icon

Zodpovednosť za odporúčania v zdravotnej oblasti

adsumus
9. máj 2013

Austálsky parlament práve prerokúva zákon, ktorí bude vyžadovať, aby alternatívni liečitelia ale aj antivakcinisti niesli zodpovednosť za rady, ktoré poskytujú občanom v otázkach zdravia. V praxi sú totiž chránení takouto formulkou, ktorú uvádzajú pri všetkých informáciách, ktoré poskytujú:

"© 2010-2013 Občania za slobodnú voľbu v očkovaní | Tento článok môžete voľne použiť na nekomerčné účely, ak uvediete zdroj.
Obsah článku je názorom autora a je určený výlučne na informovanie verejnosti.
Nesmie sa chápať ako lekárske odporúčanie. Autori nepreberajú zodpovednosť za prípadné škody."

Viac tu: http://www.slobodavockovani.sk/

Znamená to, že občania, ktorých zdravie bolo vďaka ich radám poškodené sa nemajú na koho obrátiť. Vieme, že na Slovensku existuje Úrad pre dohľad nad zdravotnou staroslivosťou( http://ekonomika.sme.sk/c/5925157/na-lekarov-a-...), kde sa môžu občania obrátiť ak nie sú spokojní s lekárskou starostlivosťou. Nemali by rovnakú zodpovednosť niesť aj antivakcinisti, homeopati, chiropraktici a ďalší alternetívní liečitelia?

petot
22. máj 2013

@natas4 Zvyčajne sa o to snažím, keď sa to dá. Ale vieš, čo je veľa, to je veľa.

natas4
22. máj 2013

@irenkask neviem koho myslis...moja dcera ma vsetky ockovania okrem MMR...som idiot podla teba?

irenkask
22. máj 2013

@natas4 A to sa podľa vakcín rozdeľujú ľudia na idiotov a neidiotov že kto čo dá očkovať a čo nedá? Ja to podľa toho vôbec neposudzujem.
Ty si to povedala ja nie. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Inak sú tri stupne: imbecil
debil
idiot
Aspoň tak to bolo počas môjho štúdia. Možno že čosi pribudlo a ja o tom nemusím vedieť.

natas4
22. máj 2013

@petot vies co by ma zaujimalo? Tvrdite, ze obrny sa netreba bat, ze vymizla...ale preco, vdaka comu? Kedze podla vas urcite nie vdaka ockovaniu

natas4
22. máj 2013

@irenkask a kto su potom tie idiotky? Myslela som, ze tam zahrnujes vsetkych co ockuju...tie stupne stale platia

irenkask
22. máj 2013

@natas4 Začni myslieť nepoužívanou časťou mozgu a uvidíš, prídeš na to aj sama.
Najväčším problémom tejto témy a tohto národa nie je očkovanie a zodpovednosť ale to, že využíva len jednu tretinu mozgu. Ale info si nájdi sama, si bystrá. 😉 😉

jerryjanka
22. máj 2013

@irenkask len ťa troška opravím myslím že kapacita mozgu sa využíva ešte ovela menej - ak si dobre pamätám je to menej ako 10% jeho kapacity- škoda len že niektorí nevedia využiť ani to 😉

petot
23. máj 2013

@natas4 Ja tvrdím, že či sa máme obrny báť alebo nie, absolútne nezávisí od očkovania. Nedá sa zistiť, či polio vymizlo, keď polio dnes a polio pred zavedením vakcíny sú odlišné ochorenia, a 99% ochorení, ktoré pred zavedením vakcíny boli diagnostikované ako polio, už po zavedení vakcíny takto diagnostikované nie sú. Je úplne jedno, či by vôbec bola zavedená vakcína. Už samotná zmena diagnostiky papierovo "znížila" výskyt obrny cca 100x.

Napríklad v Indii mali vlani oficiálne 0 prípadov polio, 100-180 prípadov vakcínou spôsobeného polio a 47500 prípadov akútnej chabej paralýzy, čo je ochorenie ktoré by pred zavedením vakcíny dostalo diagnózu polio.

