Prečo mamičky neočkujú?
Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉
Ak bie je indikacia ,tak napr.v ramci preventivky suma je 50 eur plus podanie im inj.pretoze dr.by to nikto nepreplatil ...tu si museli na teba vytiahnut tetanovku na recept .....co tam aj mas...tri roky dozadu ta nikto neockoval ....
@aristka mna očkovala lekárka tak, že sme sa dohodli na vhodnej očkovacej látke, ja som chcela totižto pridať čierny kašel, vypísala mi recept s tým som obehala všetky lekárne, kým mi to konečne v jednej objednali, potom som si vakcínu vyzdvihla a išla sa dať očknuť. neviem si predstaviť, že niekoho očkovali počas toho ako mal silne bolesti z vyskočenej platničky, pretože sa spontánne rozhodli hola hola ked ste tu tak urobíme preventívku a zaočkujeme, človeka s bolesťami chrbtice. no ale budiž. človek číta kadeake veci na nete.
@aristka pochybujem, ze mali recept priamo na mna, ked ma hned v prvy den preventivnej prehliadky zaockovali, nikto kvôli tomu extra nebezal do lekarne, tetanovky mali na sklade, pracujem v obrovskej firme a toto je nasa zavodna lekarka, denne sa tam premelie kvantum ludi a tetanovky maju vzdy poruke.
@aristka ja som pozerala len tu uhradu,co sem skopirovala,na to by to sedelo... Mne je to inak uprimne jedno, stalo sa, nech to setria kompetenti, vyser na to aj ty, nebudem z jedneho pripadu robit precedens, hlavne ked zrejme zlyhal ludsky faktor a mozno nie len jeden 😉
mne to tu pripadá ako keď paranoidný človek je presvedčený, že ho sledujú. Verí tomu, že to tak je. Keď mu ľudia vyvracajú jeho presvedčenia, bráni sa a poukazuje na dôkazy, ktoré nasvedčujú tomu, že ho skutočne sledujú.
Ak by aj bolo, že má z očkovania diagnózu, ktorú si určila sama, jednoducho jej už prepína z toho ustavičného rýpania s v tom. Inak by sa už zastavila a nezáležalo jej na tom, či jej rozumejú neznámi ľudia z netu. Všetkého veľa škodí.
@adsumus aj mne je uplne jedno, co si myslite vy, lebo vy dve ako sledujem ste tu od zaciatku tie najmudrejsie a neomylne. Odbornicky na ockovanie na slovo vzate.
A tvoja spolubojovnicka ani nevie, kolko stoja tetanovky a ze sa ockuje len jednou dávkou, nie troma. A nevie, ani co je hypersenzitivna reakcia. Na zamyslenie, nemyslis?
@jeannna - keď je ti to jedno, čo si ostatné myslíme, tak sa na to konečne vyser a vybav si v prvom rade vyšetrenie u dakeho poriadneho psychiatra
@rebellefleur zas ty? 🙂
@jeannna zdravý človek vie, kedy debatu ukončiť a stiahne sa. Ty stále potrebuješ argumentovať a nezastavíš sa a máš svoju neomylnú pravdu.
Paranoidný pacient aj lekára považuje za prezlečeného tajného agenta, ktorý je proti nemu nasadený. Týmto smerom, ktorým ideš a to predovšetkým smerom v MYSLENÍ nielen ustavičnom argumentovaní si zahrávaš na vážnejšie diagnózy aké máš momentálne.
@jeannna pozri podala si na lekárku sťažnosť, podala vyšetruju ju vyšetruju, tak sa dozvieme vysledky, aký je jej názor na to z čoho ju obvinuješ. tuná su kazuistiky tak hádam sa to vyrieši. vysledky zatial nemáš, či? a ten lupus bol nebol diagnostikovaný a tie poznámky o mojej mudrosti si nechaj.
http://www.udzs-sk.sk/web/sk/kazuistiky
@jeannna tak si to píšem prajem ti aby si mala pravdu. A ak ju nemáš čo je pravdepodobnejšie , uspešné zvladnutie faktu že to nemáš na koho zvalit.
@rebellefleur presne 😂
@petuska2110 a ja ti prajem zlepsenie sa v gramatike.
@jeannna dakujem si laskava, ale nereba. doma nerozpravam slovensky a som tu zase len na chvilu. (na slovensku)
A som sice blba že nieviem gramatiku (aj ked som horšiu znamku zo slovenčiny ako 2 na vysvečku nemala😉) Ale niesom tak blba aby som si nepamatala očkovania a neriešila svoj zdravotny stav. Alebo aby ma nasilu očkovali😂
Pri tejto diskusi som sa stihla postarat o dve deti navarit aj koláč spravit a xy dalsích veci a keby si idem riešit gramatiku stihla by som max tú.
@petuska2110 sikulka z teba 🙂

@aristka ano, skoncena debata, lebo nemas pravdu ani v tom, ze sa uz neockuje troma dávkami, len jednou a nemas pravdu ani ohladom ceny ockovacej vakciny. Ale beriem 🙂