Ročné dieťa sa po očkovaní zmenilo
Dobrý den, stretli ste sa s tym ze ke dieta po ockovani ako vymenene? Uz presli 3 tyzdne a nechce jest, piť, je stale placlivy, bojazlivy, v noci sa budi s plačom a krikom, noziciek sa mu nemozeme ani dotknut, dokonca odvtedy ani nehovori slova ktore doteraz vedel (mama, tata, baba, papa, blabotanie atd, akoby je zeazu mlkvy na slovo). Vsetko sa zmenilo po 3.povinnom ockovani z minuty na minutu. Doktorka tvrdi ze to prejde ale ja poznam svoje dieta a viem ze sa zmenilo a uz tomu bude skoro mesiac. Neviem ako mu pomoct.
Dakujem
@anonym_autor áno môj mal 4 dni vysoké teploty, tiež som to riešila s doktorom a že to je normálne.Potom prestal tiež používať slova ktoré vedel, nereagoval na meno, úplne nam prestal rozumieť základne pokyny..dones, daj auto..a ešte dosť takých ‘autistickych crt’..vtedy som moc googlila a už som ho nedala už ďalej ockovat, cize je ockovany len do 1 roka ( prvé dieta a báli sme sa)..potom keď mal cca 2 roky tak sa akokeby zázrakom všetko vratilo do normálu a začal zdieľať, ukazovať, rozprávať viac..teraz mozem povedat, že patrí medzi veľmi sikovne deti, má samé 1 a navštevuje 7.rocnik ZS…nie som proti ockovaniu,ale ako mladá mamina som sa veľmi zľakla tej reakcie a začala som googlit o ockovani..radšej negoogli, lebo ja som bola vtedy v strese ..možno to je len dočasný stav, každé dieta reaguje inak
U mojho nastal po druhej hexavakcine regres vo vyvoji.
ano aj u nas v rodine, regres na placlive dieta, ktore nehovori, nechodi, neje.. je to uz 12 rokov spat, ockovanie spustilo nezrvatny kolotoc..
😭😭😭😭vystrasili ste ma … a to o 3 mesiace mame ist na mmr vakcinu😭doktorka ma uistuje ze to suvislost nema
Ano hlasim sa 🙋♀️
Ja som to tu par x pri tychto temach pisala. Nam syn prestal jest, ukazovat a aj hovorit tych par slov co vedel. Mali sme doma opät mimino.
Dlhoooooo sme s nim drilovali aby sa ako tak vschopil a navstevovali sme sukromne centra aby sme mu pomohli opät sa dostat tam kde bol . Naozaj nas to stalo vela usilia
Akurat Ta rec bola velmi pomala, znovu hovoril par slov az po 3 rokoch
No a zabudla som, logopedicka nam potvrdila ze ma este par deti ktorym sa to stalo a preockovanie MMR u syna nebude , ma to aj od neurologa potvrdene
No a zabudla som, logopedicka nam potvrdila ze ma este par deti ktorym sa to stalo a preockovanie MMR u syna nebude , ma to aj od neurologa potvrdene
@ivik4 ani moje dieťa už nikdy viac neočkovali. Nie, nikto nám nepísal ani nedával pokutu.
pediater asi vedel že prečo
Autorka je mi ľúto. Osobne poznám veľa rodičov, čo majú deti poškodené vakcínami či už v ČR, AT alebo DE. V zahraničí je oveľa väčšia komunita rodičov, čo ich deti žiaľ po vakcine ostali trvalo poškodené...
@anonym_autor nastuduj si neziaduce ucinky ockovania a ihned vyhladaj homeopata pre detoxikaciu su na to pripravky pre deti, drzim palce
ano ockovanie ma aj neziaduce ucinky zial ..ale ovela viac deti je tych kt sa nic nestalo . nemali alergie ani nic podobne .. ockovanie dieta chrani a je potrebne .. bohuzial rekacia nan sa neda dopredu povedat .. no sanca ze sa nieco stane je mala .. aj ked zial tym co sa to stane tvrdia opak a su nahnevane na vsetko a vsetkych
@anonym_autor áno, očkovanie má negatívny vplyv na nervový a imunitný systém detí. Mamičky zmenu správania nazývajú ako "vzdor" ale častou príčinou sú vedľajšie účinky vakcín. Snaž sa detoxikovať telíčko zeleninou, ovocím z domáceho zberu bez chémie... od ťažkých kovov. Nasaď mu rybí olej s omega3, probiotiká, veľa tekutín, detox kúpeľ pre deti... dobre radí anonym..f1e
@anonym_autor poznam..
😭😭😭😭vystrasili ste ma … a to o 3 mesiace mame ist na mmr vakcinu😭doktorka ma uistuje ze to suvislost nema
@anonym_autor prosim vas uz neockujte, neznicte si dieta uplne.. my sme neockovali ani jednu dceru a ziadne taketo regresy, zmeny vo vyvoji, nic nemusime vdaka Bohu riesit.. lebo ma upozornil krstnej brat na tieto neziaduce ucinky..
@anonym_autor doktorka ti v živote nepovie, že je to z vakcíny a MMR vakcínu by som nedala a po takejto reakcii už vôbec. A to pracujem v ambulancii s deťmi
@anonym_autor nastuduj si neziaduce ucinky ockovania a ihned vyhladaj homeopata pre detoxikaciu su na to pripravky pre deti, drzim palce
@anonym_d43f1e paneboze to snad nemoze byt pravda!
A este taky bludny nazor a skryvate sa za anonyma? To hovori o vsetkom
Ved to je neziva vakcina co dostal
@anonym_d43f1e paneboze to snad nemoze byt pravda!
A este taky bludny nazor a skryvate sa za anonyma? To hovori o vsetkom
@taktotedanie nastudujte si neziaduce ucinky hexavakciny, aby ste tu zbytocne nemoralizovala, je tam uvedeny napr. Guillanov-Barreho syndrom, ochrnutie, apnoe, rozne opuchy, opuch, zapal a infekcia mozgu, encefalitida, encefalopatia, meningitida atd…inak vakcina obsahuje formaldehyd a antibiotika, takze logicky pred tymto ockovanim by malo byt kazde dieta testovane, ci nema na to alergiu…..alebo teda ako je zvykom naockujeme a uvidime?????

poznám. to isté.
zo zdr. dieťaťa máme po očkovaní ZŤP dieťa aj už s papiermi. ako nám napísal lekár do správy stav je nemenný.
všetko máme zaznamenané v zdr. dokum. Ale je nám to akurát tak figu platné.