Tak vyskúšaj, buď bude vyzerať rozkošne alebo prinajhoršom si to zhodí dole, rozhryzie, zožerie a zadrhne sa tým. 😨😂
chovame morske prasiatka a neznesu nic na hlave, ani hladkanie nemaju radi, chovatel nam to prizvukoval lebo vraj dravci ich tak chytaju tak maju pud nejaky ze im to vadi
@anonym_c3a604 aha, to dava zmysel.. a teraz cez zimu s nimi nechodite na prechadzku? Ja len kvoli usiam, aby neprechladlo.
@anonym_c3a604 aha, to dava zmysel.. a teraz cez zimu s nimi nechodite na prechadzku? Ja len kvoli usiam, aby neprechladlo.
@anonym_autor tak ty si bud troll alebo mimo
@anonym_autor tak ty si bud troll alebo mimo
@anonym_c3a604 normalne sa pytam.
@anonym_autor nechodim s nimi na prechadzku von ani nepoznam nikoho kto chodi. Su v klietke a max pobehaju po byte
@anonym_autor Zlatko, desiatu si spapala v škole?
@anonym_autor Zlatko, desiatu si spapala v škole?
@abbey1 co je na tom sa spytat, ked nieco take najdem na internete? Prvykrat som nasla voditko pre morca, este som ho ani nemala… hovorim si, blbost, ale chodi rado von, ale musi byt sucho a troska teplejsie. Tiez to vyzeralo ako hovadina a naslo si to vyuzitie. A teraz som nasla toto😂, tak sa len pytam.
@anonym_autor prasiatko nevynosi celenku, prasiatko bude v klietocke papat a kakat.
@abbey1 co je na tom sa spytat, ked nieco take najdem na internete? Prvykrat som nasla voditko pre morca, este som ho ani nemala… hovorim si, blbost, ale chodi rado von, ale musi byt sucho a troska teplejsie. Tiez to vyzeralo ako hovadina a naslo si to vyuzitie. A teraz som nasla toto😂, tak sa len pytam.
@anonym_autor moje morské prasiatko má aj topánočky
Keď je vonku zima, aj vetrovku
@anonym_autor Máš potrebu kúpiť každú hlúposť, ktorú internet ponúka? Chodíš s prasiatkom na prechádzku teraz v chladnom počasí? Asi nie., vsak
Reálne si myslíš, že by ho potešilo toto na hlave? Ľudia, veď už nebláznite!
Za prve. Realne opodstatnenie? Fakt blbost.
Za druhe - zima na usi? No tak azda teraz ked je okolo nuly s nim nechodis vonku?
Svet sa zblaznil.
Možno stihneš aspoň fotku ale neverím že by mu to dlho vydržalo dlho na hlave
Ja lutujem tie zvierata, ked sa dostanu do takychto ruk. A to dlhe roky chovame morske prasiatka, radime sa denne s chovatelmi ktori maju profi skusenosti.
Hadam to pise max 10r dieta
@anonym_autor 😂😂😂😂😂😂😂
@anonym_autor kup mu aj čižmy a bundu
@anonym_autor Také niečo sa nemôžeš normálne pýtať. Jedine, že by si mala 10 - 11 rokov a to by si nebola na tomto fóre a nenakupovala by si cez internet.
Pýtaš sa anonymne, pre mňa si troll.
Toto je vyslovene blbosť na morské prasa. Ak chceš chodiť von, tak počkaj na leto a zober si ho na trávnik. Ale bez čiapky, vesty, vôdzky a topánok. Ani nohavice nepotrebuje.
@anonym_autor uz nemame ake mali sme 2 na prechadzky sme nechodili. Ale vonku boli v lete na travicke zakryte na vrchu klietkou v tieni..ked sa napasli len som ich kusok presunula. Teraz trava nieje a je zima
@anonym_autor No jasné, už len zviera stojí o čiapku na hlavu 🤦, toto bude nejaký troll alebo niekto s nízkou inteligenciou.
psychiater čo na to hovorí?
Dobrý nápad. Aj ja začnem so škrečkami chodiť von na prechádzku. 🤦🏻♀️
Troll
Je to od teba mile ale netreba ani celenku ani vonku chodit. Uz vobec nie v zime. Chovam morcata 5 rokov.
Tu by ma naozaj zaujímalo, či je to troll, sranda alebo to niekto fakt myslí vážne? 🤔
Dobrý nápad. Aj ja začnem so škrečkami chodiť von na prechádzku. 🤦🏻♀️
@bielasovicka Také maličké čelenky asi ne zoženieš. 🙂
Určite nie,vadilo by mu to.
@anonym_autor moje morské prasiatko má aj topánočky
@anonym_68d087 moje aj kabelku
@anonym_autor samozrejme že vynosí. Kúp aspoň 4 rozdielne modely, aby ste ladili, keď pôjdete na prechádzku na Donovaly 😉
Tu by ma naozaj zaujímalo, či je to troll, sranda alebo to niekto fakt myslí vážne? 🤔
@wolf_ v dnešnek dobe by ma už vôbec neprekvapilo, ak by to niekto myslel vážne. Stačí najaká obludná celebrita a jej foto na ig a svet šalie. Viď Labubu a podobné....iny

chovame morske prasiatka a neznesu nic na hlave, ani hladkanie nemaju radi, chovatel nam to prizvukoval lebo vraj dravci ich tak chytaju tak maju pud nejaky ze im to vadi