icon

Ako často objednávať donášku jedla, keď ma nebaví variť?

Včera o 16:33

Ahojte zijem sama ale nebavi ma varit a nechuti mi odomna. Ako casto by ste si objednavali jedlo na mojom mieste ?

anonym_f58720
Včera o 20:43
@anonym_f394b4

@anonym_7a1c33 no ved tvoja vizitka

@anonym_f394b4 varenie zvyšuje kvalitu hodnoty ženy ako ľudskej bytosti? Mk logika a yntelygencia 😀

anonym_f394b4
Včera o 20:55
@anonym_f58720

@anonym_f394b4 varenie zvyšuje kvalitu hodnoty ženy ako ľudskej bytosti? Mk logika a yntelygencia 😀

@anonym_f58720 je to urcite jedna z kvalit zien. Rovnako, ako ked chlap je zrucny. Tiez je to jedna z jeho kvalit. A sorry, ze sa ta to dotyka 😆

anonym_e444af
Včera o 21:15

Niektore domace putky tu asi trpia krizou identity pri predstave, ze zena moze byt skvela osoba, manzelka a matka aj bez toho, aby cas zabijala u plotny, ked ju to nebavi. A este viac pri predstave, ze si moze zena zariadit zivot aj inak ako muklovanim okolo ostatnych alebo ze svoj cas nemusi obetovat, ale moze si ho uzivat tak, ako sama chce. Kedze tieto zenusky doma vyvaraju a ich sebahodnota zavisi mozno leda tak od mnozstva receptov, co vycucaju z prsta, tak kazda, ktora ich kvalit pri sporaku nedosahuje, je menejcenna.

anonym_9c1303
Včera o 21:23
@anonym_e444af

Niektore domace putky tu asi trpia krizou identity pri predstave, ze zena moze byt skvela osoba, manzelka a matka aj bez toho, aby cas zabijala u plotny, ked ju to nebavi. A este viac pri predstave, ze si moze zena zariadit zivot aj inak ako muklovanim okolo ostatnych alebo ze svoj cas nemusi obetovat, ale moze si ho uzivat tak, ako sama chce. Kedze tieto zenusky doma vyvaraju a ich sebahodnota zavisi mozno leda tak od mnozstva receptov, co vycucaju z prsta, tak kazda, ktora ich kvalit pri sporaku nedosahuje, je menejcenna.

@anonym_e444af Take nevies, ze zena ma vediet varit a chlap ma byt zrucny? 😄

anonym_e444af
Včera o 21:32
@anonym_9c1303

@anonym_e444af Take nevies, ze zena ma vediet varit a chlap ma byt zrucny? 😄

@anonym_9c1303 Neriadim sa rodovymi stereotypmi, mam slobodnu vôľu trávit svoj cas tak, ako chcem.

sisaka
Včera o 21:51

@anonym_autor kedže mi záleží na mojom zdraví, tak by som objednávanie okresala na 1 x do týždňa a naučila sa variť rychle, jednoduché, ale zdravé jedlá.
Ak by mi bolo jedno, čo zjem a mala na to peniaze, tak kľudne aj 3x za deň 🤷‍♀️.
Urob si ako chceš, nikoho tvoj životný štýl neovplyvňuje.

anonym_58caff
Včera o 22:27

@anonym_autor Na tvojom mieste sa prihlásim do kurzu varenia.

anonym_28a500
Dnes o 04:03

Mne by stačilo objednať obed a ostalo by mi aj na večeru.

anonym_9c1303
Dnes o 04:45
@anonym_e444af

@anonym_9c1303 Neriadim sa rodovymi stereotypmi, mam slobodnu vôľu trávit svoj cas tak, ako chcem.

