icon

Osýpky v Anglicku

pectore
19. apr 2013

7.4 2013 bolo v okoli Walesu zaznamenanych 588 pripadov osýpok! Len za jeden den zaočkovali MMR vakcínou 800 detí rodičov, ktorí sa obávajú ochorenia.Stále však 3,800 detí nemá obe dávky.Predstavitelia uradu pre verejné zdravotníctvo tvrdia, že je len otázkou času, že sa objavia vážne poškodenia zraku, sluchu a mozgu. Na slovesnku sa rozmáha silné neockovacie loby... Jeho cielom je aby sme podobne epidemie mali aj na slovensku. Výzivam preto k opatrnosti aby sme nesli cestou Velkej Británie....pretoze dovod tejto epidemie je predovsetkym ten že je v krajine nizka zaockovanost MMR. Ak su tu nejaké maminky priamo s UK a stretli sa s tymto problemom bola by som rada keby zareagovali a informovali nas o situacii. Mozno to je jediny sposob ako neurobit rovnaku chybu u nas...

Strana
z17
valy
12. júl 2013

napisala som niekde, ze je dokazane, ze to nie je z ockovania? Ja som napisala, ze nie je dokazane, ze to je z ockovania. Ale Ty svoj nazor uz mas, takze diskusia je zbytocna, namiesto argumentov sa pustas do osobnych invektiv.
vela stastia malej, nech sa co najskor uzdravi.

bralilienka
12. júl 2013

@valy citujem ťa: jasne, takze priciny nie su zname, ale odporcovia ockovania su si isti, ze je to ockovanie (tvoja invektíva voči mne-lebo ja to isté tvrdím), aj ked nemaju uplne ziadny dokaz. logika nadovsetko (tvoje uznanie, že to môže byť z očkovania je kde?).

irenkask
12. júl 2013

@bralilienka Ty sa vôbec nenamáhaj aby ťa na MH ktosi pochopil, lebo rozmýšľanie veeeeeeľmi bolí.
Mne stačí že moja vnučka dostala neuroblastóm po druhej hexe a má v správe že atypická reakcia na vakcínu.
Zhodou okolností mi popredný slovenský genetik potvrdil že neuroblastóm nie je , nebol ani nikdy nebude ani dedičné ani genetické ani žiadne predispozičné ochorenie. Je to najväčší odborník v odbore genetika a robí rôzne nové výzkumy v tejto oblasti.
Vzniklo to tak že náhodou sa zvrhli bunky po očkovaní kedy bola oslabená imunita, keďže očkovanie stiahne imunoglobulíny úplne na nulu.
Tu na MH kde sa bavia väčšinou nevzdelanci ako napr díleri farmafiriem, skrachovaní právnici, skrachovaní zdravotníci nemôžeš očakávať takmer nijakú vzdelanosť aby takéto zložité veci niektorí pochopili.

Na slovensku sa hovorí na to čo ktosi povie že tak tak tak a to je asi všetko.
Cieľom tohto fóra nie je poznať pravdu ale tliapať celé dni o ničom a potľapkávať sa po pleci keď si nejaké dieťa prdne a podobne, za veľkej podpory určitých ľudí ktorým to vyhovuje.
Tak nech ťa takéto reči od nich vôbec neprekvapujú. Skrátka problému nerozumejú ani ako 5 ročné deti a len naprázdno opakujú dokolečka čo všade hovoria naši poprední vakcinacisti. Je to národná tragédia ich počiny.

irenkask
12. júl 2013

http://www.slobodavockovani.sk/news/rekordne-od...

A toto naďalej dávajte pichať svojim deťom, nedostanú žiadnu detskú chorobu ani osýpky len môžu zomrieť. 😉

irenkask
12. júl 2013

http://www.slobodavockovani.sk/news/glaxosmithk...
Ani po tejto vakcíne nedostanete nijakú chorobu, je zázračná, verte ani osýpky nedostanete.

irenkask
12. júl 2013

"Ešte väčšie podozrenie vzbudzuje fakt, že všetky plne hradené vakcíny pre povinné očkovanie detí na Slovensku dodáva jedna jediná firma - GlaxoSmithKline (GSK). Ročný obrat tejto firmy je cca 3x vyšší než príjmy štátneho rozpočtu SR. Je to práve táto firma, ktorá sponzoruje prakticky všetky lekárske školenia v oblasti očkovania na Slovensku. Pediatri sú teda (neraz možno nevedomky) dealermi GSK, pretože vnucujú rodičom výrobky GSK pod hrozbou pokuty a školenia im (prinajmenšom sčasti) platí GSK.

Dá sa teda povedať, že ako pediatri, tak aj štátne úrady, presadzujúce očkovanie (Úrad verejného zdravotníctva a jemu podriadené Regionálne úrady verejného zdravotníctva), sú v podstate marketingovým oddelením GSK.

A je jedno spoločenské zriadenie, o ktorom jeho zakladateľ (Benito Mussolini) vyhlásil, že je spojením korporátnej a štátnej moci, a jeho názov je FAŠIZMUS."

bralilienka
12. júl 2013

@irenkask no veru, tu by sa to malo volať IQ húpací koník 🙂

irenkask
12. júl 2013

@bralilienka Ja krajšie MH alebo MU . V preklade modré hnojisko alebo modrá urna. 🙂 🙂 🙂

bralilienka
12. júl 2013

@irenkask adminko si už na nás mädlí ruky. koľko minút tomuto dáme?
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal pravidlá fóra. Porušoval pravidlo "Neurážaj, neprovokuj".

irenkask
12. júl 2013

@bralilienka Nič nové lebo tie chudery majú len na to aby udávali a donášali a vedenie ich v tom podporuje.
Ale veď aj im ide o tú povesť vo svete aby mali len dobrú. 😉 😉 😉 😉 😉
Zákon číslo 2, nie je dôležité čo hovorí ale kto hovorí.

bralilienka
12. júl 2013

@irenkask len aby ich vlastná hlúposť nepriviedla ich vlastné deti ma také oddelenie ako tie naše malé..len s tým rozdielom, že my sme v znalostiach o očkovaní boli neznalé, ale oni vedia, že sú vo vakcínach svinstvá a tvrdošijne za prachy píšu, aby sa pravdu iné maminy nedozvedeli.
tu sa o charaktere nedá hovoriť. a vieš čo si myslím, že 50% týchto pisateliek, nemá deti očkované, ak vôbec nejaké deti majú. a ani si ich nezaslúžia. deti sú dar rodičom a nie farmabiznisu. škoda, že sme otvorili oči príliš neskoro.

adsumus
12. júl 2013

Otec troch detičiek potom ako sa jeho dcera Chloe nakazila osýpkami počas nedávnej epidémie vo Walese ľutuje, že svoje deti nedal zaočkovať.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-23261369

irenkask
12. júl 2013

@bralilienka Sa neboj, v pekle sa majú na čo tešiť za propagáciu klamstiev. Veď oni nevedia aký je rozdiel madzi matkou Terezou a Máriou Teréziou. A tak isto aj medzi očkovaním a neočkovaním. Tak sa nečuduj.
Môžem ťa uistiť že ani len netušia že dobrá imunita reaguje správne tak že reaguje proti vakcíne a nie v súlade s vakcínou.Tak reagovala aj moja vnučka aj tvoja neterka.
Len nie dobrá imunita ktorá je nanič nechá vo svojom tele vakcínu kvasiť a reaguje po niekoľkých rokoch keď už je neskoro a potom sa čudujme prečo také kvantum detí je na onkológiách.
Ale oni čo tomu nerozumejú tak sa ešte tešia že nijakú reakciu nevidno, ale časovaná bomba nikdy nespí.

Nech žijú osýpky aj to sú živé bytosti a ja prírodu milujem.