Ak má byť polio strašiak, tak je úplne jedno, či s vakcínou alebo bez, lebo jej účinnosť je spochybniteľná a má reálne trvanie účinku pár rokov, ak vôbec (možno na prstoch jednej ruky porátaš).

Podľa mňa sa medicína s nami hrá na slepú babu, ak tvrdí, že polia sa treba báť. Účinná liečba je publikovaná už 60 rokov. Takže strach z polia vyhovuje len niekoľkým subjektom, a je ľahké uhádnuť, ktorým.

adsumus
autor
23. máj 2013

@petot Odpoved? Obsahuju infuzie hliník alebo nie?

adsumus
autor
23. máj 2013

@bubulka722 Čítaj celú diskusiu a potom uvidíš, kto sa tu zosmiešnuje. Pre osvieženie ti to kpoírujem celé.

Priamo z vašej vesmírnej zákldne som to načerpala, kde uvádzate, že "Podáva sa súbežne s vakcínou Prevenar 13, ktorá pridáva ďalších 125μg, alebo Synflorix, ktorá ho obsahuje až 500μg, takže celkovo dostane dojča do svalu najmenej 945-1320 μg hliníka v jeden deň. Hranica otravy hliníkom je pre 5 kg vážiace bábätko na úrovni 35 až 50 μg hliníka v krvi (celkovo)."

Viac tu: http://www.slobodavockovani.sk/news/ockovacie-v...

V prípade, že by sa všetok hliník z očkovacej látky v jednom časovom okamihu ocitol v krvi, bolo by to 19-27x viac než je hmlisto stanovená hranica otravy (100 μg/l krvi). Aj keď sa nedostane všetok hliník z očkovacích látok ihneď do krvi, krátko (desiatky minút) po očkovaní sa v krvi ocitne podstatná časť z neho.

Toto ešte pricapili v časopise bez hanby na oči všetkým ľudom. Asi v presvedčení, že ten šok z informácie zabráni ľudom rozmýšľať, nezabráni.

http://diva.aktuality.sk/clanok/33185/ockovacie...

alice107
23. máj 2013

@mano5 musim opravit tvoju informaciu ohladne preventivnych prehliadok deti v DE.vidis,takto sa nespravne neoverene info velmi rychlo siria a dezinformuju verejnost.v de je system preventivnych prehliadok NEPOVINNY.ale v niektorych krajoch je oznamovacia povinnost detskych lekarov.ti musia upozornit a prpomenut rodicom rodicov na termin prehliadok. ktory je stanoveny.a ak do 4 tyzdnov rodicia nereaguju ci sa nedostavia,musia lekari informovat jugentsamt.
takze ak tvoja sestra zije v kraji,kde tato povinnost je,tak aj sa neozvala 4 tyzdne ,tak musel to lekar oznamit jugensamt.
a nie je tiez pravda,ze v DE nikoho ockovanie nezaujima.to kde si vzal taku info tiez?lekazi vzdy informuju /maju doporucujucu povinnost/ ked rodic by mal dieta dat ockovat. samozrejme ze v popredi zaujmu je vzdy dieta a.jeho zdravie.ale aj bezpecnost spolocnosti. preto aj v mnohych predskolskych zariadeniach musia rodicia v predpisanych formularoch uviest,ze dieta je sposobile zdravotne do kolektivu. niektore predskolske zariadenia vyslovne ziadaju uviest,ci dieta ma ockovania hlavne proti prenosnym nakazlivym chorobam.

adsumus
autor
23. máj 2013

Homeopat a jeho žena boli uznaní vinnými zo zabitia svojej 9 mesačnej dcéry Glorie, tým, že jej neposkytli potrebnú zdravotnú starostlivosť. Zomrela tri dni po prijatí do nemocnice na infekciu, s ktorou jej telo nevládalo bojovať kvôli podvýžive, dieťa trpelo rozsiahlým ekzémom.
http://www.dailytelegraph.com.au/homeopath-thom...