@anonym_e444af Bol to sarkazmus🙂

anonym_f58720
Dnes o 06:01
@anonym_e444af

@anonym_e444af 👍👍👍

anonym_f58720
Dnes o 06:06
@anonym_f394b4

@anonym_9c1303 ziaden variaci chlap ma nepohorsil, ty truba. Pohorsuje ma, ked je zena tak neschopna, ze ani varit nevie

@anonym_f394b4 ak žena nevarì, je automaticky neschopná? Wooow koník yntelygencia. Moja manželka pracuje tam kde pracuje a skutočne nie je jej prioritou miesiť knedlíky a klepať rezne. Mňa to baví a nemám s tým problém.

danica2711
Dnes o 06:32

hlúpa otázka. Veď si objednávaj vtedy, keď si hladná. Koľkokrát do týždňa sú hladní iní ľudia, je pre teba irelevantné

anonym_f394b4
Dnes o 07:30
@anonym_f58720

@anonym_f394b4 ak žena nevarì, je automaticky neschopná? Wooow koník yntelygencia. Moja manželka pracuje tam kde pracuje a skutočne nie je jej prioritou miesiť knedlíky a klepať rezne. Mňa to baví a nemám s tým problém.

@anonym_f58720 tu sa skor prejavuje tvoja "inteligencia" 🤣.. Chod precitat znova. Btw, ked si myslis, ze variaca zena znamena, ze cely den miesi knedliky a stoji len v kuchyni, tak to mas dost skreslenu predstavu. Ja pracujem, mam vlastny biznis, mam deti a este aj varit stiham. A nepride mi to nicim specialne, priam normalne. A preto sa hodnotim ako schopna, lebo viem multitaskingovat a vie to vacsina zien. Hold ale nie kazda zena to vie. Tvoja asi nie. Ved nie kazdy je taky sikovny.
Rovnako je to aj opacne. Ked muz je zrucny, ma dobru pracu, tak je schopny. A ked nevie nic opravit, alebo postavit na zahrade napr, tak je ľavý. To su fakty. A ti, co su proste neni zrucni, sa teraz zbytocne budu urazat, lebo to tak proste je. Treba prijat realitu

anonym_f394b4
Dnes o 07:35
@anonym_e444af

@anonym_e444af a potom su tu zeny, ktore maju super pracu, maju vlastny biznis, su matky a manzelky a este k tomu vedia super varit a nemusia stat cely den pri sporaku a este si aj uzivaju zivot, chodia na vylety. To sa vola schopna zena. A potom su tu tie neschopne, ktore nevaria, lebo si myslia, ze to znamena stat cely den u plotny a nemoct si uzivat zivot

anonym_116f77
Dnes o 07:37

@anonym_autor nás je niekedy doma 7, čiže varím v "kotloch" 😂😂😂 o riade potom ani nehovorim.....veľmi dobre by mi niekedy padlo, dostať hotové pod nos , ale žiaľ to by sme zbankrotovali...k téme...skus sa poobzerať po škôlkach, školách v okolí, tiež možno ponúkajú obedy, asi lacnejšie...ale ak ti to vychádza,tak si objednaj kľudne aj každý deň...nikoho to nemusí trápiť ani zaujímať, ak ta nezivi..

anonym_e444af
Dnes o 07:56
@anonym_f394b4

@anonym_e444af a potom su tu zeny, ktore maju super pracu, maju vlastny biznis, su matky a manzelky a este k tomu vedia super varit a nemusia stat cely den pri sporaku a este si aj uzivaju zivot, chodia na vylety. To sa vola schopna zena. A potom su tu tie neschopne, ktore nevaria, lebo si myslia, ze to znamena stat cely den u plotny a nemoct si uzivat zivot

@anonym_f394b4 kazda zena ma 24 hodinovy den. Ak to tu schopnu zenu bavi, preco nie. Mozno to povazuje za relax. Podnikatelka, ci dobre zaraba, nie je odkazana na to, aby varila, ak ju to nebavi. Moja hodinovka mzda je tiez prilis vysoka na to, aby sa mi oplatilo cas minat sposobom, ktory nemam rada, ked si mozem zdrave a chutne jedlo objednat a radsej to malo volneho casu, co mam, venovat tak, ako mi vyhovuje.

anonym_f394b4
Dnes o 08:11
@anonym_e444af

@anonym_f394b4 kazda zena ma 24 hodinovy den. Ak to tu schopnu zenu bavi, preco nie. Mozno to povazuje za relax. Podnikatelka, ci dobre zaraba, nie je odkazana na to, aby varila, ak ju to nebavi. Moja hodinovka mzda je tiez prilis vysoka na to, aby sa mi oplatilo cas minat sposobom, ktory nemam rada, ked si mozem zdrave a chutne jedlo objednat a radsej to malo volneho casu, co mam, venovat tak, ako mi vyhovuje.

