Dubnica nad Váhom
Hledá se akční maminka - kamarádka z Dubnice nad Váhom a okolí, která ráda vyrazí na výlet nebo jen na procházku a pokecá o čemkoliv. Mě je 31 a mám synka 21m. Ozvěte se 🙂
Ja som ho videla len par krat v porodnici na vizitach,ale pocula som prave o nom vela dobreho,...len sa chcem opytat aj niekoho kto k nemu chodi 😉
my sme vonku neboli a uz sa ani nechystam 😝
inneska, ja mam problem sulat tie palicky, to ma hrozne nebaviiii 🙄 ale dopletiem veniec a balim, musim sa mrknut do matiky, aby som nesla na doucko uplne blba 😝
a teda divim sa vsetkym, co este farmarcia. mne to pride stale o tom istom - nasadis, pozbieras, nasadis,... nuda 😝
babulka, ja k nemu chodim, ale teda zatial kratko. odbornik vraj dobry, aj sa s nim celkom dobre keca, ale lezie mi na nervy, ako mi stale vnucuje mirenu 😠 navyse ju ma o polovicu drahsiu ako u inych 😒
babulka, asi ano, mal by do 14tej, ale minule tam uz o 13tej nebol, tak asi zavolat predom treba 😉
babulka ja chodim k Petrykowskwmu a som velmi spokojna,ordinuje kazdy den okrem stvrtka,odporucam.sice je drahsi ako pise sisa,ale odbornik dobry,mne vela pomohol
tak mna Petrykowsky rodil - teda robil mi cisarak a najradsej by som ho v tej chvili zabila. strasne vtipne hlasky tam hadzal ale mne to vtedy vtipne veru nepripadalo.... mala ukazka: "on nejde vytiahnut...ja ju asi na seba prekotim....". "dedko tahal repku, babka tahala dedka..." a podobne. ked mi prislo strasne zle a zima tak sestricka vypla klimu a on ze kto to vypol a ked mu sestricka povedala ze mi je zle tak povedal "a ja ked odpadnem kto ju zasije?" ale zevraj je dobry.
ja chodim k Mokrasovi, tiez som spokojna 🙂
a zubarov mate koho baby? neviem ku komu mam prihlasit malu.. 😅
centi, neviem ☹ nechcem tam zbytocne vyvolavat, vcera krstna nebola schopna ani rozpravat
dm 😨 fakt odveci hlasky. moja svokra k nemu chodi a stale ma nahovarala, aby ma on odrodil, lebo sa stale o mne rozpravali 😝 no ja uz som bola rozhodnuta pre trencin
Jůůů Sisa, na toto se chystám už od léta, teda to pletení. Jen se ne a ne dokopat koupit noviny 😠 chtěla jsem košík na věci, takový ty serepetičky, pro malou, krémíky, plenky a tak
Jsem jí normálně začala oblíkat na noc BL bambusky v M/Lku!!! Akorád musím uštrikovat nový vlňáčky, třeba jí větší
katka, naco kupit noviny? 😨 ved najlepsi je na to pardon, ktory chodi zadarmo. vcera som sulala aj z lidl, ale je to mastny papier a nerobi sa mi s nim dobre 😒
vlniaky mam rozstrikovane este od leta a nema ich kto dorobit 😅
sisa keby som vedela tak ti ten pardon odkladam 😀
DM tak to mal ozaj divne hlasky... 😕 asi len chcel odlahcit situaciu, ale dost divnym sposobom 😅
no mozno by mi inak tie hlasky aj prisli smiesne ale ked som na akutnom cisaraku tak mi do smiechu teda nebolo.... a este mi bolo fakt strasne zleeee. potom som aj hovorila ze radsej ma mali uspat uplne aby som tie reci nemusela pocuvat
centik...hej, papá aj probiotika 🙂 a ja chodím turčanovej a som zatial spokojná s ňou 🙂
sisa..aj ja robím z pardonu, príp. ešte aj kaufikové letáky sú dobré...a mám aj našúlané zo zlatých stránok, sú pekné žlté, len som z toho ešte neplietla..a mňa celkom baví aj to šúlanie, ked to ide...
ja som sa dala teraz na štrikovanie, drobec má už zimný šál a už pracujem aj na svetríku. Len ten som ešte nerobila, tak neviem ako to dopadne. Ale to pletenie, tiež možno vyslúšam. Keď som bola malá, robila som uzlíkové náramky z bavlniek. 😀
centík aj ja mam dr.Mokráša a som tiež nadmieru spokojná.Vynikajúci lekár aj človek. Len tam má dosť veľa ľudí. Ale to nevadí. A vyšetrenie sa tuším neplatí.
Drobec mi zrovna začal čítať MD knihy čo má do školy. Asi chce byť hneď vzdelaný. 😀
dream, tvoj drahy studuje? 🙂
uzlikove naramky priatelstva som robila aj ja 😀 ja mam tiez doma kopec vlny a nema mi kto strikovat 😝 chcela som kuklu pre malu, ale asi kupim vlnenu. salu sa trochu bojim 😕
inneska, to by sme mali dat dokopy 😀
jj študuje študium jednotlivých premetov v tn, dorába maturitu, lebo za mlada to odflákal. Hádam sa mu to už podarí. Má na to x rokov. Ked urobí, vtedy má.
Prečo sa bojíš šálu?
centik nerodila som predcasne ale mala som vysoky tlak, bielkovinu v moci a opuchy. tyzden som bola v nemocke a mali mi to vyvolavat ale ked pichli vyvolavacku tak nist a este aj malemu slabli ozvi pri kazdej kontrakcii a tlak bol stale vyssi a vyssi tak pre istotu urobili cisarak. narodil sa 5 dni pred terminom takze nacas.
dream, lebo bolo dost odstrasujucich pribehov, ked sa dieta s nim obesilo ☹
a ja sa tiez ukludnujem, ze ked ju nespravim za 6 rokov, tak za 10 a bude 😀 uz mi aj profesor odpisal, aby som sa pohla s tym programovanim, ale zistila som, ze nemam dost placu v compe a este som neskusala rozdelovat disk pod systemom, aby som si tam plac urobila 😅
sisa ☹ ja som ešte nečítala ani nepočula o žiadnom. No ale zas som sa o to ani nejak nezaujímala.
drobec spí, ide sa štrikovať, aspon tých prvých 40min spánku, potom budeme zas buntošiť do polnoci. 😀
dream, to mas tak asi so vsetkym. aj kable su nebezpecne a moja slecna sa s nimi velmi rada obmotava 😝 starsi dvaja frcia na saloch odmalicka, ale ta kukla sa mi zda praktickejsia.
inneska, tak nejak som to myslela 😀 dobra som, vsak? 😀
ránko 🙂
tak čo to dnešné stretko??? a kde sa to vôbec máme stretnúť?? písalo sa?? bo ideme na 12 na nožičky a ak stretko bude, tak už domov asi nepôjdem, ostanem u mamy...

ak bude takto zajtra, tak to stretko asi nebude....ale my ideme aj tak von, musíme..ideme na 12h na kontrolu na nožičky 🙂