Prečo existujú antiočkovacie organizácie?
Dlho som hladala odpoved na tuto otazku. Mozno som nemala len statie.Zujimalo by ma co z toho tieto organizacie maju?Popripade kto ich financne podporuje. Kto z toho co ma ze odraduje rodicov od ockovania. Nehladam odpoved ze ''snazia sa sirit strach''. Hladam tu pravu podstatu ktora ma deli od toho aby som neverila antiockovacim organizaciam.
Argument ako farmaceuticky priemysel je biznis v ktorom sa tocia velke peniaze. To mi zmysel dava. Hladam takuto podstatu v antiockovani. Preco siria strach ak to nieje pravda???
@mb269 chaos tu máš ty, chlapec pracuje s mesom (zvierata) nevieme kedy bol naposledy očkovaný a či vobec, ani nevieme kedy došiel na ošetrenie aka hlboka bola rana a ako bola ošetrená a aj ine veci, nechala by som na posudeni ošetrujuceho lekára a nerobila z tohto príapdu dalakosiahle závery.
@adsumus
"adsumus @mb269 mne nikto nič nepichal a mala som zašívanu hnátu, aj kopec ludí, čo poznám, to by sa nedopichali keby mali každemu pichať tetanovky a opakujem, tá čo ti pichnu ti nevytvorí doživotnu imunitu, to su len protilátky, ktore ti vyprchaju do pol roka. "
Hotove protilatky su jasna vec tie sa pichnut musia pri hlbokom poranení takze ziaden vyznam nema prvotne ockovanie proti tetanusu
@vejula tu máš postup koho treba preočkovavať http://www.pediatriapreprax.sk/index.php?page=p...

@vejula lebo su dve tetanove injekcie, nie choroby, jedna vytvára imunitu dlhodobu a druhá su len protilátky, pani nechápe celkom dobre, čo číta.