irenkask
23. máj 2013

@jerryjanka Vieš s tou kapacitou som to myslela tak, aby som neurazila dotknutých. Teda chcela som zalichotiť protistrane a ty to tak odhalíš a prekazíš moju dobrú vôľu vychádzať s každým diplomaticky slušne aby videli aj moje dobré stránky. 😀 😀 😀

mano5
23. máj 2013

@adsumus Tak to je aktualita jak HOVADO. Z roku 2002. Homeopatovi by som veril len z Nemecka alebo v Nemecku certifikovanemu - krajina povodu homeopatie.

adsumus
autor
23. máj 2013

@mano5 To bola len taká pripomienka, aký strelení ľudia tu žijú medzi nami,ani ich netreba so sviečkou hľadať, všade sú.K tej otrave sa radšej nevyjadríš? Alebo infuzie? Čo s tou stúpajúco-klesajucou umrtnosťou po zavedení očkovania? To, že zvýšené užívanie vitamínov môže zvyšovať riziko rakoviny?

irenkask
23. máj 2013

Čítajte kto môžete, zaujímavé čítanie.

http://radovangergel.blog.sme.sk/c/321728/Biela...

natas4
23. máj 2013

@petot aka je ucinna liecba obrny? Ja som sa naopak docitala, ze kedze ide o virusove ochorenie, tak neexistuje ucinna liecba...to, ze vakcina chrani len urcity cas viem, ale najohrozenejsie su deti do cca 8 rokov....okrem toho, ze v Europe sa obrna takmer alebo vobec nevyskytuje, to neznamena, ze je tak aj inde..kedze my radi cestujeme a spoznavame svet, vratane rozvojovych krajin, som rada, ze moja dcera toto ockovanie ma

natas4
23. máj 2013

@irenkask babicka, niekedy je lepsie mlcat a lustit krizovky

irenkask
Odpoveď bola odstránená
adsumus
autor
23. máj 2013

@natas4 Napísali ti odpoved. Si nepochopila? To len lekári premenovali chorobu a čarymaryfuk už jej tu niet.

@irenkask Ty už prestan urážať a kydať na všetkých dookola. Je to hanba. Všetci si o tebe myslia to isté, naozaj s tým prestan. Myslím si, že tvoje príspevky sú zamerané len na vyvolávanie nenávisti a zloby, ktorú sa snažíš preniesť zo seby na ostatných. My sa tu rozhodujeme o budúcnosti naších detí, tak nás nechaj konečne na pokoji sa rozprávať. STOP.

irenkask
23. máj 2013

@adsumus Prajem ti to isté a všetci mi píšu o tebe do IP to čo si teraz napísala o tebe ale ja si myslím že sa raz polepšíš a neverím im 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Hlavne sa zaoberaj tou zodpovednosťou, tu máš perfiš článok demokratický a pomáhaj ti v tom boh aby si to konečne pochopila

Politici musia strpieť akékoľvek názory občanov - Inak tam nepatria!

Hlavná stránka
Fašistické hyeny z vysokej politiky

Je krutou realitou, že zločinecké, zlodejské a parazitno-darmožráčske zberby z vysokej slovenskej politiky mali a majú nielen Vianočné sviatky, ale aj ostatné dni v roku vždy plné hojnosti a blahobytu. Vôbec ich ale netrápi, že je to aj na účet biedy, nešťastí a osobných tragédií väčšiny radových občanov. Smiech a radosť z blahobytu týchto netvorov z vysokej politiky ostro kontrastuje s osobnými tragédiami nevinných, práve vinou politikov, keď práve títo nevinní nemajú na tom ani jedno percento viny.

