icon

Prečo mamičky neočkujú?

aranel16
9. mar 2017

Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉

rebellefleur
18. mar 2017

@kamitomi - tak určite neopustím tému, kt má zaujíma kvôli jednej osobe 🙂

jeannna
18. mar 2017

@rebellefleur ano, a budem na nu stale reagovat, nie? 🙂

A zacala si prispievat az po mojom prichode, jezisi, nahoda, ze?

Teba figu borovu zaujima ockovanie ....

rebellefleur
18. mar 2017

@jeannna - môžeš ma prestať označovať? Ja sa s tebou nebavím ak si si nevsimla, ale chápem, to to tvoje nutkanie stále urdzovat pozornost, že? Tschuss

jeannna
18. mar 2017

@rebellefleur Lebo trepes nezmysly, dovtedy si tu nemala ani jeden príspevok a ani jediny krat si nemala príspevok ohladom ockovania, len sproste komentáre na moju osobu.

rebellefleur
18. mar 2017

@jeannna - téma môže človeka zaujimat, to nemá žiadnu priamu umeru s prispievanim a obzvlášť do tém s očko sa nezapajam a keď som ešte aj tu zbadala tie tvoje bludy tak mi nedalo nereagovať. A neoznacuj ma viac

jeannna
18. mar 2017

@rebellefleur o.k. ale uz ani ty ma uz viac neoznacuj ani o mne nediskutuj a budeme si kvit.

Aky pozicaj, taky vrat.

adsumus
18. mar 2017

@jeannna no neviem, zoznámila si ma so svojimi teoriami, že z očkovania je lupus, ale nedodala jediný vedecký argument, navyše je podozrenie že si ani očkovana nebola, dokonca ani nemáš diagnozu lupus a teraz sa ukazuje, že si užívala nejaké hubky, mám velmi zmiešane pocity, aj ked na druhej strane ťa trochu lutujem, ale prečo si dala vymazať temu? a autoimunita v tvojej rodine, neodpovedala si mi, máte nemáte?

adsumus
18. mar 2017

@aristka hej hej poprcha, boli sme v detskom centre, napiekla, som navarila, prispela do skupiny dnes na obed, koláčik dám zajtra, večer mi nerobí mobilko dobre fotky a ako u vás?

jeannna
18. mar 2017

@adsumus
@adsumus Vyborne knihy o imunite/autoimunite pise p. Rovensky - byvaly riaditel NURCH-u. Ak ta tato problematika fakt zaujima, odporucam si zakupit. Je odborníkom aj na LUPUS, takze tam najdes kopec odpovedi na tvoje otazky.

adsumus
18. mar 2017

@jeannna mna problematika lupus nezaujíma, mna zaujíma prečo si myslíš, že to je z očkovania ake máš reálne argumenty, nie nepochopený leták.

jeannna
18. mar 2017

@adsumus Vies co, uz to tu prestanme spamovat. Ak ta to naozaj zaujima, ako suvisi ockovanie s prehnanou reakciou imunitného systemu, tak si potrebne informacie dohladas aj sama, si sikovna.

aristka
18. mar 2017

@adsumus tiez prsalo a teraz fuci ,tak som aspon deti vyhnala von a oddychovala .

adsumus
18. mar 2017

@jeannna no ved práve že som take suvislosti ako ty uvádzaš nenašla inak sa ta nevypytujem. ja to nespamujem, ja sa zaujímam.

jeannna
18. mar 2017

@adsumus Ale pre mna si strasne unavna, lebo vsetko prevratis, aby som zas vyzerala ako debil 🙂 Jedno je iste:

ockovanie suvisi s imunitou - stimuluje organizmus k tvorbe protilátok

Lupus suvisi s imunitou - prehnana reakcia imunitného systemu a tvorba autoprotilatok

Je to vzajomne poprepajane a ked sa zbehne viacero nepriaznivých faktorov dokopy, vznikne takato katastrofa.

Ale ako hovorim, ak ta to naozaj zaujima, uz budes musiet pokracovat samostudiom.

adsumus
18. mar 2017

@jeannna normálne sa ťa pýtam, čím podkladaš svoje názory, nemáš podklady, nemáš, nevadí, život ide dalej. ale tipujem, že ked neodpovedaš ohladom autoimunity v rodine, že tam niečo bude, že?

jeannna
18. mar 2017

@adsumus a u nas doma tiez prsalo 🙂

adsumus
18. mar 2017

@jeannna a čo ako ste sa mali, ja som si počítala dve hodinky v deckom centre, zas sa mi podarilo nabrať super knihy z knižnice, škoda, že den nemá 30 hodín.

jeannna
18. mar 2017

@adsumus Ja som nieco upratala, s mamou sme piekli kolac a momentalne tu mam omalovanky a pocuvam si hudbu, taky normalny uprsany den.

aristka
18. mar 2017

@adsumus daj pokoj ...vikend by som brala 30 hod.,len robote by nas zodrali...

sticker
aristka
18. mar 2017

@jeannna kedy ta pustili v piatok...

adsumus
18. mar 2017

@jeannna upratovanie neznášam a najviac s mamou, ked som bola decko, to bola hroza, každu sobotu mi pokazilo upratovanie, ale pečenie zbožnujem. 🙂

jeannna
18. mar 2017

@aristka hej, uz som doma, uvidi sa, ako zaberie liecba.

aristka
18. mar 2017

@adsumus
@jeannna inak co peciete ..caka ma to zajtra a netusim co upeciem...

jeannna
18. mar 2017

@adsumus ja som mala upratovanie ako psychohygienu ked som este chodila do roboty, ale momentalne ma to moc nebavi, velmi rychlo som unavena. A radsej varim, ako peciem.

adsumus
18. mar 2017

@aristka akurát sme preberali to iste s predavačkou v mesiarstve, robota je nekonečný čas a viked zbehne nestihneš ani uprdnuť.

adsumus
18. mar 2017

@aristka ja mám jablkové pité. názov je to čudny, ale chutí super. aspon teda mojej rodine, ja to moc nejem.
https://varecha.pravda.sk/recepty/jablkove-pite...

jeannna
18. mar 2017

@adsumus Mne robota uz strasne chyba .... inak nahadzala by som si po papuli, este minuly rok, ked som bola zdrava a bola som na gynde, vsetko bolo o.k. som na druhy den v robote povedala, ze aj to chodenie po doktoroch je lepsie ako tato robota .... slova maju niekedy neuveritelnu silu.

aristka
18. mar 2017

@adsumus inak to som davno nerobila .

adsumus
18. mar 2017

@jeannna ale nestresuj, prosím ťa pekne, ludia choreju aj sa vyzdraveju, len mala by si podla lekárov sa riadiť, dufam,že neskušaš nejake tie hrozne alternatívy, čo ta dorazia, ked z teba peniaze vyrazia.

jeannna
18. mar 2017

@adsumus o svoje pracovne miesto som uz prisla, som doma uz od oktobra a uz ma nedokazali zastupovat. A urcite budem skusat aj nejaku alternativnu liecbu popri tom, hlavne nejake caje na zaludok a creva, na odlahcenie tej chemie.