icon

Očkovanie po chorobe - za a proti

bobaska6
1. mar 2016

Ahojte, malý má 19 mesiacov a už som asi 3krát odmietla očkovanie kvôli teplote, soplíkom atd... Nakoniec sme prekonali zápal priedušiek a nejakého streptokoka v nose, mal nasadené atb. Teraz Dr. kázala prísť na kontrolné výtery z nosa a že hneď v ten deň ho aj zaočkuje. Nie som s tým nadšená, čo si o tom myslíte vy? Keď teraz sú samé vírusy všade a imunita na prd ☹

Strana
z5
aristka
7. mar 2016

@prevenar ktorakolvek upratovacka z patologie by ty vyvratila napr.tvoju verziu 100percentnej oxygeniacie a nemozno dostat tetanus alebo teoriu a la prevenar ..poskodeny plavajuci gen z ocka v krvnom riecisku a vies preco by ti nekyvala hlavou a nedavala ti za pravdu ...lebo ma blizsie k zdr.ako ty a by si sa cudoval co to podchytia pozorovanim a sem tam sa aj pytaju....tie upratovacky by som na tvojom mieste tak nepodcenovala ..pretoze maju voci tebe navrch.ale to ty spoza pocitaca nemozes vediet .

kvieta
7. mar 2016

@aristka To zbytočne mu toto vysvetľuješ... to jak keby si perly šviňom rucala😀

jurinecka125
1. máj 2016

@katrin21 prosím čítala som tvoju odpoveď na očkovanie po chorobe . prosím vieš poradiť so je ročná dcéra zdravá zatiaľ vyzerá byť a jej brat je chorý a manžel tiež zajtra má byť ockovana prevenarom 13 môže ísť alebo má sa počkať? Manžel kašeľ sople kycha. Syn sopli kycha. Dcéra občas kycha ďakujem. Neviem sa rozhodnúť, keďže som už odkladala viackrát. Ďakujem

mirkatb
1. máj 2016

@jurinecka125 Lekárka by sa sa mala opýtať, či je niekto v rodine chorý. Ja by som s očkovaním radšej počkala,nakoľko dcérka by mohla byť už v inkubačnej dobe ochorenia.

ruthike
1. máj 2016

@jurinecka125 ja by som odlozila, vsak co. U nas chripka (nadcha, zapalene hrdlo, pokasliavanie) zacina prave kychanim

sasa1983
1. máj 2016

@jurinecka125 odloz, kym nepominu akutne priznaky v rodine,nasledne aspon s 3-4dnovou latenciou,t.j. celkovo odloz aspon o 10-12dni.

Strana
z5