A nezabudnite pichať.

adsumus
13. júl 2013

V Pakistane sa podarilo zastaviť epidémiu osýpok. Podľa zdravotníkov je celkový počet detí v Punjabe 2,653,703, a z nich 2,604,372 bolo počas epidémie zaočkovaných. Počas epidémie zomrelo 463 detí na osýpky. Jasná správa o dôležitosti očkovania, pretože vďaka nemu sa epidémia zastavila a deti tam nebudú zomierať po stovkách. jasný dôkaz, že očkovanie je účinné a chráni.

http://www.dailytimes.com.pk/default.asp?page=2...
http://202.83.164.28/wafaqimoh/userfiles1/file/...

adsumus
9. aug 2013

Epidémia osýpok v Holandskej neočkujúcej komunite dosiahla 921 potvrdených prípadov, ale skutočný počet postihnutých detí je pravdepodobne vyšší, pretože rodičia to neoznamujú lekárom.

http://www.dutchnews.nl/news/archives/2013/08/m...

mano5
9. aug 2013

@adsumus To je zaujimave, ze tak zavazne ochorenie nehlasia doktorovi? To vobec nejdu k doktorovi? Ako to liecia, ked nejdu k doktorovi.
A chcem ta upozornit na chybicku v preklade - nejde o neockujucu komunitu. Ide o nabozensku komunitu - v ktorej asi neockuju. Ale opakujem ide o NABOZENSKU KOMUNITU.

adsumus
9. aug 2013

@mano5 Ano máš pravdu, ich hlavným spoločným znakom je, že sú ortodoxní Kalvinisti či Protestanti a potom majú iné spoločné znaky a jedným z nich je neočkovanie, pretože to podľa nich nie je v súlade so zámerom stvoriteľa. Už som o tom písala, ale ich náboženstvo nie je až také podstatné pre diskusiu, tak som to teraz vyechala- nie je čas opakovať vždy celé informácie.
http://www.expatica.com/de/news/news_focus/Calv...

danielaaaa83
13. aug 2013

Ahojte baby,
My sme v uk a viem ze su tu rozsirene measles/osypky, varovali nas aj v skolke kam moja dcerka nastupuje v sept. ma 3 rocky a chyba jej MMR vakcina a idem ju odmietnut. Je tu este niekto v podobnej situacii??? Mate pravdu na svk nie je vyskyt osypok a tak bohuzial ani sanca ich chytit a tym ziskat imunitu na cely zivot. Samozrejme, ze ako matka mam obavy zo svojho rozhodnutia nakolko chcem pre dcerku to najlepsie, ale citali ste si zienky zlozenie MMR vakcin???? A viete ze studie dokazili suvislost MMR vakciny a autizmu a cukrovky??? A roznych dalsich vedlajsich ucinkov a trvalych nasledkov??? Moja dcera je zdrave dieta a verim ze sa statocne popasujeme s osypkami a ziskame imunitu raz a navzdy. A budem spokojna ze nepodporim tento spinavy smutny business s vakcinami... Aj ked som Len kvapkou v mori....

danielaaaa83
13. aug 2013

@adsumus je Pakistan porovnatelnou krajinou so Svk? Mame rovnake zivotne urovne??? To je ako porovnavat rozvojovu Afriku so Svk. V Afrike umieraju ludia bezne na chripku pretoze maju neziaduce zivotne podmienky a ich imunitny system je natolko slaby (podvizivenost HIV aids....) ze ich zabije choroba ktoru slovak casto ani nevylezi a "IDE dalej".... Takze si myslim ze nie je adekvatne porovnavat Pakistan so svk a na zaklady toho vydedukovat ze davajte ockovat do zblaznenia a bez rozmyslania....

danielaaaa83
13. aug 2013

@adsumus este som chcela reagovat na cisla ktore si uviedla 463 deti malo fatalne nasledky ... 463 z 2,6 miliona!!! A pisali v akych podmienkach zilo tych 463 deti???? Tym chcem zienky Len naznacit ze aj obycajna chripka zabija uz chorych ludi...... Je to ako s prasacou chripkou mala fatalne nasledky pre starsich a uz chorych ludi nie pre zdravych jedincov....

danielaaaa83
13. aug 2013

@bralilienka ja som max zhnusena z celeho tohto systemu ako je to vsetko nastavene aby sme si pekne zdravie nicili a aby nam ich potom farmaceuticke firmy mohli "liecit" zarabanim na nas.... Samozrejme ze je to ten isty business s vakcinami ved kazdy rozmyslajuci clovek si spocita dva a dva .... Je malo doktorov ktori vam povedia a poradia uprimne ja nastastie jednu taku poznam a je to detska doktorka😉

adsumus
13. aug 2013

@danielaaaa83 Asi si si nesprávne vyložila môj príspevok, pretože ja neporovnávam Slovensko a Pakistan, ale sa pýtam, čo zastavilo epidémiu osýpok v Pakistane a umieranie detí (hoci aj slabých, chorých a podvýživených) ak nie masívne doočkovanie?

