Očkovanie - poruchy dýchania a syndróm náhleho úmrtia kojenca
ukazka z knihy MUDr. Ludmily Elekovej “ Ockovanie, jeho ucinky, nasledky a ich liecba II. Diel str. 40 az 43
“Dostavame sa k najhorsiemu moznemu poskodeniu ockovanim, nahlemu umrtiu doposial zdraveho dietata.Skutocnost ze deti maju po ockovani zavazne poruchy dychu, objavila uz pred mnohymi rokmi australska vedkyna Dr. Viera Scheibner. “
“ V clanku Nahle umrtia kojencov maju suvislost s ockovanim http://www.whale.to/vaccines/cot_death.html Dr. Scheibner podrobne popisuje mechanizmus akym dochadza k nahlemu umrtiu kojencov po ockovani.Pri analyze zaznamu dychu kojencov, boli najdene prejavy stresu po ockovani. Podstatne je ze tieto zmeny sa nasli u vsetkych ockovanych deti, bez ohladu na druh vakciny.V tej dobe sa ockovalo iba DTP (zaskrt, tetanus, cierny kasel – pertusis), ale rovnaky stresovy vzorec bol pozorovany aj u deti ockovanych len proti tetanu a zaskrtu, preto nie je spravne z neurolickych problemov obvinovat len pertusis zlozku, a mysliet si ze jej vynechanim sa situacia zlepsi.”
“zaznamy Dr. Scheibner potvrdili existenciu stresoveho dychania, co je dychanie s nizkym objemom, ( 5 – 10% objemu normalneho dychu), objavujucich sa v zhlukoch (3 – 6 kratsich epizod behom 10 – 15 min.), ked sa u dietata rozvijala choroba, rastli mu zuby, bolo vystavene insultom ( expozicia cigaretovemu dymu, unava, prilisna pozornost navstevnikov, alebo ockovanie). Vela pricin viedlo k rovnakej reakcii.”
“ Aj prace inych autorov (39,40,41,42) preukazali napadnu kumulaciu SIDS do obdobia kratko po ockovani. Podla jednej z tychto praci kojenci umierali kratko po DTP ockovani cca. 7 -8 x castejsie nez v inych obdobiach. Po zavedeni vakciny Hexavac, bola stiahnuta z trhu) v Nemecku zomrelo viac ako sto deti kratko po jej podani. Umrtnost kojencov kratko po ockovani sa vyrazne zvysila. Nedavno na verejnost unikli doverne materialy firmy Glaxo – SmithKline, ktore sa tykali umrti po ich vakcine Infantrix hexa.
V pribehu dvojrocneho obdobia bolo firme hlasenych takmer 90 umrti, vacsina nastala behom jedneho dna po ockovanii, vo velkom pocte slo o malych kojencov vo veku 2 – 3 mesiace. Original a komentar si mozete precitat na
http://vran.org/in-the-news/can-infantrix-hexa-kill-babies/
http://vran.org/wp-content/uploads/Initiative-Citoyenne-Press-Release-Infantrix-Hexa-6-12-12.pdf
Hexavac bol stiahnuty z trhu po cca 100 umrtiach, uvidime kolko deti bude musiet este zomriet, nez rovnaky osud postihne aj Infantrix hexa. Pri priemernej podhlasenosti NU najmenej 90 % skutocny mozny pocet umrti novorodencov zposobeny touto vakcinou je desivy. “

Hmmm, a co tak brat do uvahy cely komplex zmien za poslednych cca 50 rokov? Zmena klimatu, miesanie ras, matky rodiace po 35, stres, geneticky upravene potraviny, boom polozovarov v 80rokoch, atd atd... Je velmi kratkozrake hodit VSETKY zdravotne problemy ludstva na ockovanie, nemyslis????? Ach, a to som si povedala ze budem ticho... Ale nada mi to
O chvíľu aj dvojku z chovania budú pripisovať očkovaniu 🙂
@martinka13 co z chovania aj z matiky ci hudobnej?🙂
Nema vyznam diskutovat o comkolvek, s kymkolvek, s niekym, kto nie je nakloneny akejkolvek inej alternative, nez svojej.
