icon

Prečo existujú antiočkovacie organizácie?

cocogogo
5. apr 2016

Dlho som hladala odpoved na tuto otazku. Mozno som nemala len statie.Zujimalo by ma co z toho tieto organizacie maju?Popripade kto ich financne podporuje. Kto z toho co ma ze odraduje rodicov od ockovania. Nehladam odpoved ze ''snazia sa sirit strach''. Hladam tu pravu podstatu ktora ma deli od toho aby som neverila antiockovacim organizaciam.

Argument ako farmaceuticky priemysel je biznis v ktorom sa tocia velke peniaze. To mi zmysel dava. Hladam takuto podstatu v antiockovani. Preco siria strach ak to nieje pravda???

kvieta
23. máj 2016

@peter952 Nevieš o homeopatii nič? A ako potom môžeš odporúčať knihy napr. takej Elekovej? Čítaš s porozumením textu?

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
23. máj 2016

@peter952 Čo môže dievča ako Ty o tom vedieť, keď si sama priznala, že nič nevieš o homeopatii? A Eleková stavia na homeo. Vieš, čo je homeopatia? Tam by som začala rozmotávať klbko.
Opýtaj sa doma, akými alergiami trpeli tvoji rodičia, otec, prarodičia, zaujímaj sa, čo z toho je dedičné, ako sa dajú alergie získať a pod. Až potom obviňuj očkovanie.

kvieta
23. máj 2016

@peter952 Aj s tou obrnou je to inak...

peter952
Odpoveď bola odstránená
dai
23. máj 2016

@peter952 jemine... normalne si musim vypnut upozornenia na tieto tvoje temy - ty pises nezmysel za nezmyslom, ziadnem argument a pozeram ze uz si zase muz aj ked pred dvoma dnami si pisal ako zena... nie si ty relekova??? A argumenty stale na urovni 5rocneho dietata, odpovede ziadne☹

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
23. máj 2016

@peter952 Funny je to, aké argumenty tu podsúvaš Ty. Si mimo fachu.

dai
23. máj 2016

@peter952 este dtale som sa nedocitala kolko si toho ty precitala - okrem antivax knoh z ich stranky ( prip. Uryvkov z nich vyhovujucich spikleneckym teoriam ) - tu otazku som ti uz viackrat dala a odpoved ziadna...

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
23. máj 2016

@peter952 ty si od 7 rokov hladal preco si alergicky na prach a pod ....prosim ta co mali v Pezinku amnestiu ...

dai
23. máj 2016

@peter952 naco si teda tu? Naco 50tisic tem o knihach ktore su volne dostupne a kto chce si ich vyhlada... reklama je tu zakazana - uprimne nechapem preco si davno neni bloknuta kedze tu robis otvorenu reklamu

peter952
Odpoveď bola odstránená
dai
23. máj 2016

@peter952 🙂 hej... to by bolo super🙂

sardinka335
23. máj 2016

peter je žena?? som myslela ze chlap....ani neviem prečo.. 😖

kvieta
23. máj 2016

@peter952 Tie knihy si tu uvádzal/a ako svoje rozšírenie obzoru, keď som správne pochopila a zrazu zistím, že im v podstate ani nie tak úplne rozumieš. Tak načo potom toto všetko?

dai
23. máj 2016

@sardinka335 ako pride... niekefy zena inokefy muz... profil ma zensky, meno muzske🙂 asi aby sne si vybrali🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
23. máj 2016

@peter952 Ak budeš mať raz deti/vnúčatá, tak možno budeš mať na to iný názor.

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
23. máj 2016

@peter952 Čo to znamená ľahšie poškodené, ak už o tom píšeš? Pýtam sa preto, lebo zjavne to pripisuješ očkovaniu, nie dedičnosti.
Možno sa Tvoje deti dajú preočkovať samé, ak budú mať na to vek. Možno svoje ľahké poškodenie nebudú pripisovať očkovaniu, ale napr... predispozícii.

peter952
Odpoveď bola odstránená
sisa1909
23. máj 2016

@bonaqa2013 tak preco nepodate zalobu keď mate potvrdene že je to z ockovania... nechapem

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
23. máj 2016

@peter952 teraz má dcéra koľko rokov?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
marinablue
23. máj 2016

@peter952 Tak nase deti su ockovane kazde inak ( kedže sa tulame po roznych krajinach kde su rozne povinne ockovania) aj kojene sú každé inak dlho a nenasla som v tom teda ziadnu súvislost k ich zdravotnému stavu. Najmenej ockovane diaťa je najviac chorlave a naše prvorodene, narodene na Slovensku s komplet ockovanim a kojene len1 rok ( najkratsie zo vsetkých pretoze som mala dalšie tehotenstvo rizikove musela som odstavit) je zo vsetkých nasich detí najzdravsie. No a ted bábo raď. 😀 😀 😀

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená