Prečo mamičky neočkujú?
Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉
@rebellefleur ano, a budem na nu stale reagovat, nie? 🙂
A zacala si prispievat az po mojom prichode, jezisi, nahoda, ze?
Teba figu borovu zaujima ockovanie ....
@jeannna - môžeš ma prestať označovať? Ja sa s tebou nebavím ak si si nevsimla, ale chápem, to to tvoje nutkanie stále urdzovat pozornost, že? Tschuss
@rebellefleur Lebo trepes nezmysly, dovtedy si tu nemala ani jeden príspevok a ani jediny krat si nemala príspevok ohladom ockovania, len sproste komentáre na moju osobu.
@jeannna - téma môže človeka zaujimat, to nemá žiadnu priamu umeru s prispievanim a obzvlášť do tém s očko sa nezapajam a keď som ešte aj tu zbadala tie tvoje bludy tak mi nedalo nereagovať. A neoznacuj ma viac
@rebellefleur o.k. ale uz ani ty ma uz viac neoznacuj ani o mne nediskutuj a budeme si kvit.
Aky pozicaj, taky vrat.
@jeannna no neviem, zoznámila si ma so svojimi teoriami, že z očkovania je lupus, ale nedodala jediný vedecký argument, navyše je podozrenie že si ani očkovana nebola, dokonca ani nemáš diagnozu lupus a teraz sa ukazuje, že si užívala nejaké hubky, mám velmi zmiešane pocity, aj ked na druhej strane ťa trochu lutujem, ale prečo si dala vymazať temu? a autoimunita v tvojej rodine, neodpovedala si mi, máte nemáte?
@adsumus Ale pre mna si strasne unavna, lebo vsetko prevratis, aby som zas vyzerala ako debil 🙂 Jedno je iste:
ockovanie suvisi s imunitou - stimuluje organizmus k tvorbe protilátok
Lupus suvisi s imunitou - prehnana reakcia imunitného systemu a tvorba autoprotilatok
Je to vzajomne poprepajane a ked sa zbehne viacero nepriaznivých faktorov dokopy, vznikne takato katastrofa.
Ale ako hovorim, ak ta to naozaj zaujima, uz budes musiet pokracovat samostudiom.
@aristka ja mám jablkové pité. názov je to čudny, ale chutí super. aspon teda mojej rodine, ja to moc nejem.
https://varecha.pravda.sk/recepty/jablkove-pite...
@adsumus Mne robota uz strasne chyba .... inak nahadzala by som si po papuli, este minuly rok, ked som bola zdrava a bola som na gynde, vsetko bolo o.k. som na druhy den v robote povedala, ze aj to chodenie po doktoroch je lepsie ako tato robota .... slova maju niekedy neuveritelnu silu.

@kamitomi - tak určite neopustím tému, kt má zaujíma kvôli jednej osobe 🙂