Prečo existujú antiočkovacie organizácie?
Dlho som hladala odpoved na tuto otazku. Mozno som nemala len statie.Zujimalo by ma co z toho tieto organizacie maju?Popripade kto ich financne podporuje. Kto z toho co ma ze odraduje rodicov od ockovania. Nehladam odpoved ze ''snazia sa sirit strach''. Hladam tu pravu podstatu ktora ma deli od toho aby som neverila antiockovacim organizaciam.
Argument ako farmaceuticky priemysel je biznis v ktorom sa tocia velke peniaze. To mi zmysel dava. Hladam takuto podstatu v antiockovani. Preco siria strach ak to nieje pravda???
@peter952 to ako ma amerika ockovanu a preockovanu populaciu netusim, ale silne o tom pochybujem... amerika ma vobec ale vobec nezaujima... len som zvedava, ze co to bude, ked sa znovu objavia choroby, ktore prave vdaka ockovaniam zmizli - cierny kasel, zasrkt, prave kiahne, osypky... ale ludom, ktory radsej veria homeo ockovacim latkam tak musim fakt pogratulovat k uplnej strate rozumu...
Uz by ste ste mohli konecne uvedomiť ze LEN V PRIRODE su lieky na všetky choroby sveta. Nie v CHEMICKYCH LABORATORIACH !!!
@guiseppinka, ty vole, ze tupozrakost je z ockovania, boze ja neneachadzam slov.
@peter952, prosim ta skonci uz, lebo teba by uz mali vysetrit. Hovno vies o tupozrakosti, je tu viacero ludi, kt. toto ochorenie ma a vie o nom daleko viac ako ty!!!! Tupozrakost nema s ockovanim nic spolocne, je to vrodena vada. Moja maminka riesila moje oci od 6 tyzdnov, vtedy som este ziadne ockovanie nemala. A problemy si vsimla ovela skor. Trepes take bludy, ze az. Jedna babka povedala. A to ozaj v mnohom s tebou suhlasim, ale ozaj zvazuj co pises, lebo toto je uz normalne na basu. Ja nechcem byt zla, ja som sa viackrat uz vyjadrila, je mi luto rodicov, kt. deti su postihnute ockovanim, verim, ze ich je dost a chapem ich postoj k ockovaniu, rovnako chapem aj tych, kt. ockovanie neublizilo, no napriek tomu maju dovody preco neockovat, ale to co uz ty vypisujes, to je uz ozaj cez. Vies co vo mne vyvolavaju tvoje prispevky? Ako som bola proti ockovaniu, tak postupne zmenim nazor. Si posadnuta ockovanim, akoby to bolo najhorsie zlo sveta, pritom sa robi daleko viac skodlivych veci ako je ockovanie. Poprasovanie z lietadiel, striekanie rakovinotvornymi pesticitmi, GMO potraviny atd., je toho ovela ovela viac. Ani nevies co pojes ale ano, ockovanie je to najhorsie na svete. Znovu opakujem, najvacsim nebezpecenstvom je ludska hlupost. Neockuj sa, neockuj svoje deti a vykasli sa uz na ostatnych. Skus riesit drogy, fajcenie, kriminalitu, ty spasitelka.
Budte k nemu zhovievavi, psychicky chory clovek - ved len ten styl pisania - hogo fogo cary mari....a vyslo nam zeeeeee vakcina je neskodna....ha ha ha
toto normalny clovek ani nevypusti
@katka1981 prepac - mam skusenosti az az - mama ma nador v hlave - zhubny, otec nador na hrubom aj tenkom creve, opakkvane metastazy na plucach...
Mamin nador je primarny - zije s nim 13 rokkv, otec momentalny 8my rok od prvej diagnozy - mam tolko rozhovorov na tieto temy s naj odbornikmi - nielen nasimi ale cez diagnose me stranku aj svetovymi odbornikmi za sebou ze to az boli a nikomu to neprajem...
@katka1981 a kazdy lekar ti povie ze rakovina sa lovazuje za vyliecenu ak primarny nador je neaktivny 10 rokov... jasne ze ti nikto nic negarantuje - mozno aj my nieco v sebe mame len nevieme co... co ja viem na milion percent je ze moji rodicia keby nedostali adekvatnu liecbu tak tu uz nie su... jasne - aj strava a psychika su dolezite - ale je to len podpora celkovej liecby... to co dzusikovo- homeopaticka liecba rakoviny sposobi sme tu zial mali sancu v priamom prenose zazit pred 2mi rokmi u danky...