@anonym_e444af bacha, radsej ani deti nemaj, sby ta neoberali o cas 🤣

anonym_e444af
Dnes o 08:12
@anonym_f394b4

@anonym_e444af bacha, radsej ani deti nemaj, sby ta neoberali o cas 🤣

@anonym_f394b4
Teba asi hrozne serie, ze su zeny, ktore ziju spokojne aj bez toho, aby museli varit, ze? 😄

anonym_f394b4
Dnes o 08:25
@anonym_e444af

@anonym_f394b4
Teba asi hrozne serie, ze su zeny, ktore ziju spokojne aj bez toho, aby museli varit, ze? 😄

@anonym_e444af nie, to vobec. Zle to vnimas. Ja len vravim, ze existuju schopne zeny a potom take, ktore ani varit nevedia

anonym_f58720
Dnes o 08:30
@anonym_f394b4

@anonym_f58720 tu sa skor prejavuje tvoja "inteligencia" 🤣.. Chod precitat znova. Btw, ked si myslis, ze variaca zena znamena, ze cely den miesi knedliky a stoji len v kuchyni, tak to mas dost skreslenu predstavu. Ja pracujem, mam vlastny biznis, mam deti a este aj varit stiham. A nepride mi to nicim specialne, priam normalne. A preto sa hodnotim ako schopna, lebo viem multitaskingovat a vie to vacsina zien. Hold ale nie kazda zena to vie. Tvoja asi nie. Ved nie kazdy je taky sikovny.
Rovnako je to aj opacne. Ked muz je zrucny, ma dobru pracu, tak je schopny. A ked nevie nic opravit, alebo postavit na zahrade napr, tak je ľavý. To su fakty. A ti, co su proste neni zrucni, sa teraz zbytocne budu urazat, lebo to tak proste je. Treba prijat realitu

@anonym_f394b4 wooow ozvala sa super turbo žena, ktorá má svoju najvyššiu hodnotu pri hrnci a panvici. Knedlík bol príklad. Kľudne aj kari a Pavlovku 😀

anonym74
Dnes o 08:33

Mne bavi ze varenie znamena cely den pri sporaku, ak neratam hovadzinu tak skoro vsetko je do hodiny hotove a popritom stiham aj ine veci takze skor to asi bude o neschopnosti tych zien

anonym_e444af
Dnes o 08:34
@anonym_f394b4

@anonym_e444af nie, to vobec. Zle to vnimas. Ja len vravim, ze existuju schopne zeny a potom take, ktore ani varit nevedia

@anonym_f394b4
Pohybujem sa vo vysokom manazmente a poznam vela schopnych zien. Tie, co maju skutocne dobry biznis pod sebou a vyssie desiatky a stovky zamestanancov, tak z nich neviem ani o jedinej, ktora by doma este vyvarala. Nemaju na to cas. Ty sa tu hrdo titulujes ako podnikatelka, no je rozdel podnikat niekde sama na seba, na zivnost a robit to, co by si inde robila mozno na TPP a ine je viest skutocny biznis, mat pod sebou mnozstvo ludi, dojednavat obchody, riesit problemy. Obedy v takych pripadoch su casto skor pracovne. Podla toho, ze ty mas cas sa este aj dotahovat na MK ohladom varenia, nebudes jedna z tych naozaj vytazenych a naozaj uspesnych podnikateliek, skor len nejaka mudrujuca zenuska, co robi niekomu max. tak dane na zivnost. To, ze zena nevari neznamena, ze neovlada multitasking, ale moze to znamenat,ze ma time management zvladnuty lepsie, ked svoj volny cas radsej venuje tomu, co ju bavi a naplna a nemusi doma varit, aby sa citila ako plnohodnotna a sikovna zena.