Pretože týmto padá jeden z veľkých antivakcinistických mýtov, že choroby ustupujú samé a očkovanie na ich ústup nemá žiadny vplyv ako nám to tu antivakcinisti neustále vtlkajú do hlavy. Čo teda zastavilo epidémiu v Pakistane? A vo Veľkej Británií tiež? Pretože tie pakistanské deti sú stále slabé, choré a podvýživené, ale po doočkovaní prestali UMIERAT.

danielaaaa83
13. aug 2013

@adsumus ahojky, nemyslim si ze som si zle vylozila tvoj prispevok, ja s tebou suhlasim, ze prave ockovanie zastavilo epidemiu v Pakistane, ale ved ta epidemia nie je vo svojej pod state zla, zly je Len system samotny ako taky. Deti zomreli pretoze Mali ine sprievodne zdravotne problemy, pretoze osypky nie su smrtelnou chorobou. A z toho co si napisala je Len mozne usudit, ze v krajine su zle zivotne podmienky, kedze osypky Mali fatalne nasledky. Takze skor je potrebne hladat problem inde ako u samotnej choroby resp. otazky ci ockovat alebo neockovat a ktora varianta je spravnym rozhodnutim. Tu v Uk taktiez vypukla epidemia osypok, a to preto, ze ze deti nie su proti nim zaockovane. Na svk sa ockuju deticky nase a nie je sanca tam osypky dostat a tym umoznit ziskat nasim detom dozivotnu imunitu. Ach jaj....

A ja naozaj nechcem odsudzovat ziadnu matku pretoze kazda chceme Len to naj pre nase lasky.

adsumus
13. aug 2013

@danielaaaa83 Tá epidémia zabila vyše 400 nevinných detí, ktoré mohli žiť ak by boli zaočkované. Len toľko by som ešte dodala, že osýpky majú schopnosť zabíjať a my nikdy nevieme v akom stave bude práve naša imunita v čase nákazy. O tom aké riziko predstavuje pre tehotné ženy je hádam zbytočné písať. Momentálne prebieha epidémia rubeloy v Poľsku a Nemecku a rodia sa deti s rubeolovým syndromom.

adsumus
14. aug 2013

Opravujem v Poľsku a v Japonsku.

danielaaaa83
14. aug 2013

@adsumus ale preco sa menia osypky na smrtelnu chorobu?? Pretoze problem je niekde uplne inde... Ale o Tom som sa tu neprisla bavit. Ano V PRIPADE PAKiSTANU bolo ockovanie nevyhnutne. V pripade svk ani Uk ani inej vyspelej krajiny nie je nutne ockovat proti osypkam prave naopak ak ich prekonali v detstve tak ziskame imunitu na cely zivot a napr. Nam to nemoze hrozit v tehotenstve ked uz si to spomenula... Ale ju Len davam moj osobny nazor zienky a nevnucujem ho nikomu😉 pekny dnik

pectore
autor
14. aug 2013

a preco ta teoria o prekonani a vytvoreni si prirodzenej imunity nefunguje v pakistane?... koli zivotnym podmienkam...a naozaj su vsade po europe len bohate a vyspele zony s dobrou hygienou a zivotnou urovnou...alebo tu mame aj chudobnych co ziju v katastrofickych podmienkach ...??... co taky ty nam tu budu vo velkom umierat ako v pakistane?? A preco nam nemozu hrozit tieto choroby?...zeby koli vysokej preockovanosti.... a do doelzita otazka je tiez ze dokedy to tak bude?...

Strana
z17