icon

Povinné očkovanie - výhody a následky

delirose
14. máj 2015

Ahojte Mamičky,
kedže sa blíži čas prvého očkovania mojej najdrahšej dcérky, rada by som sa Vás skúsenejších mamičiek opýtala, aké následky teda nežiadúce učinky mali vaše babätká, alebo babätká vašich blízkych či známych. Teploty, stvrdnutie, začervenanie každá jedna drobnosť až na fatálne následky, o ktorých sa nehovorí. To je otázka pre tie, ktoré očkujú...
Pre tie ktoré neočkujú je jednoduchšia....dajú sa tieto choroby zvládnúť aj bez očkovania teda aké máte skúsenosti keď ste nedali Vaše dieťatko zaočkovať a nedajbože chorobu proti ktorej sa očkuje dostalo...

Za každú odpoveď ďakujem lebo len Vy ste reálny ľudia ktorí to zažili...

Ešte raz ďakujem aj keď sa možno stane že téma nebude príliš veselá...
Prosím Vás aby ste sa nezačali hádať o tom kto očkuje a kto neočkuje a prečo, je to každého osobná vec aj keď je to povinné, len takáto téma s reálnymi skúsenosťami sa tu ešte nenachádza 2v1...

Strana
z11
denduska
14. jún 2015

@sanym 😀 mňa sa už zbavila s pomazaním vrchnosti, si na rade 😀 nedeľa, krásne počasie, a niekto číta staré príspevky aby našiel aspoň náznak urážky 😅 joooj celé zle.

adsumus
14. jún 2015

nie, to vy ste dali zablokovať moju temu o neočko chlapčekovi, ktorý ochorel na záškrt a dali ste mi zablokovať aj moj fotoblog, sa veľmi čudujem, že vám to admin žerie. ale tak zapchajte huby každému, páči sa. 😵

sanym
14. jún 2015

@mariosmykal vysvetli prosim tejto pani, ze so zablokovanim jej temy a jej blogu nemam absolutne nic spolocne. Ale chapem, vola sa to paranoja.

adsumus
14. jún 2015

@sanym nemám paranoju, to ty tu opakovane lobuješ, aby ma vyhodili, prečo? čo ti vadí, že dám info, že neočko dieťa ochorelo? prečo ti to vadí?

denduska
14. jún 2015

Adsumus, ja ti na celý tvoj blog vieš čo. Nech sa zobrazuje aj na nebesiach každé ráno, je mi to jedno. Nepreceňuj sa 😉 Žijem omnoho dôležitejšími vecami, než nejakými blogmi. Celé tieto (ne)očko témy už dávno sú len estrádnou šou. Človek by aj popísal, povymieňal názory, poradil, ale s takouto úderkou ako sa tu zišla, je to stratený čas.

adsumus
15. jún 2015

@sanym ty si bola prvá, kto sa montoval do mojho problému v mojom fotoblogu a obvinovala ma z toho, čo nie je pravda,robíš to dookola mám to stále uložené, a tvoje želanie, aby ma zablokovali admini, pretože podla teba som podozrivá si tu verejne prezentovala už veľa krát. A akokolvek admin rozhodne, ty nemáš právo ubližovať iným ludom a kydať na nich špinu, ani na mna. A ja mám právo sa brániť pred tvojimi vyhláseniami a ked ma zablokuje, nech, ale odteba sa viac urážať a napádať nenechám.

franzziska
15. jún 2015

ach jo..keby sme tak mali temy/skupiny kde sa da normalne pokecat o tejto teme....ale je tu uz vela takýchto tem a vo vsetkych diskutuju tie iste zenske co sa len osočuju a co su take "prilis sialene presvedcene" o svojom nazore a presviedcaju tu druhych a navzájom sa ocočuju...katastrofa to je 😨

adsumus
15. jún 2015

@franzziska no ved skus sa podeliť, že máš pozitívnu skusenosť s okčovaním, najprv ti napíše, že klameš, potom, že sa zhadzuješ a že chorý človek je nezodpovedný a ked s aozveš, že sa ti to nepáči, tak ti napíše, že si psychicky chorá a že ťa maju vyhodiť z koníka. vyskušaj diskusiu a uvidíš sama na sebe ako to chodí.

franzziska
15. jún 2015

@adsumus len skoda ze sa tu neda porozpravat normalne

sanym
15. jún 2015

@adsumus sama si sa pred časom zamyslela nad tým, prečo ťa nemajú radi ani tí čo očkujú. Oponentov si nazvala idiotmi. Potom si to namiesto sebareflexie rýchlosťou blesku zmazala. Kto tieto diskusie sleduje dlhšie, veľmi dobre vie, kvôli komu je atmosféra v týchto témach taká ako je.

adsumus
15. jún 2015

@sanym no ty tak vieš posudiť kto má nemá rad, ani šajnu nemáš, prestan sa konečne vyjadrovať k mojej osobe, nechápeš to? čo veta to utok už ma prenasleduješ roky na tomto fore, napchatá v mojom fotoblogu nonstop, napíš konečne čo som ti spravila, že ma tu opakovane dehonestuješ? si uvedomom, že o mne opakovane verejne klameš a ma odsudzuješ, neprávom, chápeš to, tebe by sa páčili, keby ti niekto stále išiel po krku? mne to vyslovene ubližuje čo mi robíš chápeš to...ubližuješ mi.

adsumus
15. jún 2015

@franzziska a diskutovalo by sa tu uplne ináč, ak by všetci museli dodržiavaťa hned prvé pravidlo prispievania fore