@mb269 ano aj amanitin je cisto prirodna vec, pochutnas si a je po tebe, by si si mohla uvedomit, ze najvacsie jedy su prirodne latky a casto staci len malinka davka a tiez, ze lieky su testovane, ale prirodne zdroje netestuje nikto, mas iny obsah latok v rastline rastucej na slenecnej strani.a iny na okraji v lese a ako budes davkovat teda?
@dai presne, zazila som pani, co odmietala chemo, lebo ju povazovala za nebezpecnu, mala glioblastom, nador mozgu, liecila sa u nejakeho alternativca, co jej daval injekcie cohosi(nikto nevedel, kludne to mohol byt fyziolog) a uz nie je medzi nami..ako tato diagnoza je otrasna, liecba nie je dokonala ale dokaze predlzit zivot, ta pani to vzdala hned ns zaciatku
@katka1981 toto tak celkom nie je pravda, velmi zalezi ma type nadoru a stadia, kedy ten pacient pride, vcasne zisstenue, kedy esre nador nemetastazoval, je najlepsie liecitelne, prero sa tak tlaci na preventivky, cim skor tym lepsie, leukemie u deti su napr vyborne liecitelne, leukemie dospelych uz horsie, ale to je podstatou toho ochorenia, napr CML ani nedostava chemo v pravom zmysle, dostavaju blokator signalnej drahy na mnozenie buniek, ale casto tie bunky vedia obist turo blokaciu a signalnu drahu obist, vznikne tak rezistencia a pacient tak dostane druhu generaciu liekov, niektore solidne nadory su vyborne luecitelne ak sa zistia vcas, napr prostaty, prsnik, ine su zle napr spominany glioblastom a vlastne vsetky ktore stihli metastazovat
@dai, ano, lebo ked si niekto da "dzusikovu" liecbu, ta vyzera uplne inak, a nie ze si pocas liecby da zakusok. Je to ovyhladovani rakoviny o odkysleni organizmu.... Ale nikto nevie v akom stadiu sa nador zisti, je to strasne komplikovanie, ale urcite by som Breussove stavy nepodcenovala. Je mi luto, co si prezila, my sme toho mali tiez dost v rodine, clovek ma potom problemy, aby mu z toho nezasibalo. Tiez to nikomu neprajem. Drzim ti palce, aby si bola zdrava a nikdy nic take uz nezazila, ci na sebe, ci na blizkych.
@katka1981 vies, len odkyselenie organizmu je hlupost, ktoru si vymysleli alternativci, ale nic take ako zasadotvorne alebo kyselinotvorne potraviny nie je, jedine na co to ma vplyv je kyselina v zaludku, ale ine "odkyselenie" tak ako to popisuju alternarivci je blbost, ono ano zacali to hlasat, ked sa zistilo, ze niektore solidne nadory maju kyslejsie pH vo svojom okoli a vdaka nemu aj lahsie metastazuju, akurat, ze alternativnci zamienaju pricinu a nasledok, nador nevznika koli kyslejsiemu prostrediu ale on si ho vytvara, vacsie nadory totizto, kedze im nedostatocne rastie krvne rieciste stavaju sa menej vyzivovane a menej okyslicovane (odborne hypoxicke), hypoxicke nadory preskakuju na iny typ metabolizmu, zacne sa im na povrchu membrany vytvarat membranovy transporter, ktory vyhadzuje H+ iony ako dosledok metabolizmu z vnutra bunky von do okoliteho prostredia, a tieto inony sposobuju okyselenie okolia nadoru, insk ten transporter sa vola carbonicka anhydraza IX, kto chce o tom vediet viac, najde si clanky id Pastorekovcov z Virologickeho ustavu, venuju sa je uz desiatky rokov a su v tom svetova spicka
Pre tých, ktorý sa neboja trochu serióznejšej argumentácie, ja som sa v téme vakcinácie dobre zorientovala vďaka tejto stránke:
https://www.metabunk.org/health-and-quackery.f5/
Príspevky bez odkazu na zdrojové dáta sú mazané, osočovanie a príspevky zakladajúce sa na vode tiež. Pre mňa to bolo veľmi prínosné, lebo som videla priamo zdroje, argumenty, protiargumenty ... žiadne emócie, ale fakty.
