icon

Bývanie pre rodinu s deťmi v Dubnici nad Váhom

simik00
Dnes o 17:59

Ahojte, hľadáme bývanie v Dubnici nad Váhom. Nie sme z Dubnice tak by sme potrebovali poradiť od niekoho kto tam býva či je táto lokalita vhodná pre rodinu s malými deťmi z hľadiska občianskej vybavenosti, dostupnosti, bezpečnosti. Boli sme sa tam už pozrieť ale predsalen je lepšie vedieť informácie priamo od niekoho kto tam býva. Je niektorá časť, ktorú odporúčate? Prevažne sme pozerali časti Centrum II. alebo Pod Hájom. Za každú radu, informáciu vám ďakujem.

anonym_ec2c1b
Dnes o 18:03

@simik00 občianska vybavenosť, dostupnosť super. Bezpečnosť až tak super nie je. Je tam veľa “podivínov”..ale to asi všade sa nájdu takí…no v dca ich je viac než dosť. Ale je to len môj názor…my sme sa odtiaľ odsťahovali. Možno niekto je v tom meste spoko..

klotildabazarik
Dnes o 18:13

@simik00 ano je to vhodné pre rodinu s deťmi, mas tam vsetko co potrebuješ skolky, skoly aj strednu cize pre rodinu s skolakmi idealne lepsie ako okolite dediny

anonym_14bf43
Dnes o 18:50

No čo sa bezpečnosti týka isto neodporúčam, všade sama čudná partia, decká no ani nehovorím ..aj my odtiaľ odchádzame nech nám tu nevyrasta dieťa

anonym_33c4a7
Dnes o 21:39
@anonym_14bf43

No čo sa bezpečnosti týka isto neodporúčam, všade sama čudná partia, decká no ani nehovorím ..aj my odtiaľ odchádzame nech nám tu nevyrasta dieťa

@anonym_ec2c1b
@anonym_14bf43
ako keby takí ľudia boli iba v Dubnici🙄

anonym_eeeb2f
Dnes o 21:59

Ja Dubnicu milujem, vydala som sa za Dubnicana. Milujem kvôli dostupnosti všetkého. Ale museli sme odísť, síce nie ďaleko, ale odišli sme kvôli ludom. Bezpečnosť nulová. Sami fetaci na každom kroku, bezdomovci, narkomani.