icon

Očkovanie v piatich rokoch života. Dať či nedať?

xlucia
24. sep 2011

ktore ste dali toto ockovanie, a ake boli reakcie dietata. ?
kolko ste ho nechali doma po ockovani?
tie, ktore ste odmietli, aka bola reakcia dr. a aky ste na to mali dovod?

sardinka336
5. feb 2017

@teegreen ITčkar zaujaty proti očkovaniu ma rovnake vzdelanie resp. vedomosti ako medik? No zaujimava teoria dufam, ze ta liečia itečkari ked si chora, ked mas kaz... Nie, ITčkar nema vedomosti rovne medikovi - jeho tvrdenia davno pradavno rozprašili na kopytách. Lieč sa cečkom...to on odporuča a nevadi ani ak novorodenec - batola prekona čierny kašel podla neho. Aj také ,,moudra,, tu plkal...
Som rada, ze sa očkujeme...v Taliansku uz zaznamenavaju zaujimave choroby čo dovliekla ta čvarga z Afriky...

evittam
5. feb 2017

@sardinka336 Len tak pre zaujímavosť - aké zaujímavé choroby tí ľudia dovliekli, proti ktorým je zavedené povinné očkovanie?

adsumus
5. feb 2017

@evittam napríklad taký záškrt http://www.thegatewaypundit.com/2016/01/denmark... ale to nosia ja naši cestovatelia do zahraničia.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
sardinka336
5. feb 2017

@evittam napriklad mozgovu obrnu...

adsumus
5. feb 2017

@sardinka336 ak myslíš polio, tak to sa naposledy vyskytlo v Taliansku v roku 1980 v počte jeden chorý. To je už 36 rokov.

sardinka336
5. feb 2017

@teegreen očkuje sa hlava nehlava? Ved uz klesa zaočkovanost na rizikovu hranicu...jasne ze to bude tvrdit, ved z toho ten človek zije, čo ine ma tvrdit?
Znovu sa rozmáha tuberkuloza...
Alternatívny sposob týchto ochorení neexistuje...len ,,chemicky,, sposob ich liečby. Ale priroda to ma tak zariadene, ze slabý pojdu do dreveneho spacaka ked uz to chceme hrat ,,na prirodu,,.

evittam
5. feb 2017

@sardinka336 Myslíš detskú mozgovú obrnu?

sardinka336
5. feb 2017

poliomyelitída...vírusová infekcia, zaznamenali ju u migrantov z Afriky v Turine..
Na Ukrajine sa toto ochorenie dost vyskytuje tiez, podchvilou hlasia na vychode - Sobrance, Trebišov, Michalovce, ze Ukrajina hlasi vyskyt a treba byt ,,obozretny,,. Tento virus sa stale vyskytuje v Afganistane, Pakistane, NIgerii od kial do EU prudia migranti.

aristka
5. feb 2017

@teegreen ale vy nedavate ziadne odpovede ,vy tliachate uplne do vzduchu ,aj tebe som polozila uplne jednoduche otazky a dozijem sa reakcie na moju pravopisnu dutku a este aj to si trafila mimo ,kedze nejde o dutku vybraneho slova po b...ked si uz tak chcela mudrovat ...tema tetanu o oxygenacie asi nic ,ja ze prevco nieco vysvetlil ,asi nie a ty odpoved tiez nepoznas ...takze asi okrem prispevkov mimo temu sa k teme nic nedozvieme ...inak vies o tom ,ze uz par mesiacov je na sk vypadok tetanickeho gamaglobulinu a nestalo sa to po prvy krat ...takze si nakupte na kila vit.c ,ktory vyriesi vsetko ...aj nasledky tetanu ....

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
5. feb 2017

@teegreen ty kritizuješ lekárov, že očkuju hlava nehlava, ja napríklad nerozumiem, prečo. Moja doktorka sa ma pekne povypytovala, či som v poriadku, či nemám teplotu, či som nebola chorá v poslednom čase, popočuvala ma, zmerala tlak, čo podla teba zanedbala? to iste pri mojom dieťati, upozornila ma aby som nahlásila ak sa niečo u mna vyskytne po očkovaní, toto je podla teba hlava nehlava alebo to je v poriadku?

adsumus
5. feb 2017

takto sa očkuje komplet po celom svete, takže tie miliony nesvedomitých lekárov, kde teda robia chybu?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
5. feb 2017

