icon

Očkovanie nám zachránilo život

17zuzana11
30. jan 2014

Mamičky ktore su proti očkovaniu,by si mali dobre premisliet co je pre dieta dobre !!!Nám očkovanie tuberkulozi ,a jej kontrola ZACHRANILO ŽIVOT malej!Vcasna diagnoza pri rutinej kontrole ockovania, ktore sme malej dali- hoci sme uz nemuseli nam ju zachranilo a vcas jej bola diagnostikovana rakovina Wilms Tumor.Keby niet ockovania uz by sa nam stracala pred ocami a nedalo by sa jej pomoct.teraz sme po operacii a mame sa super!Zvlada to lepsie ako dospeli 🙂

kaja73
1. feb 2014

@aristka vobec nejde o to ,co pomohlo tvojej mame-ja len pisem ze cecko muzovi neuskodilo 😉 ,aj ked maval zachavty predtym a dokonca mozno aj pomohlo im predist.
Muz mineralky pil a aj cistej vody dost-nepomhlo a jeho dedovi a bratrancovi nepomaha nic-dodnes -skusaju vselico.
A co sa tyka druhov cecka-neboj, mi to striedame-askorbat vapenaty,sodny,ciste cecko ako prasok,jemienson hltacie,jemiensom cucacie. Nikdy ziaden druh nepouzivame vo vyssom mnozstve.

demo
Autor odpoveď zmazal
aristka
1. feb 2014

@nancynka pozri si palce hore.....odklikla som ti to ....a to ,že to funguje na tebe je pekné ...toto všetko ovládam aj ja ,staré babkovské recepty ....len či to funguje aj u iných ,ale cieľom bolo niečo iné a hlavne od iných som čakala odpoveď .....

aristka
1. feb 2014

@demo narážaš na tú fatru ....tam ide o zásaditosť....

zuzkaanicka
1. feb 2014

@kaja73 a preco dedo a bratranec nevyskusali C-cko? ... ci im to nepomohlo?

kaja73
1. feb 2014

@zuzkaanicka dedko je uz viac rokov mrtvy-to sa ceckom neliecil ani muz.
A bratrenec je tvrda hlava-on robi len to com mu odprucia na urologii-a tam cecko nepodporucia - pre tie kecy o kamenoch.Takze sa trapi a my ho neriesime.Povedane mu to od nas bolo-rozhodnutie je na nom.

zuzkaanicka
1. feb 2014

@kaja73 z tejto Tvojej vety to vyzera, ze dedko este zije:
Muz mineralky pil a aj cistej vody dost-nepomhlo a jeho dedovi a bratrancovi nepomaha nic-dodnes -skusaju vselico.

Ale OK. Je vsak zvlastne, ze ak bratranec vidi take super vysledky u Tvojho muza, ze to este neskusil 😉

ewisam
1. feb 2014

@zuzkaanicka vysledok? nuz lekarka si ordinuje dalej so sirokym usmevom. A minimalne 3 detmi s tazkymi nasledkami po ocko. A rodicia stratili vytuzenu dceru. A ci mi veris alebo nie, nuz tvoja vec, niesom tu od toho... Tak ockovat by si nedala? Nuz tak ked su bezpecne povinne vakciny a prospesne, tak preco nie aj ostatne... TBC tiez uz nie je povinna a zachranuje zivoty aha 🙂
No a na margo toho tvojho spochybnovania vsetkeho, nuz kto nezazil nepochopi a casto sa pouci az na vlastnych chybach... Inak neviem naozaj co by ste chceli ako dokaz, najdes tu temy kde su aj fotky deti, ale sak to si moze dat kazdy, TAK NAOZAJ neviem na aky dokaz cakate, jedno je iste, ze to nefunguje, tak akoby sme si mysleli alebo ako nas o tom presviedcaju nasi lekari...

kaja73
1. feb 2014

@zuzkaanicka viem ze to tak vyznelo,ale precitaj si predosli moj prispevok-tam o nom hovorim v minulom case-ze trpel cely zivot-
nestihla som to prepisat kym sa dalo. 😉 v tom druhom prispevku.
A s bratrancom sa spolu moc nestretavma-tak raz za rok mozno-a to rieisime ine ako oblicky.
On je v nemecku.irsku....vsade mozne po svete.

demo
Autor odpoveď zmazal
demo
1. feb 2014

@aristka ked je dostatok mineralov a vit., najma horcika a becok, tak sa nikto vitaminu C nemusi bat - co sa ladvin tyka.

kaja73
1. feb 2014

@demo ako si na prisla?....... kde mam ten sek?....a tu je 😝

ewisam
1. feb 2014

@aristka ak mas zaujem sa seriozne bavit, budem rada, ak mi odpises na otazky adresovane tvojej osobe v predchadzajucich temach

natas4
1. feb 2014

@demo pises, ze riziko vznika pri uzivani 4 g vitaminu C denne...predpokladam dospeleho cloveka, ktory ma ovela viac kg ako male dieta...tak podla toho co som si citala v diskusii Megaskorbicka liecba, 4 g denne je nic...su tam jedinci a nie je ich malo, co uzivaju denne a dlhodobo ovela viac ako 4 g...ale to je ich vec, ich telo, ich oblicky...ale ze toto robia svojim detom 😕 kupia si pikslicku v DMke a supuju svojim dojcatam, batolatam denne take davky vitaminu C, ze si nechcem predstavit co to s nimi narobi o par rokov

