icon

Pre neočkujúcich - http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv/kasel.html

vevapeto
12. nov 2013

Mamy neockujucich pozor!!!

vevapeto
autor
12. nov 2013

@blondiee83 preco som dala ockovat? Lebo som presvedcena ze chcem a kazde svoje dalsie dam ockovat...Myslim, ze je to vec kazdej matky, dufam, ze ty najlepsie vies, preco si nedala...

vevapeto
autor
12. nov 2013

@sirinka myslim, ze je doba, ked si to dokaze kazdy zistit bez problemov...

billam
12. nov 2013

Uz ste trápní s tym ockovanim a neockovanim

fidka79
Odpoveď bola odstránená
zita19
12. nov 2013

@prevenar Ktore toxicke latky myslis?
Dajte tu konecne zoznam vsetkych toxickych latok aspon jednej vakciny, vyjadreny vo vahovych alebo percentualnych jednotkach.
Pytam si ho od vas (teda neockujucich rodicov a odbornikov na neockovanie) uz 2. tyzden a furt spominate len tazke kovy, hlainik, (ten tam je aj delkarovany vo vsetkych pribalovych letakoch distribuovanych po celom sveta, co som nasla), posledne sa spominal formaldehyd. Chcem rukolapny a RELEVANTNY dokaz.

sirinka
12. nov 2013

@vevapeto dokaze samozrejme, ale kolko to aj skutocne urobi 😉

blondiee83
12. nov 2013

@vevapeto Wau, tak uz nepochybujem, ze si si o tom zodpovedne vsetko precitala a nastudovala, hned je to vidno z tvojich slov. Nie kazdy vie tak perfektne obhajit svoje rozhodnutie.

prevenar
12. nov 2013

@zita19 ???? 😲

STVRTY PRISPEVOK OD ZACIATKU DISKUSIE (pre slabozrakych) ..kliknut snad dokazes aj sama ^^

zita19
12. nov 2013

@blondiee83 Prevanar si fakt nastudoval skodlivost vsetkeho okolo seba. Uz uvazuje o kupe nerezovych hrncov

billam
12. nov 2013

Kto chce, nech si dá dieťa zaočkovať, kto nie tak nedá...prečo musia denne vznikať rôzne témy a ich variacie o ockovani/neockovani...@admin

natas4
12. nov 2013

@prevenar
@blondiee83 nad vasim vyhlasenim, ze neockujuci rodic je vzdelany a scitany sa musim len pousmiat...nemusim cloveka stretnut osobne, aj z pisomneho prejavu sa viem dovtipit ci je clovek vzdelany, ci cita s porozumenim, alebo je to len blbecek bez vlastneho nazoru, ktory sa nechal obalamutit, lebo ved na modrom koniku napisali 😀 a potom tu citam neockujucich, ktori dokazu vypustit take perly, ze aj v osobitnej skole to mali asi tazke...a teba blondava herecka si pamatam, ako si pisala, ze na to, aby si sa rozhodla neockovat ti stacil jeden vecer studovania clankov...gratulujem, si schovala za jeden vecer do vrecka vsetkych doktorov, imunologov, chemikov atd. 😀

billam
12. nov 2013

@martinjasen kontrolujete témy?

babaker
12. nov 2013

@billam ja som sa tiez rozhodla bombardovat admina...ja dostavam vyrazky uz len pri pocuti slova ockovanie, resp. neockovanie 😝

billam
12. nov 2013

@babaker aj ja...vždy ked otvorím MK, tak je tam minimálne jedna nová téma o ockovani...a všade tí istí protagonisti a antagonisti

zita19
12. nov 2013

@prevenar No KOONECNE!!!
Idem prepocitavat formaldehyd, ale zatial som ho nasla v nepovinnych vakcinach v stopovych mnozstvach. Ale ortut, olovo, kadmium, chrom.. Tazke kovy ziadne.

prevenar
12. nov 2013

@zita19

konecne ? ten link som musel do roznych for nakopirovat minimalne 500 krat ^^

ortut a hlinik nie su kovy ? ^^ .. inak obidva su tazke neurotixiny ^^

blondiee83
12. nov 2013

@natas4 od teba to beriem ako poklonu 🙂 že blondata herečka - diky, si velmi mila 🙂 nemusela si 🙂
Nepamätám si sice ten moj výrok, ale ked som rigorozku zbuchala za necele tri týždne a predseda komisie ma chcel osobne stretnúť za moj fantasticky výkon, asi som to fakt dokázala nastudovat za jeden večer. Ešte raz diky.

