Prečo mamičky neočkujú?
Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉
@adsumus jediná epidémia môže vypuknut akurát tak keď ťahate dieťa na miesta kde môže ochorieť príliš často..... Alebo zo znecistenej vody.....
@sellycka13 aj to je názor, prečo nie?
@maciatkolulu aha, zjavne žiješ v zahraničí a máš vedomosť, tam totiž dieťa dokladá pri nástupe do školy že je očkované. u nás tipujem k tomu autority dôjdu tak do desať rokov. pri max optimizme.
@adsumus takže vidím aká si informovaná😂😂😂😂😂žijem v zahraničí a NIKTO odo mňa nežiadal žiaden doklad. Takže super,ďakujem za jasné dokázanie aká máš super vedomosti. Sú krajiny,kde je očkovanie nepovinné. Tým pádom nikto nevyžaduje žiadne potvrdenia. Naša škôlka nevyžaduje a hotovo. Môžeš písať co len chces. Ale je sila,že niekto z SK bude presviedčať druheho,že je niečo inak,ale ok. Takže všetko dobré a prosím ťa,predtým ako niečo napíšeš,tak si over,alebo radšej mlc
@maciatkolulu a kde žiješ v ugande? všetky vyspelé demokracie takéto doklady vyžadujú.
@maciatkolulu asi si imigrantka v Nemecku, ale tam požadujú tieto doklady:
https://www.internations.org/go/moving-to-germa...
@maciatkolulu su krajiny kde to nežiadajú, nechajú vystaviť drobcov chorobám, ale ak si v Nemecku tak to žiadajú, je to podla zákona, jedine, že by si možno mala dieťa v nejakej alternatívnej skolke, tam je kvôli peniazom jedno, kto sa čím nakazí.
@adsumus v štátnej škôlke v EU a nevyžadujú,. Kľudne ďalej studuj Google,ale je to výsostne zbytočne a trápne😆 proste je to tak,totižto nie v každom štáte je očkovanie povinné,skús to pochopiť a áno aj vo vyspelých eú štátoch. Pekný víkend.
@maciatkolulu ale prosím ťa, aké povinné, čo tu blbneš ľudom hlavy, pomašíruješ do karantény na mesiac a bodka, možno aj na viac, píšeš, že máš peňazí dosť a môžeš si to dovoliť, tak sa nestrápňuj ďalej.
@adsumus prosím? Ty si podľa mňa chorá osoba.... Fakt by som na tvojom mieste prestala prispievat, pretože to čo tu vypúšťať je des. Skús zvazit čo napíšeš,lebo to nemá ani hlavu a ani pätu. Proste choré 😉
@maciatkolulu podla seba sudim teba?
Prosím o kontakt na používateľskú jeannna ak niekto máte mail alebo iný kontakt prosím pošlite mi do správy. Ďakujem 🙂

@adsumus keby,keby,boli by sme nebi😀