Očkovacia vakcína
Caute, lekarka nam vypisala jedno ockovanie, ze akonahle ho mame, mam sa ozvat... Aj kebyze o 2 tyzdne. Ale ja sprosta som zabudla nejak, ze my cely buduci tyzden sme prec. Vakcinu treba skladovat v chladnicke. No a teraz neviem, co mam robit. Ci vybrat a nechat v chladnicke ale co ak nam vypadne elektrika a my nebudeme doma a nevieme o tom. Alebo ked teraz nevyberiem, recept prepadne urcite a potom hadam sa neda zas dat vypisat, ci? Je to vakcina na ovcie kiahne. 😏
Ja bežne vyberiem a vždy poprosím nech mi ju uložia/ odlozia u nich v lekarni ze prídem až keď pôjdeme na očkovanie par minut pred tým🙂
@valikasikulova ach, da sa toto? 🙏myslis, ze je to bezne alebo cez znamosti iba?
No v tejto lekárni u nas bezne, žiadne známosti ale áno vlastne je to uz dost stará lekáreň a hlavne žiadna sieťovka typu dr max a podobne.. skus sa spýtať, ja aj skrz leto som nechcela vláčit domov keď boli 40tky a nemala som k dispozícii nejaký chladiaci vak na to....držím palce
@valikasikulova super. Obvolam lekarne zajtra, ci nam teda dovolia.
Daj vedieť a skus také tie klasické lekárne 🤞🤞🤞
a to vam doba bezne vypadava elektrina a ste bez nej?? lebo toto mi uz fakt pride pritiahnute za vlasy... ja mam bezne v ladnicke injekciu na biologicku liecbu. vzdy mi ju davaju v 3baleni a 3 mesiace si ju picham. nikdy sa mi nestalo ze by vypadla elektrina... a aj keby tak chladnicka si drzi urcity cas chlad takze nestresuj zbytocne, vyber vloz do chladnicky a ked prideto z dovolenky zavolaj pediatricke ze idete na ockovanie a hotovo
Da sa nechat v lekarni a urcite ziadnu protekciu netreba. Manzelovi tak nedavno pomohli, dostal recept na injekciu ovela skor ako mal ist pichnut k dr. 100km od nas, tak mu objednali a odlozili v lekarni kym po nu neprisiel.
Ale su lekarne a lekarne...niekde pomozu, su ochotni, niekde ta odbiju...manzelova skusenost.
No a ano, chladnicka bez ele vydrzi tusim 12h v pohode.
Bud nechaj v lekarni,alebo odnes priamo Dr.bezne sa to tak robi.
Nevyberaj ju, ked ti recept prepadne, vypise ti lekar novy recept
Aj mne pediatricka vybrala a dala do chladnicky lebo som bola odcestovana
Dakujem vam. Vakcinu sme nechali v lekarni. 🙏

Ak sa bojíš, zavolaj lekárke. Mne raz dovolila ju odniesť k nej do ambulancie.