Ako byť produktívna doma počas dňa?
Ahojte ako byt produktívna cez deň a nelezat pred telkou? Cvičiť chodievam až na večer s manželom. Dovtedy ako on príde domov cca 17:30 tak potrebujem vyplniť čas. Doma si upracem, navarím no len čo potom robiť. Knihy nečítam.
@anonym_autor ist do prace 🤔
deti? nepracuješ?
@anonym_autor ist do prace 🤔
@simsalabim pracujem z domu a prácu na deň mám hotovú za hoďku.
Ty nevies byt sama so sebou a uzivat si samotu? Vana, telka, rucne prace, varenie, zehlenie, dekoracie, starostlivost o seba, stretnutie s kamoskou, ucenie sa anglictiny, ine vzdelavanie, beh, prechadzka, spanok...
@anonym_7ac476 viem si užívať čas sama so sebou, keby nieje tak 5 dni v tyzdni, niekedy 6.
To si taka rýchla alebo mas toľko malo práce? Neviem si predstaviť ako dokáže niekto 8 hodín spraviť za 1. Poprosím nápady;)
A vyššie tu uz spomenuté bolo.
@anonym_autor Zacni citat knihy. Lebo inak uplne zblbnes z tej telky.
Chod do prace.
Pomahaj inym. Dobrovolnicit mozes kedykolvek a kdekolvek, vyber si nieco, na com ti zalezi a tam sa realizuj (cerveny kriz, v domove dochodcov, zenske prava, zvieracie utulky, ekologia, cokolvek v tebe vzbudzuje vasne).
Kreativne konicky - vyber si nieco, a zacni sa ucit.
Chod na kurz - cohokolvek. Sitie, kvety, pocitace, marketing, kozmetika, pedikura, cokolvek sa ti zda zaujimave. Nemusis to potom robit ako zarobkovu cinnost, ale aspon si rozsiris obzory.
Pracuješ z domu a prácu máš hotovú za hodinu na deň ? Čo to je za prácu ?
@anonym_autor zavidim😁😁😁spala by som, isla do fitka, na kavu a nakupy s kamoskou. Iny den pozriet rodicov/svokrovcov, vzala ich do parku, na kolacik.. mozem snivat😁😁😁
@anonym_autor Zacni citat knihy. Lebo inak uplne zblbnes z tej telky.
Chod do prace.
Pomahaj inym. Dobrovolnicit mozes kedykolvek a kdekolvek, vyber si nieco, na com ti zalezi a tam sa realizuj (cerveny kriz, v domove dochodcov, zenske prava, zvieracie utulky, ekologia, cokolvek v tebe vzbudzuje vasne).
Kreativne konicky - vyber si nieco, a zacni sa ucit.
Chod na kurz - cohokolvek. Sitie, kvety, pocitace, marketing, kozmetika, pedikura, cokolvek sa ti zda zaujimave. Nemusis to potom robit ako zarobkovu cinnost, ale aspon si rozsiris obzory.
@veselo_neveselo knihy ma nebavia, to som už skúšala. Tomu som na zub neprišla. Pracujem z domu, takže prácu mám no. Do útulku chodíme venčiť s mužom. Skúšala som doma aj maľovať no 0 bodov, ja an ten smer vôbec niesom. 😅 zaujala ma tá kozmetika ňi príde mi to dosť peňazí za kurz, ktorý v podstate nevyužijem.
Pracuješ z domu a prácu máš hotovú za hodinu na deň ? Čo to je za prácu ?
@anonym_bd6ff9 pracujem v it a áno prácu mám tak za hoďku niekedy maximálne 2 z 8h pracovnej doby.
@anonym_autor zavidim😁😁😁spala by som, isla do fitka, na kavu a nakupy s kamoskou. Iny den pozriet rodicov/svokrovcov, vzala ich do parku, na kolacik.. mozem snivat😁😁😁
@anonym_6495bb ja si poslom vždy tak do 8:30 potom dám svoju rannú rutinu, raňajky práca, varenie, upratovanie a nejaké tie domáce práce. Prednedávnom som triedila oblečenie atd. Bývam ďaleko od rodičov, takže to padá, kamarátky sú väčšinou v práci, keď je mám čas.
Ja ked nevstanem hned po zobudeni tak nie som produktivna vobec resp uplne na nevyhnutnej urovni takze toto je z mojho pohladu najdolezitejsie hned vstat a ja si vzdy najdem co robit v domacnosti, mam rada poriadok a cistotu takze pravidelne robim aj hlbsi poriadok. A kebyze svoju pracu mam za hodku hotovu tak potom bud by som si nasla aj nieco druhe hoc aj na ciastocny uvazok (peniaze sa vzdy zidu a nie kazdy ma na HO to stastie, ze za hodinu ma volno) alebo potom prechadzky, behanie... alebo volny cas by som investovala do vzdelania ci uz skola alebo kurzy alebo aspon naucne knihy...
si v podstate šťastný človek.
takmer všetky ti tu na tomto zaprdenom Slovensku závidíme .
Ja ked nevstanem hned po zobudeni tak nie som produktivna vobec resp uplne na nevyhnutnej urovni takze toto je z mojho pohladu najdolezitejsie hned vstat a ja si vzdy najdem co robit v domacnosti, mam rada poriadok a cistotu takze pravidelne robim aj hlbsi poriadok. A kebyze svoju pracu mam za hodku hotovu tak potom bud by som si nasla aj nieco druhe hoc aj na ciastocny uvazok (peniaze sa vzdy zidu a nie kazdy ma na HO to stastie, ze za hodinu ma volno) alebo potom prechadzky, behanie... alebo volny cas by som investovala do vzdelania ci uz skola alebo kurzy alebo aspon naucne knihy...
