Očkovanie nám zachránilo život
Mamičky ktore su proti očkovaniu,by si mali dobre premisliet co je pre dieta dobre !!!Nám očkovanie tuberkulozi ,a jej kontrola ZACHRANILO ŽIVOT malej!Vcasna diagnoza pri rutinej kontrole ockovania, ktore sme malej dali- hoci sme uz nemuseli nam ju zachranilo a vcas jej bola diagnostikovana rakovina Wilms Tumor.Keby niet ockovania uz by sa nam stracala pred ocami a nedalo by sa jej pomoct.teraz sme po operacii a mame sa super!Zvlada to lepsie ako dospeli 🙂
@bastika ja poznám prípad ,kedy mamička dostala tento druh tumoru počas tehu .....,ale prečo keĎ nebola očko .....alebo pred tehu si mala dať spraviť genetiku ,či môže byť tehu .....no čo vieš na to povedať av odborníci sa vyznajú ..len mi nikto nevysvetlil z av prečo aj dinosaurus trpel onko chorobami ,čo dokazujú aj fosílie ....kto ich očkoval ...asi nedodržoval hygienu .... 😀
@tianka no vidím ,že si si našla opravu ....čo dodať....len tých dinosaurov mi nikto nevysvetlil ,plus prečo už v 1845 došli na to ,že ľudia okrem inf.chorôb majú aj leukémiu ...možno mi to rýchlo vygoogluješ a ozrejmíš....inak pre ozrejmenie ..ja neočkujem v práci ,plus tu neordinujem a neobjednávam vit.C a inú alternatívu a kde čo napíšem a prispejem je moja vec....
inak teraz budem mimo tému ,ale jednoducho ma to zaujíma ...mamičky ,ktoré ste neočko a fičíte na alternatíve ,ako alternatívne liečite vaginálnu mykózu ,myslím ,že ju raz za čas dostane každá žena ..plus používate u detičiek jednorazové plienky a u seba tampóny a vložky alebo máte nejaké bavlnené náhrady ,ktoré si periete....fakt ma to zaujíma a dúfam ,že mi niekto slušne odpovie....je to vážna otázka...
@aristka nie vsetky mamicky co neockuju, ficia na alternative.....takze my kvoli operacii po tbc vakcine neockujeme ....a......ani nejemebio jedlo, ked sme chori a treba, pouzijeme lieky.....na to, na co si sa pytala, beriem flukonazol tabletu plus vlozim tabletu...klasika.....zijem normalne modernym sposobom zivota, aj mikrovlnku pouzivam, len nedoverujem vakcinam, ktore mame...ach, ako rada by som svoje deti zaockovala niecim, co im neohrozi zdravie, ale ako sme sa presvedcili, zatial take vakciny nie su...az budu, vtedy ich dam zaockovat...
@usiko O mikrovlnkách..tam je obozretnosť skôr na mieste.
http://www.topky.sk/cl/11/1321444/Sokujuce-vysl...
Nevidim tu suvislost medzi TBC ockovanim so "zachranou zivota" a rovnako ani opacnu suvislost - rakovinu v doskedku ockovania.
Najskor pojde o nahodne zistenie choroby pocas vysetrenia suvisiaceho s ockovanim a teda asi dobry odborny pristup lekarky, ktora su vsimla symptomy ochorenia.
Hlavne, nech je dievcatko co najskor zdrave.
je jasne zistene,ze staci,ak sa BCG vakcina poda nespravne-nie do koze ,ale hlbsie alebo podkozne a uz moze dojst napr k ulceracii...
@demo baby ja sa pýtam vážne a dala som to náročky do takejto témy ,lebo ste tu a neodpovedáte len klučkujete.....a z toho mi vyplýva ,že asi si dávte čapíky a mastičky z lekárne od farmy a plienky a tampóny vyrobené z ropy ...či sebe a svojim deťom...čo z toho vyplýva ....podporujete tie hnusné farmy ,lebo probiotiká asi nestačí si dať a deťom na riťľlku a sebe do vagíny dávate úplný bordel ..len pozor na rakovinu a čo naše životné prostredie ....takže až na 2 ,ktoré mi odpovedali ,ktorým ďakujem ...

@bastika no, ja som zistila,ze niektori odporcovia ockovania su "velmi jazykovo" zdatni ,precitaju si odborny clanok v anglictine, staci ked si jedno klucove slovo zle prelozia a uz siria dezinformacie...alebo si citaju tie "odborne" clanky poskladane z xy hypotez len aby neockovanie davalo zmysel.....apropo velmi dobry clanok je v terajsom Nota Bene...s odbornickou na slovo vzatou ..