icon

Ako často objednávať donášku jedla, keď ma nebaví variť?

Včera o 16:33

Ahojte zijem sama ale nebavi ma varit a nechuti mi odomna. Ako casto by ste si objednavali jedlo na mojom mieste ?

Strana
z3
anonym_06d6bb
Včera o 16:39

@anonym_autor keď si to môžeš dovoliť objednávaj si hoc aj dva krát denne.
Ak to napíšem že raz za mesiac tak si objednaš iba raz? Nechápem

anonym_f394b4
Včera o 16:39

@anonym_autor a ty chces niekedy rodinu?

anonym_c1f889
Včera o 16:52

Kludne si objednaj aj kazdy den, nebudes predsa hladovat.
Este mala pripomienka: Tebe moze byt uplne jedno ako by to robili ini, rob tak ako vyhovuje tebe.

anonym_e39635
Včera o 16:53

@anonym_autor nikdy, bez ohladu na to ci "chce niekedy rodinu" alebo nie. Pripravit si vlastne jedlo je zakladny skill ktorym sa staras o svoje zrravie a energiu. Okrem toho donaska je draha a nevies ako bolo jedlo skutocne pripravene a casto ma viac tuku soli alebo cukru ako doma pripravene jedlo

anonym_e427a3
Včera o 16:56

No veď ušetris čas aj peniaze ak si samozrejme budeš objednať nejaké menu tak to ťa vyjde úplne v pohode ešte menej ako keby si vyvarala a zabíjala čas pri sporáku pre jednu osobu.

anonym_ff5642
Včera o 17:01

Ved v praci sa hadam najes,tak si objednas len na veceru,nie??Ci ani do prace nechodis??My si v robote objednavame s 5tich jedal za 1.10.

anonym_f74033
Včera o 17:10

Každý deň, pre mňa je dôležité mať minimálne raz denne varenú stravu ideálne 2x. Samozrejme normálne jedlo nie polotovary ani fastfoody.

thereisabear
Včera o 17:21

Aj každý deň, ak by mi to takto vyhovovalo.

anonym_01178f
Včera o 17:24

@anonym_autor
Naši susedia si objednávajú jedlo dvakrát denne, 7× do týždňa. Žiadne menu, ale normálne z reštaurácií. Ona pracuje, on je HO. Akurát ráno ju odvezie do práce a potom ju príde vyzdvihnúť. 😄
Nespionujem, len majú nejaké problémy s ich číslom, takže u nás pomerne často zvonia.

anonym_3b97d7
Včera o 17:37

@anonym_autor podľa mňa, vedieť si uvariť pár chutných jedál patrí k základnej ľudskej gramotnosti ako písanie, čítanie... aj napriek tomu, že ťa to nebaví.
Nepotrebuješ na to nijaké vzdelanie, stačí si nájsť pár receptov na nete. Ľudstvo čoraz viac a viac hlúpne...

sissy27
Včera o 17:47
@anonym_ff5642

Ved v praci sa hadam najes,tak si objednas len na veceru,nie??Ci ani do prace nechodis??My si v robote objednavame s 5tich jedal za 1.10.

@anonym_ff5642 no predstav si, chodim do prace 5 dni v tyzdni na 8,5hod a ak si neprinesiem / neobjedbam alebo sa nejdem niekam najest za peniaze, tak ma zamestnavatel nenakrmi. Nie vsetci maju obedy poskytovane zamestnavatelom, niektori dostavaju peniaze alebo gastrace.

@anonymny_autor ved si objednavaj aj 5x denne kazdy den, co ti brani? Pripadne si objednaj take tie krabicky na cely tyzden, kazdy den ti dovezu 5 jedal (ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera), to teraz celkom ide.

sissy27
Včera o 17:52
@anonym_3b97d7

@anonym_autor podľa mňa, vedieť si uvariť pár chutných jedál patrí k základnej ľudskej gramotnosti ako písanie, čítanie... aj napriek tomu, že ťa to nebaví.
Nepotrebuješ na to nijaké vzdelanie, stačí si nájsť pár receptov na nete. Ľudstvo čoraz viac a viac hlúpne...

@anonym_3b97d7 vediet si uvarit a mat cas / chut si uvarit su dve rozdielne veci. Ja viem varit, dovolim si neskromne tvrdit, ze velmi dobre, nemam problem ani s narocnejsimi jedlami, a kedysi ma to aj bavilo. Teraz sa mi castokrat proste nechce, alebo nie vzdy mam cas, tak si bez hanby objednam donasku. Aj vela inych veci viem spravit sama, kopu dalsich by som sa vedela naucit, a napriek tomu si ich radsej zaplatim.
Ved aj chlieb si vie kazdy upiect sam, a napriek tomu ho ludia stale kupuju v obchode 🤷‍♀️

anonym_3b97d7
Včera o 18:20
@sissy27

@anonym_3b97d7 vediet si uvarit a mat cas / chut si uvarit su dve rozdielne veci. Ja viem varit, dovolim si neskromne tvrdit, ze velmi dobre, nemam problem ani s narocnejsimi jedlami, a kedysi ma to aj bavilo. Teraz sa mi castokrat proste nechce, alebo nie vzdy mam cas, tak si bez hanby objednam donasku. Aj vela inych veci viem spravit sama, kopu dalsich by som sa vedela naucit, a napriek tomu si ich radsej zaplatim.
Ved aj chlieb si vie kazdy upiect sam, a napriek tomu ho ludia stale kupuju v obchode 🤷‍♀️