@teegreen bola to prehliadka 5 ročná, ale tak ked ty si nezažila

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
5. feb 2017

@teegreen dakujem, ty asi nemáš deti, ked nevieš, že im aj tlak možu pomerať pred očkovaním, aj ine veci im vyšetruju, preto sa ťa pýtam o ake vyšetrenia máš ty osobne záujem navyše a prečo, naša doki nám vždy vyšla v utretí, teraz sa od teba dozvedám, že je nesvedomitá, ale prečo nedávaš, nevadí. Ja jej plne doverujem, aspon mi nerozpráva nezmysly o vyparoch z kanalizácie, ktoré dezinfikuju ovzdušie do tej miery, že sa nemáme čím nakaziť.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
5. feb 2017

@teegreen o genetike? v akom zmysle? je tisíc genetických chorob, ake vyšetrenie ti robí tvoj lekár navyše, kedže tlak asi nemeria, prečo je moja lekárka nedosledna konkretne poprosím.

peter952
Odpoveď bola odstránená
norulakp
6. feb 2017

@peter952 - prvykrat s tebou musim suhlasit. Evidentne ockovanie poskodzuje mozog. Predpokladam, ze si zaockovany a si toho jasnym dokazom. Neber to ako urazku, len ako suche konstatovanie.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
norulakp
6. feb 2017

@teegreen tak pre takych, co tazsie chapu. Peter952 napisal, ze dieta tazko dostane tetanus. Ja si myslim prave opak. Kedze tetanus sa da dostat z kontaktu s kontaminovanou zeminou. Deti sa casto hraju v piesku, v zemine a mavaju kadejake drobne ranky na rukach. Takze dieta sa praveze velmi lahko moze nakazit. Peter 952 pise, ze tetanus sa da liecit a nasledne dalej pise, ze nevie, ci sa da liecit, lebo nie je lekar. Ta co ma schizofreniu ci co. Vie ci nevie, ci sa da liecit. Ja osobne neviem o tom, ze by sa dal liecit. Mozno sa da, ale velakrat tiep priznaky nemusia naznacovat, ze sa jenda o tetanus. Neznaly rodic si moze mysliet, ze dieta ma teplotu. A pri tetane ide o hodiny. Na tetanus zomiera po cca 3-5 dňoch vysoký podiel pacientov,

bibistec
6. feb 2017

@norulakp v piesku na ihrisku dieta asi tazko chyti tetanus, to je skor v pode kde su hospodarske zvierata, a ak si pozriete umrtnost na tetanus tak je naozaj miziva sanca ze dieta ten tetanus dostane, okrem toho matka ranu predsa dezinfikuje, netvrdim ze to nie je mozne dostat ho ale tazko pravdepodobne a tiez to nie je tak ze okamzite nan ludia zomru, to uz ak by ozaj fakt zanedbali svoj stav a to asi rodic nezanedba. ale ak dieta na tetanus v minulosti zaockovane bolo daju sa zostit protilatky, je dost mozne ze ich este ma aj u dospelych sa to da zistit a niektori aj po 40 rokoch maju protilatky, len to malokto si da zostit v labaku. ale da sa. tak len ze chapem ze rodicia sa boja nakazy ale zas pravdepodobnejsie je ze chyti cokolvek ine nez tetanus.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
evittam
6. feb 2017

@norulakp Prosim ta, uved kolko ludi-deti dostalo a zomrelo na tetanus za poslednych napr.5rokov. Podloz svoje tvrdenie o vysokom pocte pacientov,ktory zomreli

norulakp
6. feb 2017

@evittam poznam osobne chalana, ktory opravoval strechu a sa pichol na hrdzavom klinci. Nakoniec prisiel o ruku. Vela tych deti nebude, co umreli na tetanus, kedze sa proti nemu ockuje a kazda normalna matka doposial davala svoje decko zaockovat. Staci, ze pojde dieta na prazdniny k starym rodicom na vidiek, kde mas hrdzavych veci kopec, kde sa bude hrat v hline na zahradke. Staci, ze si sekne motyckou aleno niecim do ruky. Rodic si to nemusi vsimnut, bude mysliet, ze ma horucku, ze prechladlo. Tak mu da paralen, k doktorovi pojde mozno na druhy, treti den, ked mu uz zacne ruka, noha modriet. To uz vsak vacsinou byva neskoro. Samozrejme, nejdem teraz tvrdit, ze kazde dieta sa hned v zahradke nakazi tetanom. Ale len blazon bude riskovat.

peter952
Odpoveď bola odstránená