Zajtra ideme podpísať papier o neočkovaní
Som zvedava co bude dalej...nechcem nic podpisovat ale vraj musim.
si v nesúhlase ,na čo to sem dávaš ,toto nie je otázka a dôvod na tému ...mám pocit ,že v poslednej dobe si ich založila až až ... 😝
a čo my s tým?
tu uz sme na FB 🙂 ..ja si tiez pridam status... zajtra idem na postu pre balík 🙂
@saxy1616 Aj ja. Popisem ranajky, stolicu, cestu do roboty, pocasie, kavu, desiatu, obed, kavu, cestu z roboty, nakup, vencenie psa, veceru, vecernu hygienu, televizny program... Popisala by som aj robotu, ale podpisala som s firmou agreement, ze to nebudem publikovat na forach a socialnych sietach 😀
Trapne ste ale nic to.aj taky ludia musia byt
Na co tu zakladas tuto nezmyselnu diskusiu? Chod do skupiny nesuhlas, tam ta radi poinformuju a tu bude cistejsi vzduch 😝 inak by ma zaujimalo ake odpovede vlastne cakas?!?!
Stojis si za tym, ze nechces dat svoje dieta ockovat? Ak ano, tak by Ti ten podpis predsa nemal robit problem.
A lekar bude mat aspon istotu, ze ked sa Tvojmu dietatu nahodou nieco stane na zaklade neockovania, tak za to nebude niest zodpovednost.
V ziadnom pripade nepodpisuj , lebo fakt NEMUSIS 🙂 ..a ked nemusis , tak to proste nerob. kludne povedz ,ze ti to poradil znamy pravnik. 🙂
viac najdes tu > https://www.modrykonik.sk/group/1799/zdravim-vo...
No ovecka sa sekla a porusila pravidla 😉
to je uplny nezmysel . nutit niekoho do podpisu niecoho s cim nesuhlasi je absolutne nelegalne ^^
lekar ma zapisat do karty "ockovanie XYZ sa neuskutocnilo , diagnoza z28.2" - peciatka podpis lekara . mozno by to vedeli ,ze co maju robit podla zakona , keby ich zakony zaujimali a na "odbornych" seminaroch nepreberali temy ,ze "fillo"

@saxy1616 len zomriet sa musi... len tolko