1sally12
Dnes o 08:58
@anonym_f394b4

@anonym_f394b4 čiže každá čo sa tak nenáhaňa ako ty, je neschopná? 👏 hold, každý máme iné priority

anonym_cf71ee
Dnes o 09:13

@anonym_autor kazdy druhy-treti den po 2-3ks jedál. Neobjednavala som denne, ale rovno na viac dní. Z niektorých porcií sme sa najedli aj dvaja, a pod.

anonym_f394b4
Dnes o 09:38
@anonym_e444af

@anonym_f394b4
Pohybujem sa vo vysokom manazmente a poznam vela schopnych zien. Tie, co maju skutocne dobry biznis pod sebou a vyssie desiatky a stovky zamestanancov, tak z nich neviem ani o jedinej, ktora by doma este vyvarala. Nemaju na to cas. Ty sa tu hrdo titulujes ako podnikatelka, no je rozdel podnikat niekde sama na seba, na zivnost a robit to, co by si inde robila mozno na TPP a ine je viest skutocny biznis, mat pod sebou mnozstvo ludi, dojednavat obchody, riesit problemy. Obedy v takych pripadoch su casto skor pracovne. Podla toho, ze ty mas cas sa este aj dotahovat na MK ohladom varenia, nebudes jedna z tych naozaj vytazenych a naozaj uspesnych podnikateliek, skor len nejaka mudrujuca zenuska, co robi niekomu max. tak dane na zivnost. To, ze zena nevari neznamena, ze neovlada multitasking, ale moze to znamenat,ze ma time management zvladnuty lepsie, ked svoj volny cas radsej venuje tomu, co ju bavi a naplna a nemusi doma varit, aby sa citila ako plnohodnotna a sikovna zena.

@anonym_e444af ja nevarim, aby som sa citila plnohodnotne. Ja varim, lebo to pokladam za zaklad matky. A isteze su zeny, ktorych priorita je kariera a potom ked maju nieco uvarit, tak hanba a svojim detom zvladnu ledva rohlik natriet, lebo ved treba radsej dat energiu do svojich 100 zamestnancov, vsakze 🤣🤣🤣🤣

anonym_f394b4
Dnes o 09:38
@1sally12

@anonym_f394b4 čiže každá čo sa tak nenáhaňa ako ty, je neschopná? 👏 hold, každý máme iné priority

@1sally12 ja sa nenahanam. Kto umi, ten umi

anonym_f394b4
Dnes o 09:41
@anonym_f58720

@anonym_f394b4 wooow ozvala sa super turbo žena, ktorá má svoju najvyššiu hodnotu pri hrnci a panvici. Knedlík bol príklad. Kľudne aj kari a Pavlovku 😀

@anonym_f58720 ked ma tak vnimas, tak kludne 🤣. Hodnota mna je v tom, ze nejsom nemtava a viem mat vlastny biznis, starat sa plnohodnotne o deti, mat cas na vylety a k tomu vediet aj varit. Tvoja zena je niekde v polovici mozno, ale ved ne kazdy je sikovny, to je v poriadku.

proste_zuza
Dnes o 10:35

nuz, ked budem hladna 🙂 ako inak

anonym_e5a74e
Dnes o 10:48

modry konik uplne straca uroven, mam pocit ze diskusne prispevky zacina generovat AI pretoze su tu uplne odveci komentarne. roszmyslam ze pri tejto ubohosti diskusie si modry konik uplne zablokujem aby som tu nechodila citat tie hlupe nenavistne komentare a je uplne jedno na aku temu. a ano ked som bola bezdetna tak sme v robote chodili kazdy bozi den vedla na menucka a ani ostatne bezdetne cez tyzden nevarili.

anonym_f58720
Dnes o 11:17
@anonym_f394b4

@anonym_f58720 ked ma tak vnimas, tak kludne 🤣. Hodnota mna je v tom, ze nejsom nemtava a viem mat vlastny biznis, starat sa plnohodnotne o deti, mat cas na vylety a k tomu vediet aj varit. Tvoja zena je niekde v polovici mozno, ale ved ne kazdy je sikovny, to je v poriadku.

@anonym_f394b4 chúďa moje, máš to trošku popletené.