Nežiaduce účinky očkovania
Pozerám si tak nežiaduce účinky očkovania a takáto tabuľka na mňa vyskočila. Lekári povedia že dieťa môže mať max 3 dni teploty a dovi a potom tu čítam v tabuľke že taká encefalopatia môže nastať aj do 42 dní! Alebo neuritída do 30 dní! Akože to mám po každom očkovaní nonstop sledovať svoje dieťa či náhodou niečo nemá, či dýcha, či žije? Normálne mi je z toho zle! Ako mám potom žiť s kľudným vedomím a tváriť sa že je všetko ok keď vlastne hocikedy po očkovaní sa môže niečo dieťaťu stať?

Prosim ak tak pilne studujes, precitaj si aj ohladom chorob, na ktore sa ockuje, aky maju priebeh a hlavne ake maju komplikacie
@taktotedanie ale tak tiez nechaoem preco sa dnes ockuje napriklad aj hpv celoplošne alwbo hepB. A preco su tie vakciny takto v kombináciách.Ja naor nechcem dat zaockovat ani heoB ani hpv.
@dobryden a comu nechapete? Otvorte google a precitajte si co dane ochorenia sposobuju
Alebo potom ked uz je neskoro si clovek pomysli “no mohla som”..no mohla 🤷🏻♀️
@taktotedanie hpv a hep B ?to nech si da kazdy dobrovolne napriklad,ja akonockovanoenpovazukem za prevenciu ale zasa nie kazdu blboviny.Doteraz nebolo ockovanie ani na hov a ani na hep b
@dobryden a preto su nasledky take ake su
Treba si pozriet fakty , statistiky, studie a potom mudrovat, ze za sociku bolo tak alebo hentak
@taktotedanie je tonpravda ze hov virus sa prenáša aj napr uterákmi a tak?Minule to riesila sestra ci dat alwbo nedať zaockovat dceru.
@taktotedanie nerob paniku!
@silvia2013 paneboze kde? 🫢

Ja mam prvu dveru očkovanú 3 vakcínami,mmr uz nema ,kazde ockovanie mal ale len zvysenu teolotu.Dvojicky,predcasne narodene uz ockovane nie su,zatial to neriesim,maju 6 ak by sa sa vyskytla obrna alebo nieco,tak by som dala zaockovat mono vakcinou(snad taka este existuje). Cierny kasel mali na jesen so slabým priebehom bez teoloty.