Očkovanie proti ovčím kiahňam
Rada by som sa dozvedela zopar veci ohladom ovcich kiahni a najma ockovania proti nim.
Mama ma strasi, ze treba deti dat zaockovat proti kiahniam, najme v pripade dievcat, ze aby nemali skarede jazvy po prekonani na tvari. Akosi som sa domnievala, ze sa kiahne bezne ockuju a teda je toto ockovanie aspon z casti hradene zdravotnou poistovnou.
Pediatricka mi kedysi davno pre dcerku pred dovrsenim 2rokov ockovanie navrhla, ze prva davka sa zaockuje a po druhom roku dovrsenia sa da dalsia davka. Vtedy spominala, ze v pripade starsieho dietata staci jednu davku ockovat. Odlozila som to, ze pockam teda na neskor.
Teraz, ked starsie dieta mi navstevuje skolku som sa opat k teme ockovania vratila, nakolko je sanca, ze moze kiahne v skolke chytit a nakazit aj mladsie dieta. Pediatricka mi navrhla zaockovat obe deti, starsiu, ze rovno obe davky podat naraz a mladsej, ktora nema 2roky, ze davky rozlozit na dve.
Jedna davka vraj stoji 50eur, co sa mi zda pomerne dost 200eur dat za ockovanie, ved Rotarix co bol plne hradeny pacientom stal skoro rovnako.
Tak sa chcem spytat, kto ste davali deti zaockovat proti kiahniam, kolko ste za ockovanie platili, v kolkatich davkach ste ockovali a teda co sa deje, ak dieta zaockovane nie je. Ak je zaockovane, tak pokial pride do styku s kiahniami, tak sa neosype? Dakujem vopred za objasnenie.
@xlucia nie je to typicky priznak kiahni, tak ako rakoviny a autizmus nie su typicke neziaduce ucinky po ockovani.samozrejme treba patrat po inych pricinach, u chlapceka bolo zatial vsetko ine vylucene. a trvam na tom ze zvracanie nie je diagnoza ale priznak, priznak velkeho kvanta roznych chorob, vratane infekcnych, vratane kiahni.
ja nikoho na ockovanie nepresviedcam, nech si kazdy robi podla svojho uvazenia, ja som dieta zaockovat dala, zatial kiahne nedostal, zatial ziaden NU nebol. nevravim ze kiahne nikdy nedostane
@latvia No tak to ti budem oponovať, že typický nežiadúci účinok je rakovina z očkovacej vakcíny, pretože som to konzultovala s popredným genetikom a videla som presne ako ochorela moja vnučka a poznala som stovky detí ktoré dostali po očkovaní rakovinu .
Vieš a tie naučené skriptá na školách je len obyčajná propaganda a propagácia farmafiriem a slúži úspešne na vymývanie a odumieranie mozgových buniek lekárov aby náhodou nepredčili niektorú autoritu u nás.
Skutočný život a skutočné príbehy hovoria inak a v neprospech rôznych starých teórií a sú už dávno prežitkom a neprijímanie nových vedomostí a tvárenie sa že niesú je len pohodlnosťou našich lenivých a dobre platených lekárov, ktorí nevedia ani riadne diagnostikovať aby nezomieralo zbytočne toľko ľudí a detí ktoré zbytočne umierajú.
A ja ti tu poviem len toľko, že moja vnučka dostala len preto rakovinu, lebo mala silnú imunitu a tá takto prudko reagovala na očkovacie látky. Dieťa od narodenia ani len nekýchlo ani nezakašľalo a zrazu hrča na krku a zahnisané plece ako kráter z takmer zhojeného pleca. Vieš o tých vrodených predispozíciách ako to všetci kecajú a nevedia to ani len vysvetliť , to mám najradšej, lebo to nesvedčí ani len o štipke ich profesionality nieto ešte vedomostiach o očkovacích látkach v tele. A súčinnosti jednotlivých vakcín hmmm okolo tejto témy naši bieli odborníci ani nepáchli 😢 😢 😢 😢
@bobocka nie, samostatnou vakcinou
@irenkask popredny genetik by ti aj mal vysvetlit co vrodena predispozicia je. ja by som sa skor opytala, preco rakovina existovala uz v case starovekeho egyptu....ked egyptania este neockovali.ci hej? popravde, v historii vakcinacie mam medzery. nikdy som netvrdila, ze rakovina , ani iny neziaduci ucinok, nie je z ockovania. tak ako sa to neda dokazat, tak sa to ani neda popriet, to je fakt. tak ako nezistis, ci z prekonanej infekcie neodslo k zblazneniu buniek, alebo z ockovania. spustacov roznych chorob je vela, ja ockovanie z toho nevylucujem. len mi pride scestne kazdu zmenu stavu dietata hadzat na ockovanie. tak ako nebudem hadzat na ockovanie, ze moja sestra dostala rakovinu, ze moja teta zomrela na rakovinu a mnoho dalsich... tymto tu koncim, chcela som len vyjadrit svoj nazor na kiahne, co som aj urobila. pokracujte dalej bezomna 🙂
@latvia Ja len toľko, že rakovina je typický nežiadúci účinok po povinnom očkovaní aj bezo mňa ,či sa to niekomu páči alebo nie 🙂 🙂 Mne sa to veru tiež nepáči že naše deti očkujú nevzdelaní dobre platení lekári a klamú až sa im z huby práši.
Ale vždy ma to presvedčí o tom, že som nevycestovala a stále som na slovensku.
A nezmení sa to tým že sa vymažú príspevky ale tým že sa očkovanie zmení na nepovinné a rozprávky je koniec. 😉 😉 😉 😉 😉
@moon1979 skús si pozrieť skontrolovať protilatky je naozaj možné ze máš takú silnú imunitu ze si to "prekonala" bez následkov rešpekt priznakov. Niektoré deti maju ovcie kiahne 1den a niektoré 10 dni závisí. Niektoré sa "stretnú" s chorobou bez priznakov. Lebo zbytočne sa plasit alebo strespvat ak máš protilatky!!! 😀
@mariuskaa
nestresovala by som, keby som si nebola na milion % istá, ale nechala som sa testovať toto tehotenstvo, kedže na začiatku tehotenstva nebolo isté, či krpec má štípance alebo začínajúce kiahne ... a zistilo sa testami z krvi, že som kiahne neprekonala ... teda lepšie povedané, žiadne z bežných detských ochorení som neprekonala, takže to môže byť ešte veselé ....
Ahojte mamičky chcem vás pekne poprosiť náhodou nemáte niekto BLOK od vakcíny proti KIAHNAM. SÚRNE potrebujem

@xlucia
latvia ako doktorka medicíny snáď niečo "málo" o tom vie ... 🙂