Viem ze uz su tu nejake temy na ockovanie ale ide mi presne o opacnu vec. Mate nejake skusenosti s odmietnutim povinneho ockovania deti? Rodicia uz totizto zacinaju byt viac informovani aj o rizikax ockovania malyx deticiek, avsak ockovanie je povinne takze vlastne ani nemame na vyber. Cize ked je clovek- rodic presvedceny ze nexce dat svoje dieta ockovat porusuje zakon.
@kolostrum ja a riťolez? 😀 😀 😀 😀 nezdržala som sa normálne smiechu 😀 😀 😀 😀 ale ako povieš 🙂
@pectore - pravdu neumlcis. Ak zavru jednu temu, vzniknu dve nove. Ludia nie su ovce, budu sa pytat. Nastastie.
Admin sa tu zajtra namaka, moje nervy 😖
@anjelicek26 nikto nechce nikoho umlcat ja tu tiez cely cas bojujem za pravdu....akurat je problem v tom ze kazdy mame tu svoju.... a niesme ochotny ju tolerovat....co uz ale nebol moj problem.
@kolostrum - mne nejde o vodcu, sliepky, v podstate netusim, o co tu ide, mne vadi, ked sa nieco nazve temy - nesuhlas s povinnym ockovanim - teda tu ludia nesuhlasia - a chce sa tu diskutovat pre a proti (?) Ved mi z toho logicky vyplyva, ze je to pre ludi, co uz su proti... na co sa tu chodit bit do prs za ockovania? Na to su tu ine temy... s toho vzniknu hadky a ludia, co sa chcu docitat odpovede na svoje otazky ich v tej horde - osobnych urazok - ani nemaju sancu najst :(
@anjelicek26 vvieš pán inžinier ktorý hodinu venuje prekladu nejakeho članku ho vždy preloží tak by sedelo do jeho schémy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kolostrum - pre mna je to jednoznacne tema - nesuhlasim s povinnym ockovanim. Co sa tam da inak pochopit? Su tu temy ockovat alebo neockovat, pozitiva a negativa ockovani, tam sa diskutuje pre a proti...
Siel by si do temy o kojeni propagovat umele mlieko a jeho blahodarne ucinky, viedol by si reci o slabom mlieku a ako sa krasne po umelom mlieku spinka a pribera? Ved to je scestne... kazda tema ma svojich ludi, ktorym "sadne" a nemusi byt v kazdej boj, rozumny clovek sa nazorovo opacnym dokaze vyhnut a nebit sa v zapomysich vojnach, ktore ked druhy den po sebe precita, tak sa bude len chytat za hlavu, ze o com to cele bolo 😖 Lebo ja to citam uz treti krat a neviem, o com tu tocite 😖
@anjelicek26 kasli na to. vysvetlovali to tu uz mnohi, ale zadubenci nechapu. a ani admin.... takze nie je o com
@anjelicek26 a ako si poradis so situaciou ze nesuhlasim s povinnym ockovanim..ale rovnako nesuhlasim s tvrdou neockovacou propagandou..... ked moj nesuhlas je umierneny a pristupny diskusii ci kompromisom??? Ako mam postupovat v prezentacii takeho nazoru??? Tu to nebolo mozne a bola som oznacovana za trolla...ale pritom s povinnym ockovanim nesuhlasim....