icon

Zajtra ideme podpísať papier o neočkovaní

saxy1616
4. dec 2013

Som zvedava co bude dalej...nechcem nic podpisovat ale vraj musim.

Strana
z2
eeffka
4. dec 2013

@saxy1616 len zomriet sa musi... len tolko

aristka
4. dec 2013

si v nesúhlase ,na čo to sem dávaš ,toto nie je otázka a dôvod na tému ...mám pocit ,že v poslednej dobe si ich založila až až ... 😝

janinah
4. dec 2013

a čo my s tým?

kikaber
4. dec 2013

tu uz sme na FB 🙂 ..ja si tiez pridam status... zajtra idem na postu pre balík 🙂

zita19
4. dec 2013

@saxy1616 Aj ja. Popisem ranajky, stolicu, cestu do roboty, pocasie, kavu, desiatu, obed, kavu, cestu z roboty, nakup, vencenie psa, veceru, vecernu hygienu, televizny program... Popisala by som aj robotu, ale podpisala som s firmou agreement, ze to nebudem publikovat na forach a socialnych sietach 😀

kikaber
4. dec 2013

@zita19 to je skoda..to by som si mozno radsej pocitala 😝

zita19
4. dec 2013

@kikaber Podla toho co ma zajtra caka, tak to by bola len zbierka vybodkovanych skaredych slov 😀 😀 😀 Zverejnit by sa dali len spojky a predlozky 😀

saxy1616
autor
4. dec 2013

Trapne ste ale nic to.aj taky ludia musia byt

zita19
4. dec 2013

@saxy1616 ľudia je množné číslo podstatného mena človek, takže prídavné meno trápny v 1. páde množného čísla má byť trápni 😉

aduskatt
4. dec 2013

@saxy1616 tak skusim k veci, aj ked si prispevok zaradila do zlej kategorie..nic nemusis.......co myslis, co sa stane, ked nepodpises? podpis si nikto vynutit nemoze..

natas4
4. dec 2013

Na co tu zakladas tuto nezmyselnu diskusiu? Chod do skupiny nesuhlas, tam ta radi poinformuju a tu bude cistejsi vzduch 😝 inak by ma zaujimalo ake odpovede vlastne cakas?!?!

billam
4. dec 2013

Jemineee a zase téma o ockovani @admin

zahradka76
4. dec 2013

Stojis si za tym, ze nechces dat svoje dieta ockovat? Ak ano, tak by Ti ten podpis predsa nemal robit problem.
A lekar bude mat aspon istotu, ze ked sa Tvojmu dietatu nahodou nieco stane na zaklade neockovania, tak za to nebude niest zodpovednost.

lili_mia
4. dec 2013

@zita19 ale napíš .. alebo vybodkuj slová s takým istým počtom bodiek a my si tu dáme súťaž, čo si vlastne chcela vyjadriť 🙂 počet bodiek znamená rovnaký počet písmen v slove

prevenar
4. dec 2013

@saxy1616

V ziadnom pripade nepodpisuj , lebo fakt NEMUSIS 🙂 ..a ked nemusis , tak to proste nerob. kludne povedz ,ze ti to poradil znamy pravnik. 🙂

viac najdes tu > https://www.modrykonik.sk/group/1799/zdravim-vo...

https://www.modrykonik.sk/group/1799/pozvanka-d...

anima9
4. dec 2013

@kikaber Schuti som sa zasmiala 😀 A ako s tým balíkom teraz. Ideš či nejdeš? 😕

prevenar
4. dec 2013

@saxy1616

heh pozeram ,ze si v nasej skupine 😀 ..tak nechapem ..mas to tam vsetko do nemoty vysvetlene 🙂 - citat musis zial sama za seba 😅

zita19
4. dec 2013

No ovecka sa sekla a porusila pravidla 😉

prevenar
4. dec 2013

@zahradka76

to je uplny nezmysel . nutit niekoho do podpisu niecoho s cim nesuhlasi je absolutne nelegalne ^^
lekar ma zapisat do karty "ockovanie XYZ sa neuskutocnilo , diagnoza z28.2" - peciatka podpis lekara . mozno by to vedeli ,ze co maju robit podla zakona , keby ich zakony zaujimali a na "odbornych" seminaroch nepreberali temy ,ze "fillo"

anima9
4. dec 2013

@kikaber Este ma napadlo, jak môžem poradiť. Ja by som po ten balík na poštu nešla. Ja myslím, že Ťa nikto do toho nemôže prinútiť, aby si poňho šla. A toto je veľmi dôležité. Poštárke, prosím Ťa nič nepodpisuj, aby si si nevyrobila zbytočné problémy. Ona je tiež s nimi spojená 😀

kikaber
4. dec 2013

@anima9 😅 teraz normalne neviem. ..este cakam co mi tu kocky poradia..co povies? 😝

kikaber
4. dec 2013

@anima9 aj ja sa dobre bavim 😅 dakujem za nazor..mozno sa este poradim s pravnikom..neviem co na tuto problematiku hovori zakon 🙂 radis nepodpisovat..urcite? 😀

anima9
4. dec 2013

@kikaber Ja už som Ti poradila...teraz už musíš ísť za hlasom svojho srdca 😅

vvia
4. dec 2013

@kikaber
@anima9 Baby taaak ste ma rozosmialli 😀 😀 😀 perfektne ste 😀

anima9
4. dec 2013

@anima9 Niečo Ti prezradím. Minule som videla poštárku u doktorky. To doktorka dáva poštárke tie papiere na podpisovanie. Potom Ty akože podpíšeš, že preberáš balík a pritom...... Chápeš??? 😕

anima9
4. dec 2013
kikaber
4. dec 2013

@anima9 dakujem..teraz som na vazkach...asi si zalozim diskusiu..zajtra mam ist pre balik..mam ist? co mam ocakavat ak nepojdem? 😝

kikaber
4. dec 2013

@anima9 konecne si mi to osvetlila...ja uz postarkam davno nedoverujem...a este hori je kurier..tomu zasadne nic nepodpisujem.!!! ved vies....

zita19
4. dec 2013

@kikaber @anima9
KOcky. Dooobre idete. Musim sa aj ja hlboko zamysliet nad svojimi zajtrajsimi planmi. Ktohovie kto vsetko je tymi farmafirmami spojeny. Sofer od autobusu, kucharky v jedalni...
A diskusiu treba jednoznacne zalozit. Tolko nezodpovedanych otazok mame ohladom podpisovania. 😀 😀 😀 😀

anima9
4. dec 2013

@kikaber Keď ten balík neprevezmeš tak Ti pani čo ho posielala, na dobierku dá po holej 😀 ...a kurier je tiež od Gargamela..
@zita19 Nikomu nič nepodpisuj a každému vydávaj proti podpisu. 🙂 Zapamätaj....

Strana
z2