Nedám svoje dieťa očkovať proti koronavírusu
Podľa najnovšieho vyjadrenia "fundovaného" ministra zdravotníctva Krajčího podmieňuje určité typy zamestnania a cestovanie očkovaním proti covi. Moje dieťa očkované v prvom roku zareagovalo tak negatívne, že bolo hospitalizované v nemocnici a následných 7 rokov kŕmené, neschopné samostatne jesť a odmietalo jedlo. NEDÁM očkovať svoje dieťa už NIKDY ničím a tskisto ani seba. Neviem, ktoré matky majú takéto skúsenosti s povinným očkovaním ale toto odmietam. Aj keby som mala stanovať pred parlamentom a transparentom mesiac. Žiadna vakcína ešte neexistuje, v normálnom svete sa nové lieky testujú mesisce, ak nie roky a tu by už iširl Krajčí pichať "včeličky" aj 4 x do roka. A prečo ? Zistili, že telo stráca protilátky s vírus sa mení. Ani to nemá zmysel. A covi je fejk...😠
ved nedaj..ani ja ani moje deti sa nedame proti tomu ockovat 🙂
Niekde som zachytila informáciu, ale neviem, či som to pochopila správne, že ľudia, ktorí sa zaočkovať nedajú, si potom budú sami platiť prípadné testy. Akoby nás chceli dotlačiť k tomu, aby sme sa zaočkovať dali.
ja navrhujem, aby sa povinne dali očkovať najskôr vláda a parlament + ich rodinní príslušníci 🙂 aby nám mal kto vládnuť, aby sa im nedajbože niečo nestalo...
@trogir a moje dieťa z očkovania ani teplotu nemalo... a čo... proste jeden z kvanta pripadov očkovania bohužiaľ áno má negatívne nasledky... no zároveň očkovanie je prospešné, má svoje opodstatnenie, vie aj zachrániť život... podľa mňa len hlupák vedome ohrozí vlastné dieťa ale budiš no... a keď je covid fejk tak prosím... nedezinfikuj si ruky, nenos rúško, cestuj kam chceš, urob si doma megapárty, ser na karanténu... veď hej áno, načo sa trápiť všetkými tými nariadeniami a obmedzeniami, načo sa chraniť proti niečomu čo neexistuje že...?? Ty si mi teda fakt sprosta ako sorry ale fakt....
@zuzanka.zuzu tak ja zase strach z vakcíny nemám.....kým sa to dostane na Slovensko bude to dostatočne otestované v bohatších krajinách ako Slovensko😉Ak bude vakcína z USA tak v prvom rade sa bude vyrábať a očkovať USA a do EU sa dostane po pár mesiacoch,ak bude z Británie či Nemecka - už teraz majú objednávky na miliony kusov od bohatších štátov ako sme my.....s vakcínami to bude rovnako ako s rúškami - každý štát kope za seba a budú sa preplácať aby získali vakcíny čím skôr....nejaká pandémia sa na Slovensku zatiaľ ani poriadne neprejavila, počkajme si na zimu😉 ekonomika sa už zatvárať nebude a testovať v zime denne niekoľko desiatok tisíc ľudí (na Slovensku)je nereálne a inak ako testovaním sa nerozozná respiračné ochorenie od Covidu, takže prenášať sa to bude jedna radosť.....
@punka24 milá pani, evidentne sledujete mainstreem ( a nie relevantné správy), pokiaľ vôbec sledujete nejaké správy a hľadáte informácie. Ste vzorkou ohlúpnutej masy, ktorá strávy každú informáciu a poslušne kráča so stádom a miesto rozmýšľania pľuje na každého, kto má iný názor. Asi ste múdra, a ja podľa Vás " sprostá"....blahoželám Vám. Ja si nedovolím druhého za názor urážať. To je asi prejav Vašej múdrosti....
@trogir nebol? a to ako vieš? robila sa každému pitva? gro ľudí s covidom zomrelo na zápal plúc a pretože nemohli dýchať.....ale ten zápal plúc a problémy s dýchaním by bez covidu nemali....ja súhlasím že človek ktorý je starší príp.už má nejaké chronické ochorenia môže mať ťažký priebeh ale to neznamená že zomrie lebo má covid....aj u nás bolo v tých domovoch nakazených kopec starých ľudí s chronickými ochoreniami a našťastie boli len minimálne úmrtia....naopak vo svete zomrelo kopec mladých ľudí ktorí neboli rizikovou skupinou a nemali ani žiadne pridružené ochorenia(napr.kopec lekárov)....presný počet koľko ľudí zomrelo na covid alebo s covidom sa nedá zistiť a nezisťuje sa to ani pri úmrtiach na chripku alebo pri zápaloch plúc...
@mogaa media zvelicuju tieto cisla o umrtiach, tí ludi umierali na ine choroby strasne, pisu a hovoria co chcu aby si ludia mysleli ale klamu 😡 je to umelina vypustena do sveta
V ziadnom priapde touto vakcinou as nedame zaockovat su v nej monočipy aby ale boli ewte viac sledovany... je to velky podvod cela korona ..
Lekary to vedia len musia byt ticho ci chcu ci nechcu
A tie umrtia co boli nebol korona virus kde ze...
Tupela uveria ovce
Zomierali vacsinou stary ludia a ludia co umrela tragicky..
Rakoviny staroba atd atd.. budu vakciny sproste a uz nebude korona budu mat plne penazenky haha drbnuty

@trogir veď nedaj...pokiaľ viem očkovanie na Covid nemá byť povinné....najskôr majú byť očkované rizikové skupiny a to deti predsa nie sú, tak neviem čo vôbec riešiš.....