icon

Očkovacia vakcína

19. feb 2025

Caute, lekarka nam vypisala jedno ockovanie, ze akonahle ho mame, mam sa ozvat... Aj kebyze o 2 tyzdne. Ale ja sprosta som zabudla nejak, ze my cely buduci tyzden sme prec. Vakcinu treba skladovat v chladnicke. No a teraz neviem, co mam robit. Ci vybrat a nechat v chladnicke ale co ak nam vypadne elektrika a my nebudeme doma a nevieme o tom. Alebo ked teraz nevyberiem, recept prepadne urcite a potom hadam sa neda zas dat vypisat, ci? Je to vakcina na ovcie kiahne. 😏

zuz987123
19. feb 2025

Ak sa bojíš, zavolaj lekárke. Mne raz dovolila ju odniesť k nej do ambulancie.

valikasikulova
19. feb 2025

Ja bežne vyberiem a vždy poprosím nech mi ju uložia/ odlozia u nich v lekarni ze prídem až keď pôjdeme na očkovanie par minut pred tým🙂

autor
19. feb 2025

@valikasikulova ach, da sa toto? 🙏myslis, ze je to bezne alebo cez znamosti iba?

valikasikulova
19. feb 2025

No v tejto lekárni u nas bezne, žiadne známosti ale áno vlastne je to uz dost stará lekáreň a hlavne žiadna sieťovka typu dr max a podobne.. skus sa spýtať, ja aj skrz leto som nechcela vláčit domov keď boli 40tky a nemala som k dispozícii nejaký chladiaci vak na to....držím palce

autor
19. feb 2025

@valikasikulova super. Obvolam lekarne zajtra, ci nam teda dovolia.

valikasikulova
19. feb 2025

Daj vedieť a skus také tie klasické lekárne 🤞🤞🤞

kacena4
19. feb 2025

a to vam doba bezne vypadava elektrina a ste bez nej?? lebo toto mi uz fakt pride pritiahnute za vlasy... ja mam bezne v ladnicke injekciu na biologicku liecbu. vzdy mi ju davaju v 3baleni a 3 mesiace si ju picham. nikdy sa mi nestalo ze by vypadla elektrina... a aj keby tak chladnicka si drzi urcity cas chlad takze nestresuj zbytocne, vyber vloz do chladnicky a ked prideto z dovolenky zavolaj pediatricke ze idete na ockovanie a hotovo

euka210
19. feb 2025

Da sa nechat v lekarni a urcite ziadnu protekciu netreba. Manzelovi tak nedavno pomohli, dostal recept na injekciu ovela skor ako mal ist pichnut k dr. 100km od nas, tak mu objednali a odlozili v lekarni kym po nu neprisiel.
Ale su lekarne a lekarne...niekde pomozu, su ochotni, niekde ta odbiju...manzelova skusenost.
No a ano, chladnicka bez ele vydrzi tusim 12h v pohode.

lienka9
19. feb 2025

Bud nechaj v lekarni,alebo odnes priamo Dr.bezne sa to tak robi.

vanilkovazmrzka
19. feb 2025

Nevyberaj ju, ked ti recept prepadne, vypise ti lekar novy recept

taktotedanie
23. feb 2025

Aj mne pediatricka vybrala a dala do chladnicky lebo som bola odcestovana

autor
24. feb 2025

Dakujem vam. Vakcinu sme nechali v lekarni. 🙏