Obavy z očkovania a neočkovania
Po precitani vsetkeho mozneho, tu ci inde mam strach dieta zaockovat. Mame za sebou ockovanie cca v 3 m. a 6 m. a najblizsie nas caka v novembri. Ale desim sa tych neziaducich ucinkov, ktore mozu a nemusia nastat. Na druhej strane si kladiem otazku, ci sa nahodou nieco nestane, ked ju zaockovat nedam. Pediatricka tvrdí, dieta vystavim velkemu riziku, ak ho zaockovat nedam. Vraj to, co tu pisu mamicky (neziaduce ucinky po ockovani), su výmysly.
@aristka plne dojčenemu dietatu som asi papat nerobila rukami 🙂 🙂
ale hlavne, že MY možme viest štastný a spokojný život... a VY???? Vy len pekne očkujte, očkujte 🙂 🙂 🙂 nech tu máme bezpečne 🙂 konieckoncov... su to VASE deti, ktoré si to odrpia... tie MOJE sa pri vás pekne bezpečne zvezú 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sorciera24 no vidis, klamarka a podvodnicka, ani sa necudujem, " keby tebe zomrelo na stole dieta s mengitidou" och jaj, chuderka, az som ju lutovat zacala, ze asi ma psychicku traumu a preto jej tak zasibava teraz s tym ockovanim,,lebo ma pocit viny
@aristka teraz ma uz nezaujimas....svojim vystupovanim, lexikou a etikou tu si ma o tom presvedcila.... 😉 (keby si bola taka znala veci, ako pisem...uz davno mas nejaku tu skolu za sebou...ale nemas....a v podstate nic ma do toho nie je.....svoj nazor mam a ty sa mi ho nesnazis vyvratit, len ho potvrdzujes...to je an tom najlepsie)...... mozno by si sa mala venovat niecomu, co ti bude prinasat aj radost, nielen zavist a nenavist..... 😵 😎
@kalifa28 tvoj prispevok citujem ".... a VY???? Vy len pekne očkujte, očkujte 🙂 🙂 🙂 nech tu máme bezpečne 🙂 konieckoncov... su to VASE deti, ktoré si to odrpia... tie MOJE sa pri vás pekne bezpečne zvezú 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..." svedci len o tom aka si hlupa, naivna a kratkozraka ...aby ta ten smiech zakratko nepresiel 😝
@kalifa28 a ešte niečo ak tu podáš takúto info....ak má dieťatko takto dlho zelenú stolicu ,určite boli robené stery z úst a recta a možno aj braná vzorka stolice ...takže ak to sem nabudúce buchneš doplň info čo vám vyšlo ....a kľudne nás môžeš mať kde chceš ...,ale nepíš tu také hlúposti ....
Môžem len otázku?
Už tu bolo mnohokrát spomínané, že niektoré očkovacie látky dokonca znižujú riziko rakoviny a leukémie u detí. Môže mi teda niekto vysvetliť, prečo počet onkologických detí rapídne narastá? Veď by mal po povinnom očkovaní vlastne klesať.
Ďakujem za slušnú a erudovanú odpoveď., na ktorú čakám už roky.
@abbey1 moj nazor je ten, ze rakovina tu bola.. je.. a este aj bude, kym na nu nevynajdu ozaj ucinnu liecbu, ktora ju dokaze liecit ( myslim riadne vyliecit , ako ine liecitelne choroby )
ak toto vynajdu vedci, ako to liecit, preco to vznika a ako to vznika... tak potom jej vyskyt klesne...
@abbey1 takuto odbornu otazku polozis a cakas erudovanu odpoved? tu, na MK? ved keby toto niekto vyriesil, caka ho NObelova cena. ale len tak od brucha hodim, na onkologicke ochorenia podla mna ovela viac vplyva zivotne prostredie (vzduch, voda, potraviny), genet. dispozicia, ako ockovanie.
@abbey1 mam zlu spravu, vynasli vakcinu na rakovinu,prostaty a prsnika a este cohosi, nespominam si, boli to rusi,a chcu ju vyrabat priemyslene, takze sa mame na co tesit, liek na rakovinu je najdeny, sa dalo cakat, len ma prekvapuje, ze na to dosli rusi.... kaslat na to, nic take ako vakcina ti k zdraviu nepomoze, skor naopak, a kedze su virusy do vakcin kultivovane aj na na hela bunkach, co su rakoviove bunky, tak sa mozeme cudovat, ze je rakovina vsade? mamografy, ultrazvuky, zla strava, sama chemia v jedle, tak rakovine sa dari...
@zigzag ona sa pytala ohladom deti... ale dodam z inej strany.. vsetci vieme , ze napr solarko, fajcenie.. atd..... sposobuje rakovinu..a vidis, ludia fajcia ako divi, ani neviem ake hrozby ich na cigach nezastavia.. ani kriza ani nezamestnanost.. ani nic... take je ludstvo.. v tomto hlupe, ze des.. ved aj tu kolkokrat som citala, ze tehotne fajcia.. a este sa obhajuju.. otras.. ( teda videla som aj take nazivo.. jasne.. ) ale kazdy by chcel len liek na to.. to presne dnesna doba.. kazdy chce len zarabat, ale nikto nechce robit... 😝
@abbey1 inak čo tie modifikované potraviny ,pouč nás keďže to ovládaš a bolo to spomenuté v inej téme a ja som v tom nevzdelaná ,čo priznávam ,mám ta túto tému laický pohľad a bu bu od teba ma asi vystrašil a v usa sú povolené modifikované zložky ,nemajú podľa tvojho bu bu bu napr.v amerike problémy z nich ....