Budem tu písať o nevýslovnom ľudskom nešťastí, utrpení a bolesti vysokoškolsky vzdelanej matky - samoživiteľky, ktorá sa musí každý deň, každú minútu, každú sekundu, dívať na svojho doživotne zmrzačeného 14-ročného syna, ktorý bol ešte pred vyše rokom úplne zdravým a aktívnym športovcom. Dňa 12. 1. 2009 absolvoval preventívnu lekársku prehliadku, na ktorej bol posúdený za zdravého a schopného prijať očkovaciu látku DULTAVAX – kombinovanou vakcínou, ktorá je určená na aktívnu imunizáciu proti záškrtu, tetanu a detskej obrne (polio) u detí starších ako šesť rokov, dospievajúcich a dospelých - V RÁMCI POVINNÉHO OČKOVANIA. Za niekoľko dní po tomto očkovaní dostal cukrovku a 4x denne si musí pichať inzulín. Uvedená choroba mu znemožnila vykonávať jeho záľuby tak, ako to bolo pred očkovaním. Jeho matka bola vyrozumená, že syn NEBUDE môcť študovať z dôvodu choroby také zameranie, aké mal v životných plánoch.

Hlavným vinníkom v tejto kauze je zločinecko-zlodejská Slovenská republika, riadená práve takýmito zberbami z vysokej politiky. O tom, že jej syn sa stal pokusným králikom farmaceutickej firmy s vedomím Slovenskej republiky poukazuje aj vedecká štúdia (Classen JB, „Risk of Vaccine Inducet Diabetes in Children with a Family History of Type 1 Diabetes“, The Open Pediatric Medicine Journal, 2008, 2, 7-10), ktorá tento druh kombinovanej vakcíny spája so zvýšeným rizikom diabetu typu 1. Podľa výsledkov štúdie, deti, ktoré dostali aspoň jednu dávku tohto druhu vakcíny mali o 60% vyšší výskyt diabetu typu 1 ako nezaočkované deti.

Tento zločin proti ľudskosti zúfalú matku nielen ľudsky, ale aj finančne zruinoval a dostal na hranicu biedy. Musela ukončiť zamestnanie, lebo syn potrebuje celodennú opateru. Zúfalo prosí o pomoc, píše na rôzne inštitúcie, apeluje na ľudský cit a svedomie. Zbytočne. Konkrétne hyeny a vyvrheli v ľudskej podobe sediaci v Národnej rade SR sú krutí, bezcitní a neľútostní. Veď sa to netýka ich samotných, ani ich detí. Ale predsa sa našla jedna výnimka. Poslankyňa za ĽS-HZDS Mušková. Navrhuje prijať novelu zákona, podľa ktorej by takto NEVINNE POŠKODENÉ OBETE MALI PRÁVO NA ODŠKODNENIE.

Matka tohto zmrzačeného chlapca posiela cez internet zúfalú prosbu všetkým 150-tim poslancom Národnej rady SR a prosí o podporu pre pani poslankyňu Muškovú. Konštatuje, že pokiaľ štát niečo celoplošne prikazuje, tak je ZÁROVEŇ ZODPOVEDNÝ AJ ZA NÁSLEDKY, ktoré z jeho príkazu a nariadení vyplynú, a preto je štát povinný takéto obete odškodniť – aj keď obetiam to už zdravie nevráti. No aspoň po finančnej stránke to trochu rodine pomôže, hoci do tejto situácie sa takto postihnutí nedostali vlastnou vinou, ALE NA PRÍKAZ ŠTÁTU, DOKONCA POD HROZBOU POKUTY ZA NEABSOLVOVANIE OČKOVANIA.

