icon

Aké zviera je vhodné kúpiť dieťaťu?

Včera o 12:47

Ahojte, syn miluje zvierata vsetkeho druhu, - máme psa, akvarko, korytnacku a skrecka. Stara sa pekne a ano vieme ze ak by ho to přestalo bavit je to na nas rodicoch. Už teraz viem ze na sviatok nic ine nebude chciet.. máte skusenosti ake zvieratko je este vhodné do domacnosti? Okrem macky vtakov a hadov 🙈🙈 Dakujem

Strana
z2
alenka58
Včera o 12:49

@anonym_autor zajac

klotildabazarik
Včera o 12:49

@anonym_autor mna napadlo morca

alenka58
Včera o 12:52

@anonym_autor zajac môže byť aj vonku, iba keď mrzne ho dávame dovnútra, neviem či chceš do bytu alebo do domu

anjelicek26
Včera o 12:53

Ked idete na dovolenku, riesite tento zverinec ako? Ma toho dost na starostlivost, ma este skolu a predpokladam aj nejaky kruzok, plus cistenie toho vsetkeho, vencenie... neprehanajte to a to myslim v dobrom...ak ma podla teba kopu casu - dohodni mu napriklad brigadu v utulku (vencenie, pomahanie s macickami), tam mozu casto aj deti po zauceni... neviem, kolko ma syn rokov... tam sa bude citit uzitocny...

anonym_8187cc
Včera o 13:02
@alenka58

@anonym_autor zajac

@alenka58 zajac potrebuje pohyb, keď majú psa, tak to asi nebude možné… držať zajaca výlučne v klietke je tyranie.

anonym_580c40
Včera o 13:04

Agamu

anonym_b5b047
Včera o 13:05

@anonym_autor ak ste v byte, tak nic, ak v dome, tak sliepocky

autor
Včera o 13:07

Jaj zabudla som dodat ze sme v dome, a syn bude mat 6 rokov. Pocas dovoleniek chodí moj otec k nam a pes je u svokry…Ja som doma takze sa věnujem starostlivosti ak třeba aj predobedom

anonym_2f579e
Včera o 13:07

zajacik, velmi mile zvieratko, prve roky vsak vsetko nici, ale potrebuje volnost, nas behal po byte

anjelicek26
Včera o 13:09

V dome tie sliepky... je to velmi vdacne... stacia ti 3-4... bio odpad spracovany, domace vajicka ako bonus, nenarocne...syn dal kazdej sliepke meno, vypiplal si ich, chodili za nim 😂

abbey1
Včera o 13:14

@anonym_autor My máme vždy doma cely zverinec, ale, prepáč, 5-6 ročné dieťa neexistuje, aby zvládalo plnú starostlivosť o tie zvieratká. Prečo musí dostať ďalšie zviera? Veď nech si vyberie niečo pekné pre tie zvieratká, ktoré už má. Nech majú ony radosť. Urobte si nejaký pekný spoločný program, kludne spojitosti so zvieratkami. Pripadne do vie *adoptovat' nejaké zvieratko na farme, eko parku, v útulku a tak mu finančne pomôcť.
6 ročné dieťa má čo robiť, aby sa stihlo venovať všetkým zvieratkám, ktoré už doma má.

anonym_d9935a
Včera o 13:16

@anonym_autor potkany, treba 2 kusy.

anonym_f16fa8
Včera o 13:23

@anonym_autor žiadne. Skôr, či neskôr sa o zvieratko bude starať rodič. Ale zase na druhej strane, taký 5 metrový had škrtič veľa starostlivosti nepotrebuje. Aj jedlo si doma rýchlo nájde.

misulka22
Včera o 13:28

Ja mam 35 a este som nedostala zviera ku sviatku.
Do domu zalezi o co ste ochotni sa starat. Drobna hydina- hodvabnicky, drobne kacice...kralik ( zajac tazko...) moze byt aj vonku. Morcata, korytnacky, agama a gekonciky su super,osmaky,fretka,tchor...moja dcera zboznuje prasata,ale tie neodporucam 🤣

3009
Včera o 13:34
@anjelicek26

Ked idete na dovolenku, riesite tento zverinec ako? Ma toho dost na starostlivost, ma este skolu a predpokladam aj nejaky kruzok, plus cistenie toho vsetkeho, vencenie... neprehanajte to a to myslim v dobrom...ak ma podla teba kopu casu - dohodni mu napriklad brigadu v utulku (vencenie, pomahanie s macickami), tam mozu casto aj deti po zauceni... neviem, kolko ma syn rokov... tam sa bude citit uzitocny...

@anjelicek26 nauč dieťa chodiť pravidelne venčiť do útulku.

anonym_6048aa
Včera o 13:34

Akékoľvek zvieratko. Ale plyšové.

miselka007
Včera o 13:36

My mame tiez zverinec ale mame aj africkych slimakov 😁 totalne nenarocne a ani poriadne nevieme ze ich doma mame. A to mame momentalne aj ich babatka ale nastastie len 17 ks 🙊

nicol_ka55
Včera o 13:41

Zvieratka podla mna nie su vhodne ako darcek. Ale ak ste presvedceni, ze chcete nejake dalsie, tak by som pozerala nejaku jastericu? Alebo nejake vtaciky, zebricky? Neviem kolko mate miesta na to a kolko casu chcete tomu zvieratku venovat. Nebol by vhodny darcek napriklad permanentka do nejakej ZOO alebo vylet na farmu?

tulipanik12
Včera o 13:48

@anonym_autor slimáka?

7miriam77
Včera o 14:14

Ja by som veľmi raz chcela lamu alpaku ♥️, keby som žila v dome ako ty, tak by som ju mala ❣️

lusilla
Včera o 14:54

Pripajam sa k potkanom, a ano 2 kusy su to zlaticka. Ale ani tie sliepky nie su zly napad.

prasiatko30
Včera o 15:11

Ovecku

misulka22
Včera o 15:16

Ovce treba mat minimalne dve ( registrovana farma +registracia zvierat) a pocitat so strihanim ( okrem kameruniek) a korekciou paznechtou. A alpaka tiez nemoze byt sama.treba dve aspon.a taktiez strihanie + paznechty. A este odporucam pred kupou takychto zvierat si zistit ci je v okoli veterinar venujuci sa hospodarskym zvieratam a robi vyjazdy. Usetrite si mnoho nervou ked bude treba...

rozculena
Včera o 16:29

myslím si,že už má toho akurát dosť.

euka210
Včera o 16:56

@anonym_autor morske prasiatko alebo zajacik. Tie mozu byt aj vonku a spolu.
My mame klasicke zajace na maso a deti ich mali velmi rady...vekom ich to preslo, uz len 10r zaujimaju.

anonym_a7526f
Včera o 16:57

Tarantula

senta_sofia
Včera o 17:05

@anonym_autor vtaky su v pohode, napr. andulka alebo zebricky

senta_sofia
Včera o 17:07
@anjelicek26

@anjelicek26 maju relativne bezudrzbove zvierata, ziadna katastrofa

marci9
Včera o 17:10

vakoveverička je zlaté zvieratko

prasiatko30
Včera o 17:18

Ponyho

Strana
z2