Chováte niekto potkana?
Dobrý deň, máte niekto doma potkana ? 🙂 vie byť potkan priateľské zviera, podobne ako mačka ? Že sa rád bude maznať ?
@anonym_autor Potkany dokazu aj soferovat
Mam pocit, že toto bude od tej istej autorky téma, čo rozoberala čiapku na hlavu morčata 🤦 ja neviem ako by sa mohol toto pýtať človek, čo má všetky zmysly pohromade 🤦 nezabudni sa tu nabudúce pýtať či si nemôže obliecť zajac bikini alebo kroksy..
@anonym_autor áno, mala som potkany. Boli veľmi šikovné a mali radi maznanie, škrabkanie. Ale ako pri každom zvierati, záleží od povahy.
Áno, mala som potkana a bol super parťák, chodil za mnou ako psíček a rad sa mojkal.
ja som zazila potkana v obchode pri pokladniach, jedna pani ho mala pod bundou schovaneho, chodil s nou vraj vsade.
Nemam ale raz som videla deti na ihrisku ktore tam mali svojich milacikiv, potkany. Na pleci im sedeli ;)
Mam pocit, že toto bude od tej istej autorky téma, čo rozoberala čiapku na hlavu morčata 🤦 ja neviem ako by sa mohol toto pýtať človek, čo má všetky zmysly pohromade 🤦 nezabudni sa tu nabudúce pýtať či si nemôže obliecť zajac bikini alebo kroksy..
@anonym_e0b89e 😂😂😂😂😂 ah predstava zajaca k crocs-och!
@anonym_e0b89e normálna otázka.. proste ma zaujíma, či sú potkany priateľské, nakoľko nemám osobnú skúsenosť s domácimi potkanmi, neviem čo je na tom nepochopiteľne 🤷🏻♀️
@anonym_autor potkany sú skvelé, ale musíš sa im venovať a veľa ich púšťať mimo klietku, inak sú nervózny. Radi behajú, hryzú, v noci môžu robiť randál na to treba byť pripravený.
@anonym_e0b89e O čom splietaš? Autorka sa pýta na charakter zvieraťa, o ktoré má záujem. Rovnako ako sa niekto pýta či je také a onaké plemeno psa vhodné do bytu. Nemá to absolútne nič spoločné s obliekaním zajacov do bikín, či akú chmulovinu si to vypotila.
Mal som potkany veľmi dávno. Samcov a neskôr samice. Samčekovia a sa radi maznajú, len všetko značkujú. Samičky sú také viac neposedné a nechcú sa až tak maznať ale aspon všetko neoštiavajú.
A hlavne je dôležité aby si si nekúpila potkana iba jedného. Oni sú spoločenské zvieratá a je nutné mať minimálne dvoch, ideálne troch. Aj keď sa im budeš veľa venovať tak bez spoločnosti iných potkanov budú trpieť.

Celú vládu...