Dnes som bola ockovat moju dceru ktora ma10 rokov a az teraz som si vsimla ze ma herpes (opar) rano jej ho moc nebolo vidiet a tak ju p. Doktor zaockoval on si ho nevsimol . Vadi to ? Prosim poradte
@karlinka24 teraz s tym neurobíš nič takže podľa mna sa uplne zbytočne vopred budeš trápiť , obavy su uroky zaplatene vopred čo sa možno vobec nestane.... ved vyčkaj a uvidíš ... ak má dcera ešte aj zajtra prazdniny tak ju nechaj v klude najbližšie 3 dni a hadam sa jej obranyschopnosť do pondelka spamatá ... inak ja som mavala v detstve herpes veľmi často, hoci aj od slnka alebo keď som čokolvek olízala a inak som nemala žiadne problémy, nemusí to byť hneď príznak nejakeho važnejšieho stavu alebo choroby...
@karlinka24 Nemal by to byť problém. Všímaj si teplotu, prípadne iné zmeny zdr. stavu a rieš to hneď s dr. , aby si sa zbytočne na MK nevyľakala.
A z previho si nič nerob, ten je tu nasadený na strašenie následkami po očkovaní.
Ďakujem za odpovede ona to očkovanie zvladla v pohode
@karlinka24 - nam lekarka povedala, ze reakcia po tomto ockovani je az o 18 az 21 dni, my sme aj tak mali. Jeden den mala zvysenu teplotu.
Ja sa len bojim nasledkov.....
@karlinka24 - ja by som na tvojom mieste zavolala lekárke čo si ona o tom myslí
@peter952 tlieskam
no, lekarovi to nevadi na 100% ^^ ..otazka , ci to ockovanie a pripadne nasledky nevadia tvojej dcere.