@katka1981 tu je jedno take zhrnutie co vsetko ovplyvnuje hypoxia, ake geny podliehaju regulacii v zavislosti od hladiny kyslika(ake neskutocne mnozstvo signálnych drah sa spusta), a je tam aj stat o CAIX, http://www.linkos.cz/files/klinicka-onkologie/1... davam to sem, keby to zaujimalo aj niekoho dalsieho, snazila som sa najst nieco, co nebude az tak velmi molekularnicke, aby to bolo pochopitelne pre vsetkych, i ked nie vzdy sa to da, potom odbornejsie clanky su skor v anglictine na pubmede je ich hrozne vela, staci zadat carbonic anhydrase IX a vyhodi to viac ako 1200 odbornych clankov, a este tu je rozhovor s prof. Pastorekovou, ktora sa CAIX profesne venuje, cely jej team ju skuma z kazdeho mozneho pohladu http://tech.sme.sk/c/6148333/silvia-pastorekova...
@katka1981 http://www.lovcisarlatanov.sk/teoria-prekysleni...
http://www.lovcisarlatanov.sk/acidobaza-ako-to-...
http://www.zradielko.sk/2013/07/bullshithunter-... tak narychlo v slovencine, inka ked to budes hladat v pubmede, tak neexistuje ziadna studia, ktora by tupperwina podporila..preco asi..rovnaka hlupost ako stravovanie sa podla krvných skupin..
@buckeye, tvrdis teda ze odkyslenie je blbost, ze aj liecenie stavami je blbost? Ake mas potom vysvetlenie na ludi, kt. sa takto vyliecili? Osobne poznam pani, kt. mala nador na prsniku - zhubny o velkosti novorodeneckej hlavicky. Nepodstupila ozarovanie, ani chemosku. Drzala breussovu dietu 40 dni pila len stavy. Prsnik jej vzali. Je tomu asi 25 rokov a zije. Mas na to nejake vysvetlenie? Toto nejdem nikomu davat ako radu, ani nic, len proste ja verim tomu, ze su ludia, kt. sa vdaka tomu vyliecili.
@buckeye, ono kazda teoria, objav, ma svojich odporcov aj priaznivcov. Co sa tyka stravovania podla krvnych skupin, na tom som sa dobre pobavila, lebo ja by som nemala jest vlasy z kukurice, aby som nepribrala, tak sa toho drzim 😀 lebo by mi ani v zivote nenapadlo dat to do ust.
@katka1981 ale ved pises ze prsnik je vzali, ono este stale je najucinejsia liecba solídnych nadorov vcasny chirurgicky zakrok, ak nestihne metastazovat a dobre sa nador odoperuje, aj z nádorovými kmenovymi bunkami (tj take z ktorých nador vnizka a su to tie najhorsie, lebo su rezistetnne a malo sa delia az nasledne z nich vznikaju tie vysoko deliace sa), tak jej to jednoducho vyrezu a ma svaty pokoj

@peter952 ako pisem, tupozrakost nezistis... moze sa zdat, ze clovek je normalne vidiaci, pretoze je poskodene iba 1 oko, resp. je poskodeny prenos podnetov z oka do mozgu a mozog vyhodnocuje videnie z toho zdraveho oka... tiez som si myslela, ze som v rodine jedina a z ocovej strany sa nasli sesternice... to je super, ze lekari, ktori maju na ockovanie opacny nazor, sa vyjadrili, ze to je sposobene z ockovania... skus ist za lekarmi, ktori nemaju opacny nazor a uvidis co ti povedia... a ver tomu, ze ked nie niekto zo zijucich pribuznych, tak niekto uz z mrtvych mohol mat tupozrakost... len pred takymi 50 rokmi ju tiez moc nediagnostikovali, kedze nejde o de facto ziadne potiaze... u mna ju zistili uplnou nahodou, ked ma zastupujuca doktorka poslala na ocne kvoli castym bolestiam hlavy...