Ako sa ale ukázalo, pre zberby a parazitno-darmožráčsky odpad slovenského národa – poslancov Národnej rady SR zo Smeru, SNS a SMK, ani toto nebol dôvod na schválenie zákona predkladaného poslankyňou Muškovou. Za tento zákon v prvom čítaní hlasovali poslanci KDH, SDKÚ-DS, ĽS-HZDS, jediný poslanec zo SNS Rydlo a nezávislí. Potom poslanec Zelník zo SNS navrhol, aby sa v rozprave nepokračovalo. Zo 122 prítomných poslancov to podporilo 67 zo SMERU, SNS a SMK. Opäť sa ukázalo, že keď sa jedná o zločiny proti ľudskosti, zberby z SMK a SNS, doplnení o komunisticko-fašistický odpad zo SMERU sú nielen ako jedna rodina, ale aj to, že na likvidáciu a mrzačenie vlastného národa nemusia mať ani gulagy, ani koncentračné tábory, ani plynové komory.

Kvôli lepšiemu pochopeniu stavu tejto zúfalej matky uverejňujem celý text tohto listu: „Vážení páni poslanci a poslankyne! Prosím o prečítanie celého príspevku od občana! Chcem Vás požiadať o podporu navrhovanej novely zákona, ktorá hovorí o odškodňovaní postihnutých očkovaním, ktorú predkladá pani poslankyňa Mušková. Moja žiadosť vyplýva okrem iného aj zo skutočnosti, že sama mám takýto prípad v rodine.

Máme právo na to, že keď štát niečo celoplošne prikazuje, tak je zároveň zodpovedný aj za následky, ktoré z jeho príkazu a nariadení vyplynú a preto je štát povinný nás odškodniť, aj keď nám to zdravie nevráti. No pomôže to rodine i dieťaťu lepšie zvládnuť situáciu, do ktorej sme sa nedostali vlastnou vinou, ale na príkaz štátu, dokonca pod hrozbou pokuty za neabsolvovanie očkovania. Nie je pravdou, že takéto prípady na Slovensku nie sú, len človek pri šoku z náhleho ochorenia dieťaťa si veci nedá hneď do súvislosti. Ale je veľa takých, ktorí si choroby nedávajú do súvislosti s očkovaním, lebo majú dosť starostí s chorým dieťaťom a kašlú na tento štát. Ja som si súvislosti tiež uvedomila až keď prešiel najhorší šok z ochorenia syna.

Pred povinným očkovaním dňa 12. 1. 2009 bol môj syn zdravý chlapec, ten istý deň absolvoval preventívnu prehliadku, na ktorej bol posúdený za zdravého a schopného prijať očkovaciu látku, mal nula vymeškaných hodín v škole, bol fyzicky veľmi aktívny, a ihneď po povinnom očkovaní dostal cukrovku – inzulín si pichá 4x denne. Uvedená choroba mu znemožnila vykonávať jeho záľuby tak, ako to bolo pred očkovaním. Bola som vyrozumená, že syn nebude môcť študovať z dôvodu choroby také zameranie, aké mal v životných plánoch. Z uvedeného jednoznačne vyplýva, že za vznikom choroby je povinné očkovanie.

Za chorobu syna, ktorého vychovávam sama, viním systém tohto štátu, ktorý rozhodol, že môj syn bude očkovaný v 13. roku veku a uvedené očkovanie zničilo náš život. Okrem silnej časovej súvislosti s očkovaním poukazuje na príčinnú súvislosť napr. aj vedecká štúdia (Classen JB, „Risk of Vaccine Inducet Diabetes in Children with a Family History of Type 1Diabetes“, The Open Pediatric Medicine Journal, 2008, 2, 7-10), ktorá tento druh kombinovanej vakcíny spája so zvýšeným rizikom diabetu typu 1. Podľa výsledkov štúdie, deti, ktoré dostali aspoň jednu dávku tohto druhu vakcíny, mali o 60% vyšší výskyt diabetu typu 1 ako nezaočkované deti.

