Pre neočkujúcich - http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv/kasel.html
Mamy neockujucich pozor!!!
Uz ste trápní s tym ockovanim a neockovanim
@prevenar Ktore toxicke latky myslis?
Dajte tu konecne zoznam vsetkych toxickych latok aspon jednej vakciny, vyjadreny vo vahovych alebo percentualnych jednotkach.
Pytam si ho od vas (teda neockujucich rodicov a odbornikov na neockovanie) uz 2. tyzden a furt spominate len tazke kovy, hlainik, (ten tam je aj delkarovany vo vsetkych pribalovych letakoch distribuovanych po celom sveta, co som nasla), posledne sa spominal formaldehyd. Chcem rukolapny a RELEVANTNY dokaz.
@vevapeto Wau, tak uz nepochybujem, ze si si o tom zodpovedne vsetko precitala a nastudovala, hned je to vidno z tvojich slov. Nie kazdy vie tak perfektne obhajit svoje rozhodnutie.
@blondiee83 Prevanar si fakt nastudoval skodlivost vsetkeho okolo seba. Uz uvazuje o kupe nerezovych hrncov
@prevenar
@blondiee83 nad vasim vyhlasenim, ze neockujuci rodic je vzdelany a scitany sa musim len pousmiat...nemusim cloveka stretnut osobne, aj z pisomneho prejavu sa viem dovtipit ci je clovek vzdelany, ci cita s porozumenim, alebo je to len blbecek bez vlastneho nazoru, ktory sa nechal obalamutit, lebo ved na modrom koniku napisali 😀 a potom tu citam neockujucich, ktori dokazu vypustit take perly, ze aj v osobitnej skole to mali asi tazke...a teba blondava herecka si pamatam, ako si pisala, ze na to, aby si sa rozhodla neockovat ti stacil jeden vecer studovania clankov...gratulujem, si schovala za jeden vecer do vrecka vsetkych doktorov, imunologov, chemikov atd. 😀
@martinjasen kontrolujete témy?
@natas4 od teba to beriem ako poklonu 🙂 že blondata herečka - diky, si velmi mila 🙂 nemusela si 🙂
Nepamätám si sice ten moj výrok, ale ked som rigorozku zbuchala za necele tri týždne a predseda komisie ma chcel osobne stretnúť za moj fantasticky výkon, asi som to fakt dokázala nastudovat za jeden večer. Ešte raz diky.
@blondiee83 no ved hovorim, pani dokonala 😀 teba je tu skoda moja mila, mala by si svoju energiu presmerovat inam 🙂
@blondiee83 rigorozna skuska za 3 tyzdne?to je o urovni tolko diskutovaneho skolstva.
ani nemozem dat smailik za tento "akoze" vtip. je to velmi smutne.
@natas4 tak oslovenie typu moja mila si nechaj pre svoje ockujuce kamosky 😀
a máš pravdu, škoda zabíjať cas s osobou, ako si ty - človeku nic prospešné a pozitívne ponúknuť nemôžeš.
Ale aj o tom je zivot 🙂
@babaker v prvom rade sa treba naučiť citat : nie rigo skúška, ale rigo práca. Jasne, že ak človek nevie poriadne citat, tak to nemôže ani dokázať. Je to fakt smutne
@zita19 ?????????
Alteana Sevapharma tetanus - thiomersal
Euvax B 20 µg Sanofi Pasteur HepB - thiomersal
Imovax D.T. Adult Sanofi Pasteur záškrt, - thiomersal
Polystafana Sevapharma stafylokoky - thiomersal
tetanus
Tritanrix HepB GlaxoSmithKline záškrt, - thiomersal
tetanus,
čierny kašeľ,
HepB
+ z nejakych vakcin tato latka v ramci EU nejak magicky "vypadla" napriek tomu ,ze v USA / Australii v tej istej vakcine stale figuruje. - to si uz nepamatam ktore to su.
- a co ma byt ?? - tak si var na kameni ! nikto ta nenuti varit na nerezi ..mozes sa slobodne rozhodnut , neboj ..nedam ti za to pokutu 320 eur .
@blondiee83 zahrame si hru....tu je tvoj vyrok...kde tam je spomenuta praca? "Nepamätám si sice ten moj výrok, ale ked som rigorozku zbuchala za necele tri týždne a predseda komisie ma chcel osobne stretnúť za moj fantasticky výkon, asi som to fakt dokázala nastudovat za jeden večer. Ešte raz diky."
Ja som sa na statnice naucila za 3 dni. Z toho sa tiez da vyvodit, ze som prudko inteligentna, ked sa ostatni trapili 3 mesiace....alebo to je tou urovnou skolstva?
Ako som uz spominala vyssie. Tieto temy tu tiez len dokazuju kvalitu diskusii, ocko/neocko temy 5x do dna s tymi istymi diskutujucimi.
Moj prispevok je len na spestrenie.
@blondiee83 dakujem, ze si sa zucastnila tejto diskusie, tolko noveho a prospesneho si sem vniesla 😀 tvoja poznamka o rigorozke len svedci o tom, ze nie kazdy kto studoval na VS tam aj patril...ja ti tu nemam za potreby vypisovat ci a kde som studovala a ako dlho som sa venovala nejakej praci ci studiu...pre mna za mna bud v tom, ze kopem kanaly 😀
prave citam, ze Europe hrozi rozsirenie Polia pretoze vela emigrantov zo Syrie emigruje do Europy. Hlavne rakusko, ukraina su ohrozene maju malu ockovanost.
Večná polemika-očkovať či neočkovať.......,môj syn je zaočkovaný,ale nemám absolútne nič proti rodičom ktorí sa rozhodli neočkovať-je to každého osobná vec. Všetko má svoje pre a proti.....,sama som zvažovala či dať alebo nie

@blondiee83 preco som dala ockovat? Lebo som presvedcena ze chcem a kazde svoje dalsie dam ockovat...Myslim, ze je to vec kazdej matky, dufam, ze ty najlepsie vies, preco si nedala...