Aby sa vo fóre všetci cítili slobodne ako ty, vyhýbaj sa tomu, aby tvoje príspevky mali:
1. Úmysel odsudzovať, ponižovať, zosmiešňovať a nadávať

napr. odsudzovať konanie, názory iných ľudí alebo skupiny ľudí; kompromitovať niekoho; vulgárne sa vyjadrovať

https://www.modrykonik.sk/rules/#forum

sanym
15. jún 2015

@adsumus veď ja ťa ignorujem, kým ma ty niekde neoznačíš. Kto ma včera označil? Tvojmu blogu sa vyhýbam, nechodím doňho. Aj tvoj srdcervúci status sa ku mne minule dostal bez toho, aby som tam čo len nahliadla. Daj pokoj ty mne.

sanym
15. jún 2015

@adsumus ze napchata v tvojom blogu nonstop. 😀 A co by som v nom prosim ta asi tak citala? Ty sa proste nedokazes zmierit s tym, ze vacsine ludi si uplne lahostajna s to co pises ich absolutne nezaujima. Kvoli tebe som pred par tyzdnami do temy prestala prispievat a ty si ma napriek tomu oznacila. Tak kto koho prenasleduje, kto komu neda pokoj?

adsumus
15. jún 2015

@sanym tak ma nezosmiešnuj, neodsudzuj a neponižuj a ja nemám jediný dovod ťa kontaktovať.

egyy
15. jún 2015

@sanym najlepsi sposob ako diskutovat s hlupakom, je ignorovat ho 🙂 tato debata nikam nevedie. Nekaz si den 🙂

evittam
15. jún 2015

@adsumus 😀 😀 😀 😀 Nechcela som ale musím. Hlavne, že ty a tvoji prívrženci každého kto má negatívnu skúsenosť s očkovaním a nesúhlasí s ním nazvete antivaxerom, šíriteľom bludov a propagandy a ešte po ňom chcete dôkazy v štýle meno,ulica,rodné číslo, tel.číslo, nafotenú kartu a ešte aj tak je to klamstvo a podobne. Pekný deň. Som sa dobre pobavila. 😀

denduska
15. jún 2015

Toto čo predvádza pani adsumus je doslova ukážkový príklad sofistikovanej kybernetickej manipulatívnej šikany, kde nakoniec seba stavia do úlohy obeťe, ktorej všetci ubližujú. Čudujem sa len (a vlastne ani nečudujem), že sa jej tak darí a že si myslí, že to nikto nevidí. Ešte aj adminstvo sa ide pokakať a rieši staré príspevky, kde sa jej cti údajne niekto dotkol. Pritom také ohavné veci tu ostanú visieť bez akejkoľvek reakcie adminov. Celé tu toto ako to je, je absurdné divadlo, ktoré nikam nevedie. No ale však ako sa komu páči, ja si môžem len poklopať na čelo a radšej sa venovať iným činnostiam, človek má normálne že ľahšiu myseľ, keď sem aspoň týždeň vobec nenakukne.

A kľudne ma vymažte že ju spomínam. Prežijem to myslím že bez psychickej ujmy a ešte sa aj zasmejem😀

sorciera24
15. jún 2015

@denduska co viem, tak ju dokonca psychologovia pouzivaju ako konk. priklad istej poruchy na svojich prednaskach....

mariosmykal
15. jún 2015

@adsumus @sanym Ahojte. Obe mi píšete, aby som druhej strane zakázal diskutovať a vyjadrovať sa jedna na druhú. Ak to tak vzájomne cítite, tak verím, že to zvládnete aj bez môjho zákazu. Zatiaľ vám dávam zákaz obnovovať staré diskusie a vyhľadávať, kde sa kto ako v minulosti vyjadril. Do starých diskusií nebudeme vstupovať a budeme ich považovať za uzavreté. Aj v tomto prípade sa ukázalo, že problém vznikol reakciou na starý príspevok. Preto sa zamerajte len na aktuálne diskusie a aktuálne komentáre. Ďakujem za porozumenie.

Mário Šmýkal
Modrý koník Team

zuzulletka8
15. jún 2015

ja sa pri citani tychto diskusii uz vobec necudujem tomu, preco ludia vravia, ze na MK su same "vysinute" zenske.... miestami otras to len vobec citat, nie sa este vyjadrovat k tomu a zbytocne si kazit den..

adsumus
16. jún 2015

@zuzulletka8 tety sa tu pekne popísali, každá jedna.

neviemodpoved
Autor odpoveď zmazal
evittam
3. máj 2020

@neviemodpoved No a? Co to ma s očkovaním?

egyy
3. máj 2020

@neviemodpoved trava krvi a protitetanovka? Ako to spolu suvisi??? Pises, ze dostal OTRAVU KRVI. Mozes mi napisat vakcinu ktorou sa proti tomu ockuje???

sticker
neviemodpoved
Autor odpoveď zmazal
evittam
4. máj 2020

@neviemodpoved Nikto sa tu "nezerie". Len očkovanie proti tetanusu nemá nic spolocne s otravou krvi. To je všetko.
Hej, zmazala si lebo si prisla na to iste. Tebe naozaj radsej knihu-hlavne o tejto problematike ak chces vyvolávať hádky.😀😉

egyy
4. máj 2020

@neviemodpoved aj ja sa venujem svojim neockovanym detom 🙂 a samozrejme, ze si vymazala svoj prispevok. Aj ja by som ho zmazala, keby som napisala taku hlupost. Sudiac z tvojho nicku, radsej uz nikam nic nepridavaj. Bude to tak lepsie pre vsetkych. Pekny den.

rinora441
23. sep 2020

@tanusenka aké testy

Strana
z11