@autumn1 tiež som si na sebe všimla, že pokiaľ sa hneď neprebudím tak som celý deň oťapená. K mojej práci by som hľadala tiež iba niečo na Ho, no nič také čo by ma zaujalo neveim nájsť, a zákaznícke linky nechcem. Hlbší poriadok robím aj ja často, mám najradšej keď to u nás vyzerá ako keby tu nikto nebýval a byt je pripravený na fotenie pre realitku 😄 no keď to robím často, tak už nieje potom moc čo upratovať. Do obchodu chodím peši tak to beriem ako takú prechádzku.
si v podstate šťastný človek.
takmer všetky ti tu na tomto zaprdenom Slovensku závidíme .
@anonym_7251d1 ja tiež žijem na Slovenku a zaprdené mi nepríde 😅
A nechceš dieťa? Máš ideálnu situáciu. Mladšia nebudeš.
A nechceš dieťa? Máš ideálnu situáciu. Mladšia nebudeš.
@anonym_30cd69 deti mať nemôžeme. Mám 24.
@anonym_30cd69 deti mať nemôžeme. Mám 24.
@anonym_autor to ma mrzí. Nechcem, aby to vyznelo drsne, ale tak potom buď inú prácu ešte, alebo sa poobzerať po nejakom zivotnom naplnení. Lebo takto sa podľa mňa nedá dlhodobo žiť. Ty sa reálne nudíš väčšiu časť času, keď si sama a čakáš na muža. Celý život máš pred sebou.
@anonym_autor obočie mi dvihlo až do vlasov.
Urob si VŠ. Choď na turistiku.
Máš 24 a deň čo deň cusis doma? Nájdi si prácu, kde treba chodiť. Už len kvôli kontaktu s ľuďmi. Takto zhnijes pred telkou
@anonym_autor to ma mrzí. Nechcem, aby to vyznelo drsne, ale tak potom buď inú prácu ešte, alebo sa poobzerať po nejakom zivotnom naplnení. Lebo takto sa podľa mňa nedá dlhodobo žiť. Ty sa reálne nudíš väčšiu časť času, keď si sama a čakáš na muža. Celý život máš pred sebou.
@anonym_30cd69 to je v poriadku 🫶🏻 ja som sa s tým zmierila už pred 4 rokmi. Práca ma tiež napadla, no jedine na HO a tých je málo.
Máš 24 a deň čo deň cusis doma? Nájdi si prácu, kde treba chodiť. Už len kvôli kontaktu s ľuďmi. Takto zhnijes pred telkou
@doriiis ano som doma, popripadne obchod cez deň. Nepotrebujem si nájsť inú pracu, keď už tak na Ho. Kontakt s ľuďmi mám tiež dostatočný, zasa niesom extrovert ktorý potrebuje byť stále v kontaktov s niekým. Svovo zhniť pri mojom životom style je dosť zle podané, som aktívnejšia než si myslíš.
@letfenixa vš si dorobiť nepotrebujem, zatiaľ. Mám Bc. A to mi pre tento moment stačí. Na turistiky chodíme s manželom 😄 ja sa sama do lesa neodvážim ist
@doriiis ano som doma, popripadne obchod cez deň. Nepotrebujem si nájsť inú pracu, keď už tak na Ho. Kontakt s ľuďmi mám tiež dostatočný, zasa niesom extrovert ktorý potrebuje byť stále v kontaktov s niekým. Svovo zhniť pri mojom životom style je dosť zle podané, som aktívnejšia než si myslíš.
@anonym_autor ... Si aktívnejšia než si myslíme, ale pýtaš radu, čo robiť cez deň, lebo bez muža nedáš ani tuk, do riadnej práce nechodíš a okrem varenia, upratovania a práce nerobíš sama nič. Zaujímavá logika.
@anonym_autor ... Si aktívnejšia než si myslíme, ale pýtaš radu, čo robiť cez deň, lebo bez muža nedáš ani tuk, do riadnej práce nechodíš a okrem varenia, upratovania a práce nerobíš sama nič. Zaujímavá logika.
@doriiis sama robím 90% veci 😄 no to tebe nemusím vysvetľovať. Keď potrebuješ rýpať skús inde. A ja pýtam na rady ako vyplncit čas doma. Zrazu už nikomu nevadí že na ho vy niekto šiel na turistiku a robil x aktivít mimo domu
Ja lúštim krížovky alebo sa učím -či novinky v mojom odbore alebo cudzí jazyk
@anonym_autor To je aka ? aj ja chcem taku !!!
Teda takto, dnes v IT svete, kde bežíme na Scrume a taskoch a máme každú minútu estimovanú dopredu ty máš robotu na hodinu alebo na dve? Veď kapacitu ti plánuje scrum master. A on má všetky tvoje tasky dopredu naestimované časovo.

Ty nevies byt sama so sebou a uzivat si samotu? Vana, telka, rucne prace, varenie, zehlenie, dekoracie, starostlivost o seba, stretnutie s kamoskou, ucenie sa anglictiny, ine vzdelavanie, beh, prechadzka, spanok...