Zajtra ideme podpísať papier o neočkovaní
Som zvedava co bude dalej...nechcem nic podpisovat ale vraj musim.
uz som sa rozhodla....
napriek moznosti NU na tu postu zajtra pojdem
...viem ze je to nebezpecne 😕 , ale kazdy den tam chodi mnozstvo ludi a nic sa im nestalo..risknem to.
dufam ze to zvladnem.asi sa aj podpisem aj ked si asi vezmem vlatsne pero.pre istotu 😝
zajtra dam vediet ako som to tam zvladla.
uz teraz mam obavu, ale som velka a uz som toho vela precitala.
myslite na mna a drzte mi palce 😀
@anima9 @zita19
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Toto je ta najzabavnejsia tema o ockovani, dakujem saxane za zalozenie tejto plodnej diskusie a admina prosim, aby ju nevymazal 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@prevenar keď som ťa zbadala normálne som sa zasmiala ,nie je to práca av ,že sú tu takto umelo zakladané diskusie na verbáciu do vašej skupiny ,veď ona je v nesúhlase a mohla túto záležitosť oznámiť tam a nie dokola tu zakladať témy bez zmyslu ..či ano zmysel to má na propagáciu skupiny neočka .....už je to aj úsmevné.....
@kikaber V pondelok to jedna dotiahla dokonca. Na herpes poradila pouzit vlastny moc. Popis terapie bol asi takato: Zakazdym ked pojdes pisat omoc si prst v moci a s tym si natri peru.
Tak a teraz si vyber 😀 😀 😀 😀
Ked sa docitam, ze nechaj sa TM (tvojim manzelom) ostat, koncim na Koni 😀 😀 😀
Ale problem plienky som nevyriesila... Asi ten balik neprevezmes. Posli tam chlapa. Keby nieco, schyta to on. Bude to mat za trest za tie nevynesene rolky do WC papiera co tam nechava 😀 😀 😀 😀
@zita19 ja sa asi musim pridat do uplne inej skupiny..tam mi poradia 😀 😀 😀 a tak som rada ze moc ma take zazracne ucinky..inspirovalo ma to a preto taka mala ponuka : mam mozstvo plienok na predaj..dobra cena..kuk do mojho bazarika 🙂 p.s. davam detom vigantol.... 🙂
a ja urcite na koni nekoncim...konecne ma to tu bavi 😀 😀 😝
vies co..poslem svokru!!! 😀
@aristka @zita19
Dievčatá, ten moč musí byť panenský. Lebo iba ten má potrebnú dávku vitamínu C. Je to jedno, či je od chlapca, či dievčaťa, či od manžela. Jak spĺňa adept požiadavky, tak ho treba odchytiť 😀 ...a najlepšie je celý herpes doň prikladať... 😕 @kikaber si statočná žena. Hlavne sa neobzeraj vôkol a choď za hlasom svojho srdca.... 😉
pokracujte uz v existujucich temach o neockovani, staci pouzit vyhladavac

@zita19 ja uz sa nepodpisujem ani v cakarni u doktora..urcite by to proti mne zneuzil 😝 a podla mna mu to neumoznuje zakon..a ano urcite si davaj pozor..kazda ziadost o podpis je podozriva 😅