Na podporu Vášho správneho rozhodnutia v súlade so sľubom poslanca chcem ešte uviesť: keď sú vakcíny tak bezpečné, načo sa vyvíjajú nové? Keď sú vakcíny bezpečné, čoho, akých výdavkov sa štát bojí? AK SA NÁVRH NESCHVÁLI, LEN TO POTVRDÍ, ŽE ŠTÁT VIE O NEŽIADÚCICH ÚČINKOCH VAKCÍN, BOJÍ SA ICH A TÝM SA BOJÍ AJ ZVÝŠENÝCH VÝDAVKOV NA ODŠKODŇOVANIE TAKTO POSTIHNUTÝCH. ŠTÁT POTVRDÍ, ŽE HAZARDUJE SO ZDRAVÍM OBČANOV.

Viacerí z Vás dostali odo mňa správu, aký kolotoč s požadovaným odškodnením som doteraz absolvovala, keď jeden neschopný úrad sa vyhovára na ešte neschopnejší. Preto som veľmi uvítala návrh pani poslankyne Muškovej a chcem Vás požiadať o jeho podporu. Štát sa tak môže vyhnúť medzinárodnej blamáži na európskom súde, kde žaloba na štát určite jeho dobrému menu nepridá. Alebo takýto návrh schválite až vtedy, keď sa aj Vašej rodine niečo podobné prihodí? Nikto nie je imúnny...“

Mimo tejto nešťastnej a ťažko skúšanej ženy – matky, podobne písali poslancom NR SR ešte ďalšie dve matky. Jedna z Bytče, ktorej syn tiež v 13. roku veku dostal cukrovku po očkovaní, ale vakcínou Priorix, a druhá matka z Turčianskych Teplíc, ktorej dvojročná dcérka dokonca dostala po očkovaní rakovinu. Poslancov ohľadom tohto oslovili aj ľudia z Iniciatívy pre uvedomenie si rizík očkovania. Ako som už vyše napísal, súhrn vyvrheľov a hyen v ľudskej podobe zo SMERU – tzv. sociálnej demokracie, SMK a SNS (s výnimkou poslanca Rydla), na návrh poslanca Zelníka z SNS, aby sa o tejto rozprave nepokračovalo, bolo toto schválené ich 67 poslancami.

Poslanecký netvor Štefan Zelník, označkovaný skratkou „MUDr.“, potom pre TV Markíza to zdôvodnil takto: „Množstvo špekulantov by sa mohlo uchádzať o odškodnenia. Nemyslím si, že by sme mali len tak ľahkovážne hazardovať s peňažnými prostriedkami štátu.“ Je vrcholom cynizmu, keď o neprípustnosti ľahkovážneho hazardovania s peňažnými prostriedkami hovorí predstaviteľ protislovenskej, zbojníckej a parazitno-darmožráčskej tzv. Slovenskej národnej strany na čele s ožranom Jánom Slotom. Bolo to práve za koaličného bašovania HZDS a SNS v období rokov 1993 – 1998, keď nominanti týchto dvoch politických subjektov vytunelovali prakticky všetky slovenské banky minimálne o 120 miliárd korún. Po nástupe nových garnitúr, tentoraz pravicových zbojníkov, ktorí sa v roku 1998 dostali k moci, z SDKÚ-DS, KDH, SMK, ANO, doplnení o ľavicových zbojníkov z SDĽ a SOP, miesto potrestania konkrétnych vinníkov, okradli vlastný národ o dotyčných 120 miliárd, ktoré naliali do troch, najviac vytunelovaných bánk – a potom pod cenu predali zahraničným bankám.

Vladimír Pavlík

Hlavná stránka

Takže kde že chceš hľadať tú zodpovednosť? Sama ju nemáš, klameš, urážaš každého kto ti oponuje,lebo ti došli argumenty už pred rokom, ľutujú ťa tu viacerí ale ja ti verím znovu ti hovorím, teda virtuálne ti píšem aby som neklamala.

natas4
Odpoveď bola odstránená
zuzkat1
23. máj 2013

@irenkask uz sa par dni nezapajam,ale neda mi nereagovat...citam diskusiu ked sa da ..som v plnej miere za zrusenie ockovania a ockovanie dcery zvazujem aj kvoli vasmu pripadu . Ale musim povedat ze styl akym sa prezentujete je podla mna pod vasu uroven...

