantuju je prisun neorotoxickych kovov ako ortut a hlinik. + dalsie toxicke latku ako formaldehyd a pod. zaroven aj DNA neisteho povodu spolu s latkami kt. posobia vyrazne spermicidne.

dalsim zaujimavym faktom je , ze ani vysoke hladiny "protilatok" nic nezabezpecuju ..coho dokazom su velke epidemie chorob v plosne ,alebo vysoko ockovanych komunitach.

popripade , ak ta zaujima tema "rizika ockovania" mozes na nu komunikovat v sukromnej teme. info: moj fotoblog.