icon

Aká hmotná vec vám chýba ku šťastiu?

darius_a
Dnes o 12:12

Presne to čo je v nadpise..
Mám pocit, že mi niečo chýba a nadobudnem a zas mi chýba..

Strana
z2
blackcat8885
Dnes o 13:12

Nový gauč ale viem byť šťastná aj bez neho no šetrím na nový a budem sa z neho tešiť 🙂

simsalabim
Dnes o 13:15
@katkazatka

ku stastiu mi chyba zdravie.

@katkazatka ale to nie je hmotna vec.

anonym_569140
Dnes o 13:19

@darius_a
inak nic. Co mi realne chyba a potrebujem, to si kupim aj ked nie vzdy okamzite. Take klišé - sme zdravi, mame podarene deturence, byvame v priestranom byte.

katkazatka
Dnes o 13:23
@simsalabim

@katkazatka ale to nie je hmotna vec.

@simsalabim som si vedoma. Inak mi nic nechyba ku stastiu. Som skromny clovek.

simsalabim
Dnes o 13:25
@katkazatka

@simsalabim som si vedoma. Inak mi nic nechyba ku stastiu. Som skromny clovek.

@katkazatka ano, aj ja, a cim som starsia, tym si viac uvedomujem dolezitost inych veci, ako je zdravie a vztahy. Ale uprimne - peniaze maju potencial zivot zlepsit, uz len lahsim pristupom k zdravotnej starostlivosti, vzdelaniu, kvalitnejsiemu byvaniu a podobne. Ale teda, aj velky potencial vselico pokazit. Pre peniaze a majetky sa rodina vie rozhadat na zivot a na smrt.

terezia74
Dnes o 13:28

@darius_a zhnotnych asi ani nič, skôr normálni ľudia okolo mňa mi chýbajú

tamtamka26
Dnes o 13:32

momentálne trochu slnka a tepla (ak sa to považuje za vec)... alebo trochu slnka a tepla niekde na bielej pláži 😀

prosimopomoc
Dnes o 13:57
@anonym_d3a06e

@darius_a vacsi byt

@anonym_d3a06e koľko m2 máš?

luccija
Dnes o 13:59

@darius_a ak mám byť veľmi rozsafna, tak apartmán pri mori, ak menej tak zimná záhrada s veľa kvetmi s pekným sedením.Ak veľmi skromná tak krásne náušnice, alebo hodinky

martinkatinka
Dnes o 14:02

Drevenicka s pieckou, respektive pecou, na ktorej by sa dali piect polesniky a posuchy.

zajinkakoni
Dnes o 14:04

@darius_a mne už riadnu dobu nechýba nič.

anonym_0aef25
Dnes o 14:07

Dom v našom meste.

marci9
Dnes o 15:37

Malý domček s velikánskym pozemkom s veľkými stromami. Taký, že naokolo nevidím žiadne domy, žiadne budovy, žiadnych ľudí, len prírodu.

anonym_8b939a
Dnes o 16:17

1 izba v byte,aby sa deti konecne prestali v tej spolocnej vadit🙏

kavasmliekom
Dnes o 18:26

Peniaze, aby som nemusela platiť hypotéku. Viac mi netreba . Ale odbúralo by to stres 🤔

anonym_d3a06e
Dnes o 19:14
@prosimopomoc

@anonym_d3a06e koľko m2 máš?

@prosimopomoc 58m2. Aj by to stacilo,ale kvoli detom. Kedze mam chlapca a dievca teenegerov,tak aby mal kazdy vlastnu izbu

sulavikova
Dnes o 19:21

@darius_a u mňa je to len ďalšia letenka. Topánky a kabelky zaberajú viac miesta a už s nimi nemám koho nasrať. Letenka ma poteší.

anonym_c8e1ab
Dnes o 21:17

Peniaze sa vždy zídu, ale som šťastná.

anonym_3dd253
Dnes o 21:25

Nový dom....a v inom meste ako bývame teraz (máme na to veeela dôvodov.. žiaľ nie sú financie a zadlžovať sa nechceme ...

tilly
Dnes o 21:48
@sponka93

My by sme chceli apartmanik pri mori. Miesto toho sme kupili investicny byt a hladame najomcov. Takze v ramci moznosti a po poslednych 7 obhliadkach si zelam najst normalnych ludi, ktori neklamu, nie su socialny pripad, su uprimni a dobre komunikuju. Inac taska bankoviek by sa mi tiez zisla, investovala by som do niecoho ineho 😂
Ale podla mna v tomto pripade zrejme nepojde o hmotnu vec co chyba ale o nastaveni mysle ze mas pocit ze ti stale nieco chyba . Mozno skus kazdy den byt vdacna za to co mas a pochopis ze nic dalsie nepotrebujes.

@sponka93 Toto sme riešili v 2022 presne v tomto čase. Nakoniec som si presadila ten apartmán a neľutujem. Urobila by som to znova.

tilly
Dnes o 21:52

Ja by som chcela iný dom. Menší, v inej štvrti. Ale je to utópia, lebo nájsť vhodný pozemok, ktorý by mal hlavu aj pätu aj normálnu prístupovú cestu, aj by na ňom alebo tesne vedľa nestála stará haraburda, je nemožné. No a vlastne náš dom je nepredajný, takže nič no 😅.
Ta spomenutá vírivka by bola fajn, možno sauna.
Ale obávam sa, že nič hmotné by ma neurobilo šťastnou. Za to nehmotných vecí, čo by ma urobili šťastnou, by som vedela vymenovať aj 10

andrea2323
Dnes o 21:56

Mne chyba chanelka ale neviem ci ma neukamenujete za takuto odpoved 😂

anonym_dedc19
Dnes o 23:57

Slučka okolo krku

Strana
z2