irenkask
23. máj 2013

@natas4 Nemám prsia, ťa sklamem a grcajte spolu, ja som zvyknutá, na onkológii grcali všetky zaočkované detičky ktoré dostali z očkovania rôzne rakoviny a musela som vydržať a ešte aj po tom grcaní som sa musela pozerať ako zomierajú po neúspešnej liečbe neuroblastómu, meduloblastómu, retinoblastómu, leukémie a pri a po transplantáciách .
Doteraz za tieto zločiny nepykal ani jeden lekár čo má zmluvu s Glaxo a podobnými fašistickými továrňami ktoré k nám dovážajú tovar plný jedov.
KTO NESIE ZODPOVEDNOSŤ ZA TIETO RAKOVINOVÉ EPIDÉMIE a smrť státisícov detí po roku 2 000.

Detičky ktoré dostali rakovinu z očkovania a liečili sa vtedy keď moja vnučka už z nich nežije skoro nikto.

Ozaj a to vieš že keď hovno dáš na policu si myslí že je torta?

irenkask
23. máj 2013

@zuzkat1 Nezaujíma ma tvoj názor ani na očkovanie to dupľom mi je ukradnuté už si tu do mňa ryla, pokračuj v téme čo odporučila adsumus, pectore .....................tam sú združené osoby ktoré zdieľajú tvoj názor a n e o t r a v u j .

avokimada
23. máj 2013

@irenkask súhlasím, aj keď každý je zodpovedný za seba-netreba do konverzácie ťahať príbuzných-nemôžme dať ruku do ohňa za seba,ani za svoje deti......také veci robia vakcinisti-aspoňmňa podozrievajú že pod mojim nickom píše moja dcéra-to je odo mňa k tomu všetko-ale ako som napísala s obsahom inak súhlasím 🙂

zuzkat1
23. máj 2013

@irenkask mylila som sa... Je to evidentne vasa uroven... Smutne... Za takuto staru matku by sa nejedna vnucka hanbila... Nemam potrebu otravovat to vy tu morite ovzdusie...

irenkask
23. máj 2013

@avokimada Tu sa jedná o to, že vyrývať do mňa a nazývať ma babičkou od nejakej drzane je u mňa nevychovanosť, preto som to tak napísala oni vedia veľmi dobre, takže ja nepíšem preto,aby so mnou ktosi súhlasil alebo nie,
Ale čo mi ktosi požičia do bodky vrátim, pretože som v živote nikdy neostala nikomu nič dlžná.
Preto som to tak napísala ako som to napísala stojím si za tým, pretože ma oslovili názvom príbuznej oni a už viackrát , takže čo si zasiali musia si zožať, ja som zásadový človek. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

avokimada
23. máj 2013

@irenkask OK-sorry-nechce sa mi čítať dozadu,pretože mi stačí na zdvihnutie tlaku to čo sa deje a píše tu aktuálne-ešte raz sorry-nebola som v obraze 🙂-a jasné netreba sa dať-to je aj moja politika-pevné nervy 🙂)))

irenkask
23. máj 2013

@avokimada Žiadne nervy, beriem ich ako moje deti. Tie sú tak vychované že by si v živote nedovolili voči staršiemu otvoriť drzo ústa. Aj teraz by dostali po nich ,ale vravím voči starším vždy vystupovali slušne, takže bola to tvrdá výchova a vyplatila sa.
A to nehovorím či mám alebo nemám pravdu ,ale aj oponovať sa dá slušne, ale oslovovať ma menom svojej príbuznej to sa mi nožík vo vrecku otvára, to je drzosť a ešte keď ti tu napíšu že aby si ty neurážala tak to je vrchol.
Je to tým že si nečítala staršie príspevky. Preto som ich odkázala aby si to uplatňovali voči svojim príbuzným tie invektívy.
Môj štýl je obrana nikoliv útok.