zita19
12. nov 2013

@prevenar Hlinik je kov a je deklarovany vo vakcinach. Ortud je tiez kov a nenasla som ho. Ani dalsie tazke kovy. A ked si taky vychyteny na tie tazke kovy, vies o tom, ze nerezovy hrniec obsahuje az 18 % chromu a 10 % niklu?

natas4
12. nov 2013

@blondiee83 no ved hovorim, pani dokonala 😀 teba je tu skoda moja mila, mala by si svoju energiu presmerovat inam 🙂

babaker
12. nov 2013

@blondiee83 rigorozna skuska za 3 tyzdne?to je o urovni tolko diskutovaneho skolstva.
ani nemozem dat smailik za tento "akoze" vtip. je to velmi smutne.

blondiee83
12. nov 2013

@natas4 tak oslovenie typu moja mila si nechaj pre svoje ockujuce kamosky 😀
a máš pravdu, škoda zabíjať cas s osobou, ako si ty - človeku nic prospešné a pozitívne ponúknuť nemôžeš.
Ale aj o tom je zivot 🙂

zita19
12. nov 2013

@prevenar Ja vas sledujem len 2. tyzden

blondiee83
12. nov 2013

@babaker v prvom rade sa treba naučiť citat : nie rigo skúška, ale rigo práca. Jasne, že ak človek nevie poriadne citat, tak to nemôže ani dokázať. Je to fakt smutne

prevenar
12. nov 2013

@zita19 ?????????

Alteana Sevapharma tetanus - thiomersal

Euvax B 20 µg Sanofi Pasteur HepB - thiomersal

Imovax D.T. Adult Sanofi Pasteur záškrt, - thiomersal

Polystafana Sevapharma stafylokoky - thiomersal
tetanus

Tritanrix HepB GlaxoSmithKline záškrt, - thiomersal
tetanus,
čierny kašeľ,
HepB

+ z nejakych vakcin tato latka v ramci EU nejak magicky "vypadla" napriek tomu ,ze v USA / Australii v tej istej vakcine stale figuruje. - to si uz nepamatam ktore to su.

- a co ma byt ?? - tak si var na kameni ! nikto ta nenuti varit na nerezi ..mozes sa slobodne rozhodnut , neboj ..nedam ti za to pokutu 320 eur .

zita19
12. nov 2013

@prevenar Nie, len som mala pocit, ze trpis metallofobiou, mozno az heavymetallofobiou, vzhladom na tu ortut

babaker
12. nov 2013

@blondiee83 zahrame si hru....tu je tvoj vyrok...kde tam je spomenuta praca? "Nepamätám si sice ten moj výrok, ale ked som rigorozku zbuchala za necele tri týždne a predseda komisie ma chcel osobne stretnúť za moj fantasticky výkon, asi som to fakt dokázala nastudovat za jeden večer. Ešte raz diky."

Ja som sa na statnice naucila za 3 dni. Z toho sa tiez da vyvodit, ze som prudko inteligentna, ked sa ostatni trapili 3 mesiace....alebo to je tou urovnou skolstva?

Ako som uz spominala vyssie. Tieto temy tu tiez len dokazuju kvalitu diskusii, ocko/neocko temy 5x do dna s tymi istymi diskutujucimi.

Moj prispevok je len na spestrenie.

natas4
12. nov 2013

@blondiee83 dakujem, ze si sa zucastnila tejto diskusie, tolko noveho a prospesneho si sem vniesla 😀 tvoja poznamka o rigorozke len svedci o tom, ze nie kazdy kto studoval na VS tam aj patril...ja ti tu nemam za potreby vypisovat ci a kde som studovala a ako dlho som sa venovala nejakej praci ci studiu...pre mna za mna bud v tom, ze kopem kanaly 😀

tova
12. nov 2013

prave citam, ze Europe hrozi rozsirenie Polia pretoze vela emigrantov zo Syrie emigruje do Europy. Hlavne rakusko, ukraina su ohrozene maju malu ockovanost.

natas4
12. nov 2013

@zita19 heavymetallofobia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaj az mi slza vybehla

nativanativa
12. nov 2013

Večná polemika-očkovať či neočkovať.......,môj syn je zaočkovaný,ale nemám absolútne nič proti rodičom ktorí sa rozhodli neočkovať-je to každého osobná vec. Všetko má svoje pre a proti.....,sama som zvažovala či dať alebo nie