icon

Sú tu aj spokojné mamičky po očkovaní?

nikusssik
17. jún 2013

Ahojte, sú tu aj spokojné mamičky po očkovaní detičiek ? Ja mám pocit, že všade je kopec znepokojujúcich príspevkov, akoby očkovanie bolo to najhoršie, čo som mohla svojmu dieťaťu urobiť...my máme za sebou len prvé očkovanie a poviem vám, že pred ním aj po som bola ako na ihlách a kukala som na moje dieťa nonstop, čo sa s ním deje a všetko mi bolo podozrivé...či spala, či mrnčala, všetko som dávala do súvisu s očkovaním...na tie ďalšie sa vúbec neteším a isto budem zase v poriadnom strese...máte niektoré aj dobré skúsenosti s očkovaním ?

Strana
z8
mikadooo
18. nov 2017

A ešte k chrípke - nedávala som sa očkovať. Pred dvoma rokmi som chrípku dostala prvý krát. Minulý rok mali chrípku obe moje deti (tiež neočkované, tiež prvý krát). Tento rok očkovanie zvažujem. O tom že niekto dostal chrípku z očkovania som počula veľa a vždy to bolo v rovine jedna pani povedala, čiže neprikladám tomu nejaký extra význam. Ako aj tvrdeniu, že neočkovala som sa a chrípku som 20 rokov neochorela (to ani ja, až kým som ju dostala ;) ). Čiže toľko asi. Podľa mňa najlepšie poradiť sa s doktorom. A ak nedôverujete doktorovi, tak ho zmeniť. Tu na modrom koňovi, koľko ľudí, toľko chutí...

rony1
18. nov 2017

Mam 2synov..budu mat 2 a 6r..plne zaockovanych +dodatocne rotarix obaja..po ocko klasika len teplota..prip.opuch.nic hrozne..keby v lete syn nedoniesol kiahne zo skolky tak uz su aj proti nim ockov.😉...

Strana
z8