icon

Aké slová charakterizujú vašu generáciu?

18. dec 2025

Aké sú slová vašej generácie?
Z môjho dospievania - balada, masaker, pecka, šupa, klídek, brutál, haluz, borec, úlet, trapas, pako, pohoda, primitív, cool, nerieš... a vaše?

Strana
z3
bomba36
22. dec 2025

Pamätám si takú mániu keď puberta ešte na ICQ namiesto v písala w a x namiesto ch. Typu "nexcem", "pančuchy" a podobné skvosty.

anonym_a4813e
22. dec 2025

@anonym_autor
Sa nudíš?
Keď sem vešiaš také tupiny...

really8
22. dec 2025
@zara3

@really8 ty si rovnaky rocnik ako ja? Narodena 90tky?

@zara3 yo😂

really8
22. dec 2025
@bomba36

Pamätám si takú mániu keď puberta ešte na ICQ namiesto v písala w a x namiesto ch. Typu "nexcem", "pančuchy" a podobné skvosty.

@bomba36 a pisalo sa xixi akoze chichi

autor
22. dec 2025
@really8

@bomba36 a pisalo sa xixi akoze chichi

@really8 nastastie, toto uz islo mimo mna a prislo mi to velmi detinske. Zial niektorym ludom toto xixi ostalo az do dospelosti.

really8
22. dec 2025
@anonym_autor

@really8 nastastie, toto uz islo mimo mna a prislo mi to velmi detinske. Zial niektorym ludom toto xixi ostalo az do dospelosti.

@anonym_autor ani ja som to nepisala ale tak pouzivalo sa to no.

gerrwie_girl
23. dec 2025
@anonym_518c6f

@anonym_autor vieš sú ľudia ktorí ešte nemajú nakúpené,,poupratané a napečené. Ja idem pomocť kamarátke ktorá má dve malé deti a vázne zdravotné problémy aby toho mala menej na krku.
Namiesto zakladania blbych tém by si mohla spraviť dobrý Vianočný skutok a pomocť blížnemu svojmu

@anonym_518c6f jezisi 😀

gerrwie_girl
23. dec 2025
@tinka3435

Asi som stará tomuto nerozumiem 😄😄😄

@tinka3435 ja mam 44 a veru poznam take 😀

xenia65
23. dec 2025
@anonym_518c6f

@anonym_autor vieš sú ľudia ktorí ešte nemajú nakúpené,,poupratané a napečené. Ja idem pomocť kamarátke ktorá má dve malé deti a vázne zdravotné problémy aby toho mala menej na krku.
Namiesto zakladania blbych tém by si mohla spraviť dobrý Vianočný skutok a pomocť blížnemu svojmu

@anonym_518c6f miesto blbych odpovedí si mohla byť skôr u kamarátky a pomôcť viac. Tak sa nezdrzuj

xenia65
23. dec 2025
@viestta

a viete co vlasne je pucmola?

@viestta handra...

Strana
z3