zuzkaanicka
1. feb 2014

@ewisam neodpovedala si mi sice na moje otazky, ale ja Ti ohladom ockovania proti chripke odpoviem ... v zivote som chripku nemala a aj preto nemam dovod sa proti nej ockovat ... proste co sa tyka chripky, tak tam to mam uplne jasne a nie je to ani v povinnom ockovani, takze som nic nemusela riesit ... povinne ockovanie moje deti maju ... nic nespochybnujem, akurat cakam, ze uz sem konecne niekto napise nieco, co ma racionalne a fundovane podlozene, to nie je spochybnovanie, to je podla mna racionalny postup.

demo
Autor odpoveď zmazal
ewisam
1. feb 2014

@zuzkaanicka a aj toto si mamicka len vymyslela ze?

https://vimeo.com/40119480
reni1512
1. feb 2014

Som rada ze si to tu dala 🙂 drzime vam prsty...vela vela ZDRAVIA!

kaja73
1. feb 2014

@ewisam ta mamicka je aj tu na MK. Prispieva, ale sa jej len smeju ze nema dokazy.....

veriiii
1. feb 2014

@tianka hej,dakujem, chcela som zpolahlivy link, ktory hovori,ze tbc vakcinacia sa stiahla kvoli nebezpecnosti-co som ja nasla a studovala, tak je to jedna z najbezpecnejsich vakcin AK SA PODA PRISNE INTRADEMALNE-avsak, koza novorodenca je velmi tenka, ak sa strekne vakcina hlbsie alebo subdermalne, tak moze dojst k tvorbe roznych vredov..alebo keloid.jaziev..ta studia je prekvapiva, ak by to bolo tak, bolo by vo svete viac pripadov TBC..kedze migracia, hlavne z azijskych krajin je velka...100% istota vsak pri ziadnej vakcinacii nie je..

veriiii
1. feb 2014

@tianka no, pokial viem, lekari na onko razia teoriu, ze ide o geneticke mutacie pri SPLODENI dietata..neviem o tom,zeby zmenili teoriu...

natas4
1. feb 2014

@demo tak si pozri tabulku z 28.12 .2013 https://www.modrykonik.sk/blog/prevenar/
3 gramy su podla nej nic...svojmu dietatu tiez doprajes megadavky umeleho vitaminu C? Denne a dlhodobo?

ewisam
1. feb 2014

@zuzkaanicka naozaj cakas, ze si sem niekto prefoti diagnozu deti, len aby ste verili? Na nete mas tolko popisnych sprav od lekarov, ze staci len citat, co mimochodom potvrdzuju, ze to s tymi vakcinami az take super nebude, aj take ktore koncia smrtou, zial staci len hladat a citat. Uvedom si prosim, ze ti nikto do karty nenapise Bacha, za toto moze ockovanie, ale ak nahla zmena nastane veelmi skoro po ockovani a teraz sa nebavime o tom, ze dieta ma stavene vetry a moze za to ockovanie, ale o zavaznych zmenach zdravotneho stavu, je predpoklad domnievat sa, ze ti neurologovia, chemici, pneumologovia a ini maju asi pravdu...ale je mozne, ze vyrukujes znamym argumentom pre ockovacov Elekova si len robi dobru propagandu, co je nezmysel. Syn je tiez ockovany, skoncil "nastastie" len s exzemom bez zjavnej priciny, len tak nahodne, lebo som tomu verila

ewisam
1. feb 2014

@kaja73 viem 😉 a ma moj velky obdiv

zuzkat1
1. feb 2014

@demo neviem teda ale jedno je iste... Mala mala alergicku reakciu-dr ze povodca moze byt hocico. Vylucila som zo stravy kadeco,dala som jej na saty dvojite plakanie,kremy som obmedzila na ciste s lekarne.a preslo to ked som prestala davat c-cko.

demo
Autor odpoveď zmazal
demo
Autor odpoveď zmazal
natas4
1. feb 2014

@demo tak to ma byt...vela ovocia a zeleniny 😉 neviem kolko mas kg, ale podla megaskorbickej liecby by si si mala pri 60 kg pri chorobe nasupovat 8,4 g denne 😲 a preventivne kazdy den dlhodobo 2,4 g...tomu hovorim nezmysel a ti, ktori toto robia si poskodzuju svoj organizmus...kazdopadne je mi to sumafuk, ich telo, len mi je luto tych deti

kaja73
1. feb 2014

@zuzkat1 a ake cecko to bolo konkretne-lebo napr DM kove je neistej kvality-prehana dost ludi-a mnohe ine cecka obsahuje pridavne latky-na ktore napr reaguje aj moj maly-ale nie je to reakcia na cecko,ale na chemiu-napr cebion je pre neho uplne zly-vadi mu to mnozstvo glycerolu v nom.....
On toleruje jemienson cucaky a askorbat vapenaty.
A napr sa vyhadzal aj z babyimunu-pripravku pre male deti od roka na imunitu 😝,ci detskej elmex pasty

zuzkat1
1. feb 2014

@demo este aby nedoslo k omylu-nedavala som megadavky ale 1tbl 100mg na den