icon

Uvažujem o očkovaní 9,5 ročného syna proti Covidu-19

baru2
4. jan 2022

Ahojte. Mam 9 a pol rocneho syna, uvazujem ho dat ockovat, ako ste na tom vy? Horsie je ze som rozvedena a exmanzel je proti, rodina ma tlaci do ockovania syna, ja by som ho aj dala ale ten boj s otcom sa mi mic nechce rozputavat. :/ nejake rady? Dakujem

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
Strana
z2
lucia147852
4. jan 2022

Mame 5 ročnú, nedáme ju ockovat na covid ani náhodou

anickaaa6aaa
4. jan 2022

Ono ale su deti co mali covid ze ani nevedeli, ze ho maju a teraz maju problemy. Ja ockovana som a uvidím ako ďalej ci dame aj syna.
@lucia147852

baru2
autor
4. jan 2022

@mirkasmile potom mu bude moct zavolat :D aj sa ma minule sam od seba pytal ze co doktor na ockovanie. Ale vtedy dr este vravel ze pockat lebo to tu este nebolo.

baru2
autor
4. jan 2022

@anickaaa6aaa ano presne ze sice to mozu lepsie znasat ale nikto nevie nasledky :/

baru2
autor
4. jan 2022

@miriam11 pardon, presne som cakala tento styl komentarov. Tiez sa tu nevyjadrujem k tym co su neni ockovani, nech si robia ako chcu

baru2
autor
4. jan 2022

@lucia147852 no pri 5 rocnych by som aj ja zvazovala este

baru2
autor
4. jan 2022

@annamalaga no ved to zaujima ma hlavne nazor syna a lekara. Ktory ho pozna a rozumie sa tomu. Tiez nechcem len ja sama rozhodnut ked som neni odbornik

baru2
autor
4. jan 2022

@annm81 rozumny clovek! Ano syn je maly ale tiez ma pravo na rozhodovanie. On je za. Chodi do kolektivu skola a futbal plus teda exmanzelova rodina cela anti.... v trieden boli za mesiac dvakrat v karantene, chvalabohu som mala to stastie ze som ho nahodne akurat nechala doma a vtedy boli v skole nakazeni, do skolky mi chodil kazde dva tyzdne co bol neustale chory, v skole tiez zo zaciatku dost chory, soplavy byva dost casto, chvalabohu rusko v skole nosi aj ked nemuseli, bral.ohlad na babku a aj na to ze cakame miminko a nechcel nas ohrozit. Mozno aj vdaka tomu sa zatial covidu vyhol . V tomto je velmi zodpovedny a rozumny, viac sa teda obavam tej skoly, a kedze mame dve deti este co cestuju na striedavu starostlivost tak sa toho covidu obavam. S otcom chodieva na vylety, na dovolenky bez ohladu na covid ockovanie a podobne. :/ my teda ideme tiez na vylet ale do prirody, a do exterieru. Co sa navstev tyka tie minimalizujeme.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
baru2
autor
6. jan 2022

@miriam11 pardon tato pani mi teda nie je moc sympaticka. A nepaci sa mi ze ludia rozmyslaju od toho kolko ludi/deti na to doteraz umrelo. Myslim ze kazde jedbo zbytocne umrtie ci uz jednej osoby nedajboze dietata je zbytocne. :( hlavne ak vdaka niecomu mohlo dalej zit.

Strana
z2