@sissy27 nevedieť si uvariť pre seba chutné jedlo je smutná vec.. hlavne na to som reagovala.

anonym_0c85bd
Včera o 18:24

Našla by som si v okolí službu, kde ponúkajú raňajky obed aj večeru a predplatila si to. Takto som dlho žila, za mňa naj, ušetrilo mi to kopec peňazí a času.

sense
Včera o 18:28

Podla toho Co v tej donaske Bude. Ale Ono ti moze byt sumafuk ako by to robili imi

romanovic
Včera o 18:49

@anonym_autor skus krabicky. Budes mat vyvazenu stravu a muzes ako bonus schudnut s upravit si cholesterol.

anonym_9c1303
Včera o 19:11
@sissy27

@sissy27 Chlieb si kazdy vie upiect sam? Pekna blbost. Az take jednoduche to nie je. Chlieb nie je kolac, ze zmiesas muku s cukrom a vajickami a das na plech a hotovo.

anonym_f58720
Včera o 19:50
@anonym_f394b4

@anonym_f394b4 to je povinnosť mať rodinu a variť? Ak by aj 4 deti mala, kľudne môže variť manžel. Také si asi v živote nepočula 😀 Ja varím rád.

anonym_f394b4
Včera o 19:53
@anonym_f58720

@anonym_f394b4 to je povinnosť mať rodinu a variť? Ak by aj 4 deti mala, kľudne môže variť manžel. Také si asi v živote nepočula 😀 Ja varím rád.

@anonym_f58720 ano, je to povinnost. To si take este nepocul, ze. Var si rad, mne je to jedno. Nezaujimas ma a nikto sa na to ani nepytal,ci ty varis

anonym_7a1c33
Včera o 20:08

@anonym_autor Objednávaj si menu na obed, raňajky a večeru si urob sama.
Alebo si nos obedy zo školy/škôlky v okolí, u nás mas komplet obed za 4€.

anonym_7a1c33
Včera o 20:08
@anonym_f394b4

@anonym_f394b4 Ja mám rodinu a nevarím. Varí manžel.

anonym_9c1303
Včera o 20:09
@anonym_f58720

@anonym_f58720 Teraz si ju pohorsil😆 ze chlap a varit. Kto to kedy videl? 😄

anonym_f394b4
Včera o 20:15
@anonym_7a1c33

@anonym_f394b4 Ja mám rodinu a nevarím. Varí manžel.

@anonym_7a1c33 no ved tvoja vizitka

anonym_f394b4
Včera o 20:17
@anonym_9c1303

@anonym_f58720 Teraz si ju pohorsil😆 ze chlap a varit. Kto to kedy videl? 😄

@anonym_9c1303 ziaden variaci chlap ma nepohorsil, ty truba. Pohorsuje ma, ked je zena tak neschopna, ze ani varit nevie

ivicatolic
Včera o 20:18

@anonym_autor každé 3 hodiny...🤣😀🤣😀👀👁️👀

anonym_9c1303
Včera o 20:24
@anonym_f394b4

@anonym_9c1303 ziaden variaci chlap ma nepohorsil, ty truba. Pohorsuje ma, ked je zena tak neschopna, ze ani varit nevie

@anonym_f394b4 Tak nemontuj do toho imaginarnu rodinu.

anonym_43163c
Včera o 20:27
@anonym_f394b4

@anonym_f394b4 no takáto asi ťažko bude mať rodinu keď je lenivá aj variť.

anonym_f394b4
Včera o 20:35
@anonym_9c1303

@anonym_f394b4 Tak nemontuj do toho imaginarnu rodinu.

@anonym_9c1303 mozem si montovat co chcem a kedy chcem. A teba moze aj roztrhnut 😆

anonym_9c1303
Včera o 20:40
@anonym_f394b4

@anonym_9c1303 mozem si montovat co chcem a kedy chcem. A teba moze aj roztrhnut 😆

@anonym_f394b4 Tak hlavne, ze dobre navaris pre rodinu a to sa pocita😆

anonym_f394b4
Včera o 20:41
@anonym_9c1303

@anonym_f394b4 Tak hlavne, ze dobre navaris pre rodinu a to sa pocita😆

@anonym_9c1303 tak nie som nemtava na rozdiel od autorky

Strana
z3