Očkovanie v 3 mesiaci do oboch nožičiek
Ahojte. Za pár dní ideme na očkovanie, neviem si spomenúť presne proti čomu, ale ževraj do oboch nožičiek. Je to druhé očkovanie,to prvé bolo ešte v nemocnici proti TBC. No a chcem sa spýtať, ako toto druhé očkovanie vaše deti prežívali., lebo kamoška hovorila,že jej malá príííšerne plakala,až sa zajakávala.. A ževraj je dobré potom na miesto vpichu dať obklady z alpou? prosím o vaše skúsenosti,lebo ja asi budem plakať s našim malým ☹ 😢
@luciamichael ...uplne ta chapem, som na tom rovnako...sama neviem co je lepsie...ale si vravim, ze my(dospeli) sme tiez ockovani - a sme zdravi, ziadne nasledky nemame a vyhli sme sa hnusnym chorobam...
@peter952 bla bla bla. Prepáč ale pre mna diskusie na Modrom Koniku nie su relevantný zdroj informácií k očkovaniu kedze ich nepodávajú odborníci.
@peter952 nelogicky ? Si doktor ? Lekárnik ? Farmaceut ? Biochemik ? A sorry ale nejaky anonym co nemá nic lepsie na robote jak šíriť antivax hlášky ma neurazí 🙂
@peter952 a to ma ma presvedčiť ze sa tomu aj rozumieš ano ?
@peter952 vies, môžeme si tu hádzať linky na knihy pre a proti. Ty veríš konšpirácii o nebezpečenstve očkovania, ja nie.
Podala som osobnú skúsenosť s očkovaním našej dcéry, podobnú ma x dalších známych co majú deti. Nepoznám dieta ktore by malo po ockovani následky. Tot vsjo.
Tíez nieje potvrdee ze tieto vsetky choroby co su na grafe su z ocovania.
@peter952 aj to je pravda ale je viac plusov za ockovanie ako neockovat a potom si to vicitat keby nieco
@luciamichael Pozri, neviem čo si chceš vyčítať, nakoľko bohužiaľ žiadna vakcína ti nezaručí, že tvoje dieťa danú chorobu nedostane alebo ju bude znášať lepšie. 😉 Takže ja v dnešných vakcínach, ktoré sú na trhu nevidím žiadne plusy- teda samozrejme ak stojíš o tie chemické látky,ktoré obsahujú - tak to áno - to sú "plusy" do organizmu.....
Nuz...nemame tolko potkanov a vykaly nevylievame z okien ako v stredoveku...hygiena sa zlepsila. Tie choroby nevimizli "same od seba", zmenili sa podmienky. Ale na taku detsku mozgovu obrnu nam len hygiena nestaci...
@zooeynka Na detskú mozgovú obrnu očkovanie neexistuje. 😉 Zamieňaš si ju s vírusovou detskou obrnou, ktorá sa už vyskytuje len v štyroch štátoch sveta.Za celý rok 2010 bolo zaznamenaných celosvetovo 1349 prípadov, za prvý polrok 2011 len 252 prípadov. Preto je na zváženie, či je skutočne nutné povinne očkovať všetky deti proti chorobe, ktorá sa vyskytuje ročne len v niekoľko sto prípadoch, aj to len vo vyslovene exotických krajinách. Napríklad proti týfusu či cholere sa u nás bežne neočkuje, hoci tieto ochorenia sa vyskytujú oveľa častejšie.

@luciamichael aj ja som sa bála kvôli tej hystérii na nete. V pondelok sme boli s dcérkou na druhom, mala len mierne zvýšenú teplotu par hodin a trochu placu bolo no dnes je to zase naše vysmiate dieta 🙂 držím palce nech to prebehne co najlepsie 🙂