A este sa raz zamyslim: aj keby nezaviedli vakcinaciu, mnohe choroby mi nevymizli. A kedze antivax sa radi odvolavaju na farmabiznis a ich zisky z ockovania, natiska sa mi otazka: nezarobili by farmafirmi viac keby predavali lieciva na tieto choroby?
Nie je to nahodou naopak a to ze antivax su plateni farmaceutickymi firmami aby co najviac ludi dotlacili k neockovaniu a tym padom navratu mnohych ochoreni??? Viete, mna by to ani neprekvapilo kedze av su schopni vytvarat fantomove profily, vytrhavat veci z kontextu, upravovat pravdy. Viem konspiracna teoria, ale co ak.... 😂😁
Nerozumiem....nemate tu uz dost antivax tém????kto chce,nech očkuje,kto nechce,nájde si dôvod aj sám.ved je toho už plno.....dajte uz s tym konečne pokoj!!!!otvorim MK a nič ine na mna nehladi ☹ :-\
@peter952 Čo tu nebolo pred zavedením plošného očkovania???? Mnoho tých chorôb akurát nebolo diagnostikovaných. Rakovina??? Tá je tu odvtedy čo ľudstvo... Cukrovka? Detto... Takisto aj u zvierat a nádorové ochorenia. Napríklad. Kedysi ľudia bežne jedli s obilím kamenný prach a kúsky kameňa... /obilie sa mlelo doma na žarnovoch/... tak čo to asi mohlo porobiť s vnútornosťami?
@peter952 kazde druhe dieta autisticke???? 😂😂😂😂😂😂😂 boze ty perlis. A mimochodom, vies o tom ze riziko autizmu stupa vekom rodicky??? A kedze mnoho zien rodi vo vysokom veku, lebo treba si najprv spravit karieru, tak tym padom, stupa pocet chorych deti!!!!! Ako to, ze sa ockuje uz desiatky rokov a exzemy, autisti, cukrovka, ine poskodenia su vo velkom zaznamevane az teraz? Poslednych 10-15rokov?
@peter952
Je fajn neockovat, jasne da sa to ale iba vtedy ak vsetci alebo aspon vacsina v tvojom okoli je zaockovana, vtedy ani tvoje dieta nema taku sancu nieco chytit. Ale odpovedz mi, ak nezaockuju uplne vsetci, vsetky choroby kvoli ktorym sa ockuje uz nikdy nepridu??? Jasne ze sa ta nik nebude pytat a ludia zacnu umierat na uplne hluposti.... Cize moj nazor, ak neockuje 99% maminiek co potom? Mame tu zaskrt, cierny kasel, mumps , kadejake pneumokoky o ktorych ani netusis....a zdrave dieta ti na tak primitivnu chorobu ktora tu roky nebola umrie.
TO CHCES SVOJOU OSVETOU DOKAZAT????????
@sova76 vsak sa sprava presne ako v minulom rezime -tí co sa vela pytaju, spochybnuju, ziadaju odpovede a nesuhlasia musia byt nemilosrdne utiseni. Cokeby sa nad ich otazkami zamysleli aj ini a pridali sa. Bum bola by revolucia 😂😂😂😂😂
Tak tuto autor/autorka dava blokovat profily. Presne ako za komunistov 😂
Zajtra idem na tetanovku, dúfam, že ma šľak trafí 😀 😀
@sova76 Bohuzial je to o tom, ze psychoticky pacient je nekriticky k svojej chorobe a velmi negativne ovplyvnuje svoje bezprostredne okolie. My len mozeme byt radi, ze ho osobne nepozname, ze je tento kontakt len virtualny. Ale pokial si zo vsetkeho tohoto ozaj nerobi srandu, je to u neho ozaj vazna diagnoza a teda chudaci pribuzni a jeho bezprostredne okolie. A nestastni mozu byt aj ti, ktori sa zacnu nad tymito bludami realne zamyslat a nebodaj sa nimi daju ovplyvnovat...
@juhseverzapad nepotesim ta. Bola som minuly mesiac a netrafil ma 😂😂😂😁😁😁 ani spatne mi nebolo 😊☺️

@peter952 Uvedieš aj porovnanie výskytu tetanu, čierneho kašľu, mumpsu, rubeoly, osýpok, TBC (...) pred a po zavedení očkovania?