@danim ved presne tak, ja chapem, a tiez si myslim, ze nie je normalne ze rocne dieta ma leukemiu, alebo nieco podobne, rovnako si zober,kolko deti skoncili po tbc s operaciou pri ktorej mu vybrali lynaticku uzlinu, to tiez nie je normalne, ked uz niekto ockovat chce, v prvom rade, by to malo byt dobrovolne, a mali by dieta otestovat na mozne neziaduce ucinky, a nie pichat vsetko hlava nehlava, ano vzduch je otraveny, voda, jedlo, ale aj tak jedine co dostanes priamo do krvneho obehu je vakcina s jedami, ako ortud, hlinik, formaldehyt, sorbitol, glutaman a td, presne zlozenie vakcin si kazdy vie najst,nebudem to tu vypisovat donekonecna, takze nech mi nikto netvrdi, ze tak jedovate latky neotravia telicko 3 mesacneho, ci rocneho alebo aj starsieho dietata,,, to mi nikto do hlavy nenabije, ze je to pre zdravie, eeee nikto nikdy, nie
@zigzag tiez som za individualny pristup, lebo podla mna je uplne ine ockovat donosene zdrave dieta, bez akychkolvek zdrav problemov... a napr predcasne narodene... s nejakym problemom... tak neviem ci to posudzuju individ vzdy, lebo napr kamoskina dcera predcasne narod to mala uplne inak poposuvane- ocko kalendar..
@kalifa28 čítala som tvoje reakcie...no teba by som radšej nechcela poznať, správaš sa velmi primitívne...ako môžeš také napísať že: jedina služba, ktoru si pre mna urobila, bola tá, že si dala svoje decko zaočkovat... nech tie moje maju kvalitný život!!!!!! a pod. ??? zamysli sa trošku and sebou, hnus!!
@danim nide tu len o donosene a nedoneosene, ale aj o geneticku vybavu, a aj o to, ze dieta moze moze byt alergicke na ktorukolvek zlozku vakciny,,, preco sa to nezistuje??? ked mas celiakiu nesmies lepok,,ked mas alergiu na vajicka, a td, vakcina ma kopec pomocnych latok, kto mi zaruci, ze dieta nebude alergicke na jednu zo zloziek vakciny? aco ked o rok zrusia ockovanie, akoteraz s tym cipovanim u psov? ja damdo svojeho dietata napichat jedy? a tie co pockali nie? a budu na tom lepsie ako ja? keby som si myslela, ze ockovanie je dobre a prospesne, tak urcite ockovat dam, ale doteraz ma o tom nikto nepsesvedcil, skor naopak, kazda mamina co ide na ockovanie s dietatom, by mala mat vsetky info, ktore jej pomozu sa rozhodnut ano ci nie, nie ze ti nedaju ani pribalovy letak, a kolko mamiciek ani nevie co to pichli,,"boli na ockovani do noziciek" fakt velmi kompetentna odpoved, a nemaju ani sajnu co dali pichnut dietatu,,,, o tom to je,,,,
@nikoletka_h ved ockovanie je ok, tak co sa rozculujes, ? preco je primitivna? ved u dr podpises suhlas s ockovanim, bez tvojho podpisu by ho nezaockovali,,, tak o co ide, mas rovnaku moznost aj ty ockovanie odmietnut...
@kalifa28 ja som mavala,tiez hladove stolice,mama musela,drzat prisnu,zlcnikovu,dietu,tak ma na,radu doktofky musela,odstavit v necelych 3mesiacoch.
aj moj maly sa okolo,4. mesiaca zacal obcas triast,raz rucicka,obcas hlavicka, vzdy pri kojeni. Po,zmene,polohy ci prihovofeni sa to preslo.Zistilo sa,ze je neurologicky v uplnom,poriadku. Mal vsak reflux,ktory sa u neho takto ticho prejavoval. A veru bola,to,pravda, po zavedeni tuhsej potravy to samo,vymizlo(ale,reflux,ja,si myslim,ma,dodnes).
takze,dufam,ze ste ho uz dali vysetrit,z coho to ma.

@aristka hej, jasne, najlepsie cloveku povedat, ze je slaboduchy, 😉 ked dochadzaju argumenty no si slusny lekar, to hovori same za seba, to je ako ked napises, ze slusny politik 😀 haha, mozno tak slusny lekar-ziskuchtivy dealer liekov. v pohode , ja svoj nazor na teba a tvoje partnerky mam, mna si uz presvedcila tvojim pisomnym prejavom co si zac 😉 ale mam pre teba dobru spravu, BOH lubi aj Vas, mozno 😅