icon

Spoľahlivý veterinár Ilava a Dubnica. Skúsenosti a odporúčania.

Dnes o 09:53

Budúci víkend si domov donesieme šteniatko. Prosím dajte mi vaše skúsenosti s naj veterinárom v okolí - ktorý poriadne vyšetrí, dobre zoperuje ak treba (myslím aj kastráciu) ale proste nepodceni nič. Ďakujem

martinmmartin
Dnes o 09:56

@anonym_autor Davaj bacha na pascu ked vet vidi ze duncovi date vsetko a tak bude nieco treba furt. Nejeden pes isiel do hrobu so 4-mi vymenenymi klbami iba o mesiac neskor ako keby zdochol prirodzene

kiki68
Dnes o 11:07

@anonym_autor za mna Dr Babcan- Trencianska Tepla, naozaj velmi dobre pomohol a na speci diagnozy je Podla mna super Jaggy Brno, nakolko je to najblizsie. Kde urcite nie : Elpa TN a Neurovet TN. Tam vylozene zle skusenosti nielen nas, ale aj dalsich. V Ilave tiez tam v rodinnom dome bola velmi fajn veterinarka, taka velmi normalna pani.

anonym_340fdf
Dnes o 11:47

@anonym_autor Dr Babčan TRENČIANSKA TEPLÁ

anonym_f28831
Dnes o 11:58

no a ja zas Babčana neodporúčam, pred pár rokmi nám pri kastrácii neprežila u neho fena, dovtedy zdravá, chodila každý rok len na povinné očkovania..

autor
Dnes o 15:38
@anonym_f28831

no a ja zas Babčana neodporúčam, pred pár rokmi nám pri kastrácii neprežila u neho fena, dovtedy zdravá, chodila každý rok len na povinné očkovania..

@anonym_f28831 práve toto my sme k nemu chodili predtým, a neviem sama zhodnotiť na niečo mi príde fajn, ale niečo mi prišlo napr tiež kastrácia že malo skontrolovane predtým predoperačné napríklad. Nám našťastie prežila kastráciu ale dosť jej bolo zle celý ďalší deň

autor
Dnes o 15:38
@kiki68

@anonym_autor za mna Dr Babcan- Trencianska Tepla, naozaj velmi dobre pomohol a na speci diagnozy je Podla mna super Jaggy Brno, nakolko je to najblizsie. Kde urcite nie : Elpa TN a Neurovet TN. Tam vylozene zle skusenosti nielen nas, ale aj dalsich. V Ilave tiez tam v rodinnom dome bola velmi fajn veterinarka, taka velmi normalna pani.

@kiki68 v ilave by bolo super my sme odtial, a máte skúsenosti napr aj s úrovňou pri operáciou alebo riešeni problémov že bola fajn ?